Niespodziewany prezent od Pulsu, czyli szansa na uzupełnienie deficytów Asylum we krwi ;D Wszystkich fanów studia stęsknionych za porządną dawką absurdu zapraszamy na wspólny seans z komentowaniem. Kto wygra? Samolot czy Wulkan?! Emisja w najbliższy wtorek, 05.08 o 20:00 na Tv Puls.
mowa o reklamie Sprite'a .. ta co chłopak rozpoczyna baraszkowanie z dziewczyną i napotyka pewne trudności i woła mamę :-D
Faktycznie, internet walczy. Trzeba poczekać, w końcu ktoś wreszcie napisze co to za tytuł gdzieś na Yt.
Scena z walizkami "Co ludzie tam pakują? " (czy jakoś tak).
To oni jeszcze nie mięli do czynienia z walizkami ryanaira :D
To się nazywa gore - pomagasz komuś wstać a urywasz mu dłoń xd
ale gdzie są Szaraceni, Reptilianie? Ci geje-mici
Haha baza pod obstrzałem..
Łapać poparzonego za skórę.
Hhaha uchylili się przed eksplodującym autem a byli parę metrów od niego..
Gdy samolot spadał wszyscy się darli, bali o swoje życie, ale ja nie, miałem zapięte pasy bezpieczeństwa :/
trzeba powiedziec s.o.s. :DDD prośba nie zosrtaje przyjęta, musisz znieść te katusze z nami! :D
Superman może być dzielny bo jest niezniszczalny to się może cwanić. A mi grozi wylew połączony z udarem i zwichnięciem szczęki.
a gdyby tak zawrócić albo zatrzymać się w miejscu i czekać aż ziemia sama się przesunie?
Przyślijcie kogoś równie szalonego.
Nie mówisz chyba o....
Niestety tak..
Ale... ale... ale...
Movies_2 nas ogląda, zaraz tu będzie i niech bóg ma nas w swojej opiece...
Rozwala mnie jak oni doskonale widzą przez okienka kokpitu każdą kulę ognia z góry xD
Haha teraz tak wymierzyli żeby urwać silniki meteorami xD
"Pojawiły się pioruny"
"Wyjaśnijcie.."
"Chmury pyłu przejawiają aktywność elektryczną"
"Eee? To wyjaśniliście" xD