PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449935}

Mój przyjaciel Hachiko

Hachi: A Dog's Tale
2009
8,0 191 tys. ocen
8,0 10 1 190774
6,9 27 krytyków
Mój przyjaciel Hachiko
powrót do forum filmu Mój przyjaciel Hachiko

moj ukochany film, prawdziwy skarb

użytkownik usunięty
pitersik13

Szkoda, ze na Polsacie. Taki fajny filmik rodzinny powinien w święta lecieć na TVP. Ciekawe o ile wzrośnie ilość głosów i postów po premierze tego filmu w tv; bo jeszcze nie słyszałem by był emitowany na jakiejś stacji.

ocenił(a) film na 8

ale pewnie TVP na takie rzeczy kasy nie ma... Dzięki takim nowinkom wzrasta oglądalność co za tym idzie kasa. Szkoda, że w ogóle stacje w Polsce (ogólnodostępne) tak mało puszczają nowszych filmów, takich które jeszcze nigdy nie były emitowane. A przecież jest ich tak na prawdę wiele!

ocenił(a) film na 8
My_name_is

Dla mnie oglądanie filmów których połowę czasu emisji zajmują reklamy jest niewykonalne.

użytkownik usunięty
Carlitos

Mam podobnie, dlatego do dekodera podpiąłem dysk twardy i nagrywam sobie filmy/programy i potem oglądam bez rekalm.
Można też dać pause, poczekać z pół godziny i wtedy rozpocząć oglądanie, gdy natrafi się na reklamę to przewinac do przodu i nadal cieszyć sie filmem.

Wiele osób ma już dekodery z wbudowanymi dyskami, ale nie wiedzą jak to działa, a przecież tyle czasu się oszczędza :)

Pozdrawiam.

Ja, czasem odnosze wrażenie, że telewizja polska nie ma zielonego pojęcia jakie filmy emituje. Trafiłem kiegyś na świetny film w środku nocy w TVP 1. Iluzjoniste mianowicie. Co ciekawe pare miesięcy później film ten był emitowany przez Polsat i reklamowany jako hit.

użytkownik usunięty
Ryan823

Masz rację, kiedyś kilka lat temu zapuszczam TVP, a tam "Ghandi"... rozpoczyna się o północy! Albo bardzo dobre filmy dokumentalne na tvp info... równiez po północy.
Tak się zdenerwowałem, że napisałem do nich list, ale wiadomo... abonent nie jest od decydowania co dobre tylko od płacenia abonamentu.

Kiedyś programy były na poziomie, dzisiaj poziom kloaki. Zamiast świetnego pasma tv edukacyjnej, to jakeś głupoty typu "ojciec mateusz", czy inne farmazony.

Słowem: o rozkłądzie programu decydują tam zupełnie niekompetentni ludzie.

ocenił(a) film na 5
pitersik13

Szkoda, jak zwykle pewnie obejrzę do pierwszych reklam...

ocenił(a) film na 6
grzewho_2

ja niestety w ogóle, bo leci o tej samej godzinie co "Ucieczka w kajdanach" na TCM.

ocenił(a) film na 10
pitersik13

Film obejrzany na Polsat Film, o dziwo tylko 2 reklamy po 5-10 minut :)
A film??? Piękny, naprawdę :)