PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449935}

Mój przyjaciel Hachiko

Hachi: A Dog's Tale
2009
8,0 191 tys. ocen
8,0 10 1 190761
6,9 27 krytyków
Mój przyjaciel Hachiko
powrót do forum filmu Mój przyjaciel Hachiko

Cudowny film!

ocenił(a) film na 10

Tego filmu nigdy nie zapomnę, warty obejrzenia.

ocenił(a) film na 10
axn0

Tak ten film piękny, popłakałam sie...a to dlatego ze bardzo kocham zwierzęta i uważam ze to najlepsi przyjaciele ludzi.

ocenił(a) film na 7
Sylwia097

ja tez sie poplackalam razem z rodzina. chwyta za serce

ocenił(a) film na 10
emucha2_3

ja takze uwazam film jest cudowny.! Pewnie jeszcze do niego wroce.

ocenił(a) film na 8
axn0

Też się popłakałem, chyba jestem jedynym gościem w tym gronie;], film na pewno chwyta za serce, a takiego psa jak hachi to tylko pozazdrościć.Lojalny do końca swojego życia.Pies najlepszym przyjacielem człowieka to nie jest teoria wyssana z palca, dziewczyna cię zostawi, rodzina się od ciebie odwróci a on zawsze będzie z tobą, miłość której nie da się przeliczyć na żadne dobra materialne.Sam mam psa i co prawda nie jest to Hachi ale mam go również od szczeniaka i jestem do niego bardzo przywiązany , dlatego ten film mnie tak poruszył ale dość wywodów.Polecam każdemu zwłaszcza ludziom nie lubiącym psów może otworzą swoje umysły i serca dla tych wspaniałych zwierząt.

ocenił(a) film na 9
axn0

No faktycznie fantastyczny film. Kolejny raz mogliśmy się dowiedzieć że życie pisze najlepsze scenariusze. Kolejny także raz te scenariusze pochodziły z kraju kwitnącej wiśni :)
Na marginesie jeśli jeszcze nie widzieliście to polecam http://www.filmweb.pl/Przygoda.Na.Anarktydzie i japoński oryginał Antarktyka. Ze względu na krajobrazy jeszcze lepszy niż Hachiko. Jest małe ale, ale nie będę o tym wspominał bo po co komuś psuć projekcję.