...które na siłę wyciskają łzy.
Mam nadzieję, że nigdy nie natknę się na podobny film.
To co ktoś cie zmusił ?! Ja nie zauważyłem żeby w filmie na siłę wciskali jakieś współczucie ... - Film oparta jest prawdziwych wydarzeniach (W prostocie oddane jest piękno i do tego ta muzyka naszego rodaka) ...
chodzi mi po prostu o to, że ja jestem bardzo czuła na jakiekolwiek sceny ze zwierzętami, którym dzieje się krzywda lub które umierają, staram się po prostu omijać takie filmy.
To właśnie są atuty tego filmu jeżeli jesteś czuła na krzywdę zwierząt to właśnie ta opowieść powinna ci się spodobać ... - (A temat tak sformowałaś jakbyś film miała ocenić na gniota ???)
Ależ oczywiście, że nie jest zły !!! Doskonale rozumiem,
czemu film dostał tak wysoką ocenę. Po prostu wyrażam własne zdanie.
Dla mnie właśnie ten film jest piękny, pokazana jest miłość i przywiązanie psa do człowieka, który go przygarnął, a wcale nie musiał, był z nim aż do śmierci...
I mnie tam ten film na siłę łez nie wyciskał, a płakałam strasznie!
I ten pies umarł śmiercią naturalną, ze starości... I wzruszające było to, że czekał na swojego pana aż do końca swoich dni...
Żaden film na siłę nie wyciska łez - to po prostu indywidualna kwestia określonego człowieka. Bo każdy ma inny charakter. Jedni się tym wzruszają, smucą, a dla innych jest to obojętne. I dobrze, że są takie filmy, może kiedyś, gdzieś, dzięki nim jakiś człowiek najpierw dwa razy się zastanowi zanim skrzywdzi jakieś zwierzę.