PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=449935}

Mój przyjaciel Hachiko

Hachi: A Dog's Tale
2009
8,0 191 tys. ocen
8,0 10 1 190774
6,9 27 krytyków
Mój przyjaciel Hachiko
powrót do forum filmu Mój przyjaciel Hachiko

Tak wysoka ocena to jakiś żart... I to niezbyt udany.

ocenił(a) film na 9
giovannijunior

żartem jest Twój komentarz zjebie

cookiexkannibal

W takim razie, cóż Cię urzekło w tym filmie Kolego?

ocenił(a) film na 9
giovannijunior

przepiękna historia oparta na faktach,nie płacze na filmach bez powodu,pozdrawiam ;d

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
wtomek

no pedał i co z tego je..any heteryku

ocenił(a) film na 10
cookiexkannibal

film świetny i wzruszajacy!

ocenił(a) film na 4
xspider_2

bez jaj:)

ocenił(a) film na 10
kanapka_ze_smalcem

nie no... 'Monster High: 13 życzeń' jest zdecydowanie lepsze. T_T
zjedz kanapkę ze smalcem, może ci ulży.

ocenił(a) film na 4
Solstice

'Monster High: 13 życzeń' jest zajebisty, a 'Mój przyjaciel Hachiko', to ckliwy bzdet. I nie spinaj się tak bo Ci żyłka pęknie.

ocenił(a) film na 10
kanapka_ze_smalcem

właśnie na tą odpowiedź czekałam <3
dzięki kochana kanapko, umiliłaś mi wieczór.
Już poluzowałam, wszystko dzięki tobie,
życzę wspaniałego wieczoru.

ocenił(a) film na 4
Solstice

wiem

ocenił(a) film na 4
giovannijunior

Zgadzam się, dla mnie również był nudny i niezbyt udany. Film rodem z Polsatu, idealny na w niedzielne popołudnie.
Aczkolwiek nie ubliżając nikomu- rozumiem, że można się wzruszyć. W końcu po to powstało kino familijne.

ocenił(a) film na 9
Bloo0

Uwaga, uwaga, będzie kazanie:
Nie mam nikomu za złe że film wydaje mu się nudny. (Nie mogę do końca pojąć, ale nie mam za złe)
Nie jest to w końcu żadne kino akcji, gdzie coś się dzieje nieprzerwanie. Nie każdego to musi bawić - rozumiem.
Ale zdanie "niezbyt udany" jest absolutnie nie na miejscu.
Film jest dokładnie taki jaki był w zamierzeniach. Wywołuje emocje, co było jego celem. i każdy kto docenia ten rodzaj kina, nie może mu nic zarzucić i bez wyrzutów może wystawić ocenę nawet 10.
Film jest więc bardzo udany. Jedynie kwestią gustu jest czy się ludziom podoba czy nie.

ocenił(a) film na 10
Bloo0

Przed laty w Tokio miała miejsce niezwykła historia, która w miarę upływu lat przeszła do historii. Jej bohaterem jest niezwykle inteligentny pies rasy Akita, który nieprzerwanie czekał przy wejściu na stacje metra w dzielnicy Shibuya na przybycie swojego pana. Wierny czworonóg lojalnie każdego dnia wypatrywał właściciela nie wiedząc, że ten zmarł nagle w miejscu pracy i już nie wróci… Minęło wiele lat, ale Hachiko pozostaje w sercach Japończyków symbolem psiej wierności i oddania, a jego poruszająca historia nieustannie sprawia, że wrażliwym ludziom wilgotnieją oczy.

Nie Udany - Nudny - żarty jakieś !!!!! Ocena 4 jest Żartem !!! Najpiękniejsze są właśnie filmy oparte na Faktach - prawdziwe !!!! Lepiej ocenić Kill Bill na 10 - normalnie Mega Hit - pełno głupich ludzi zalewających się krwią - Super

użytkownik usunięty