ziś leciał pierwszy raz chyba. Jest to film nowy, ma dopiero 4 lata, takie filmy, co parę lat temu wyszły rzadko są w TV. Sorry, że dwa posty, ale przypadkiem nacisnąłem Enter. A co do filmu, to film dobry, nieprawdopodobna historia, aż się wierzyć nie chce. Jeden z przyjemniejszych filmów jakie oglądałem.
okey nic nie szkodzi wiem że nowy film ale takie Ciacho bylo już kilka razy w TV
bo Polską, jak i innymi krajami, zawładnęła komercja. sądzą, że bardziej opłacalne będzie wyemitować film dla debili, niż tak wartościowy film jak 'Hachiko'. to samo jest z muzyką, niestety....
Ja niestety przegapiłem, ale o 9:15 była powtórka. Film bardzo wzruszający, nie dość, że fabuła bardzo poruszająca to jeszcze odpowiednia muzyka.
kafel12, wiem, bo oglądałam, tylko jaką tv4 ma oglądalność..... no i jak często na tv4 lecą dobre filmy? no okej, ostatnio coraz częściej, ale nawet teraz czeka się czasem ze 2 tygodnie na naprawdę dobry film w tv4, nie mówiąc już o innych stacjach. mi właśnie chodziło o to, że o wiele częściej puszczają słabe filmy pod publiczkę, niż te naprawdę dobre.