PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=7958}
6,5 44 tys. ocen
6,5 10 1 44109
5,2 13 krytyków
Młode wilki
powrót do forum filmu Młode wilki

Pamiętam jak dwa lata temu film miał średnią 7.4.. a teraz widzę, że jakieś głąby dają same 1, zeby poprawic sobie ranking ilości oglądania

ocenił(a) film na 2
Patruell

Nie, po prostu do głosu doszedł rozsądek......po takim kinie nachodzą człowieka myśli depresyjne i napady lęku, to pewnie forma odreagowania.

ocenił(a) film na 10
bokser_Ken_Wywietrznik

Bokser jeśli masz jakieś lęki, idź z tym do psychologa. Może to wina rodziców.

ocenił(a) film na 2
alfaon

Daruj se te gimnazjalne teksty o winie rodziców, bo to aż zęby bolą od żenady. Jeszcze bardziej bolą podczas oglądania tego filmo-czegoś - tandetnej historyjki z beznadziejnym aktorstwem, żenującym morałem i specjalizującym w tego rodzaju koszmarach pseudo-reżyserem.

bokser_Ken_Wywietrznik

nie masz pojęcia o filmie.. ten film może pod względem technicznym nie jest wysokich lotów, ale pod względem emocjonalnym i moralizatorskim to arcydzieło wczesnych lat 90 polskiego kina.

Po prostu Magia ... 10/10 dla mnie zawsze klimat i VM zrobiły swoje.

ocenił(a) film na 2
Patruell

Moralizatorskim?????? To trzeba takiego gniota, żeby skumać nieopłacalność przestępczości?? A emocje są, owszem - u widza, lęki i fobie patrząc na grę aktorską i fabułę. I mogę się nie znać, w porządku:))

Patruell

Bez urazy, ale arcydziełami wczesnych lat 90 polskiego kina są np. Psy, ale to? Co najwyżej średnie.

Dassanar

pod względem emocjonalnym nie umieściłbym Psów jako arcydzieło.. nie ma to jak czytac ze zrozumieniem :).

Patruell

Chodziło mi o to, że dla mnie Młode Wilki nie są arcydziełem pod żadnym względem... nie ma to jak pisać bzdury :)

ocenił(a) film na 4
Dassanar

To fakt, ten film jest średni. Nie powiem by był totalnie słaby ale na więcej niż 6/10 moim zdaniem stanowczo nie zasługuje.

mk34

Oglądne sobie dzisia znowu to badziewie o 21:45 na TVP2.