PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10000919}
4,1 6,5 tys. ocen
4,1 10 1 6504
3,8 55 krytyków
Megalopolis
powrót do forum filmu Megalopolis

Coppola ostatnia! Po niechlubnym Twixt może w końcu zaliczysz godny siebie projekt na miare Ojca chrzestnego ,Czasu Apokalipsy czy Draculi albo odwrotnie będzie paździerz taki jak Twixt m.in czy Jack.

Oby wyszło!

ocenił(a) film na 2
PrimalElf1512

Film ukończony, pozostaje czekać na premierę :)

narysujmicos

Pytanie czy będzie wart czekania

ocenił(a) film na 2
PrimalElf1512

Zobaczymy, ocenimy. Do kina na pewno się wybiorę

narysujmicos

Ja tak samo

PrimalElf1512

Ten Twixt to był nawet spoko : D

PrimalElf1512

Się tak już nie podniecaj

maciekb80

Jestem po seansie i cóż to nie jest idealny film no i jest to bajzel oraz jak to niektórzy mogą powiedzieć przerost formy nad treścią. Na sto procent 99% osób powie że ten film to guwno i tak będzie jak nic. Dla mnie mimo tego bawiłem się zajebiście bez ironii w tym filmie wszystko i wszystko ale oglądałem z zaciekawieniem. U mnie brak oceny ale z serduchem.

PrimalElf1512

HALO!? Kiedy to wyszło? Gdzie obejrzeć?!

PrimalElf1512

Wybrańcy widzieli w Cannes, ale na szeroką dystrybucje trzeba będzie jeszcze poczekać

Pjoter_GO_SZ

I widziałem opinie pierwsze. Czyżby niczym Babylon? Kontrowersyjnie dla krytyków i widzów?

PrimalElf1512

Jestem po seansie i cóż to nie jest idealny film no i jest to bajzel oraz jak to niektórzy mogą powiedzieć przerost formy nad treścią. Na sto procent 99% osób powie że ten film to guwno i tak będzie jak nic. Dla mnie mimo tego bawiłem się zajebiście bez ironii w tym filmie wszystko i wszystko ale oglądałem z zaciekawieniem. U mnie brak oceny ale z serduchem.