... Stuprocentowa rozrywka w najlepszym wykonaniu.
w swoim gatunku pierwszorzędny produkt. świetne sceny akcji i naprawdę zabawne dialogi. wiele obaw a żadna się nie sprawdziła... i jeszcze ta scena w windzie :) no miód!!!
Moim zdaniem film jest nudny i ciężko go nazwać komedią. Ma bezsonsowną fabułę i akcję. Ani razu się nie zaśmiałem, aż nie mogę uwierzyć, że zdołałem go dokończyć. Pozdro
Mi po prostu nie odpowiada taki typ humoru. Zdecydowanie bardziej wolę komedie takie jak "Bruce Wszechmogący" czy "Goście, Goście". A ten film mnie za bardzo nie rozśmieszył.
A ja uśmiałem sie z porównania tego filmu do "Bruce Wszechmogący" albo "Goście, Goście". Przeciez to całkiem odmienne filmy, w których jest całkiem inny typ humoru!!!!!!!!!!
A tutaj tez było śmiesznie w kilku momentach a Brat Pitt jest niesamowity.
BraD Pitt owszem niesamowity jest, ale film nie jest zachwycający. Wręcz nieciekawy i nudny. Są śmieszne momenty, fajne dialogi,ale całość wypada kiepskawo...:|
Ja nie porównywałem "Mr. & Mrs. Smith" do tych filmów, tylko że WOLĘ humor zaprezentowany w nich od tego. Poza tym mi w tym filmie nie o humor chodzi, a o straszną nudę, która mi towarzyszyła w tym filmie.