6,7 430 tys. ocen
6,7 10 1 429733
5,6 43 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

... Stuprocentowa rozrywka w najlepszym wykonaniu.

ocenił(a) film na 8
____OSCAR____

w swoim gatunku pierwszorzędny produkt. świetne sceny akcji i naprawdę zabawne dialogi. wiele obaw a żadna się nie sprawdziła... i jeszcze ta scena w windzie :) no miód!!!

ocenił(a) film na 3
____OSCAR____

Moim zdaniem film jest nudny i ciężko go nazwać komedią. Ma bezsonsowną fabułę i akcję. Ani razu się nie zaśmiałem, aż nie mogę uwierzyć, że zdołałem go dokończyć. Pozdro

_zz

Bo to nie jest film dla takich sztywniaków jak ty.

ocenił(a) film na 3
____OSCAR____

Mi po prostu nie odpowiada taki typ humoru. Zdecydowanie bardziej wolę komedie takie jak "Bruce Wszechmogący" czy "Goście, Goście". A ten film mnie za bardzo nie rozśmieszył.

_zz

A ja uśmiałem sie z porównania tego filmu do "Bruce Wszechmogący" albo "Goście, Goście". Przeciez to całkiem odmienne filmy, w których jest całkiem inny typ humoru!!!!!!!!!!
A tutaj tez było śmiesznie w kilku momentach a Brat Pitt jest niesamowity.

manyou

BraD Pitt owszem niesamowity jest, ale film nie jest zachwycający. Wręcz nieciekawy i nudny. Są śmieszne momenty, fajne dialogi,ale całość wypada kiepskawo...:|

ocenił(a) film na 3
manyou

Ja nie porównywałem "Mr. & Mrs. Smith" do tych filmów, tylko że WOLĘ humor zaprezentowany w nich od tego. Poza tym mi w tym filmie nie o humor chodzi, a o straszną nudę, która mi towarzyszyła w tym filmie.

____OSCAR____

Zaczepisty film!!!
Super muza , najlepsi aktorzy i wogóle całość się świetnie prezentuje!
No może zleksza przegieli w ostatniej scenie w supermarkecie. Ale filmu nie ocenia sie po jednej scenie! Tak ogólnie Z A J E F AA NN Y YY