6,7 430 tys. ocen
6,7 10 1 429733
5,6 43 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

Angelina zagrała jak zawsze świetnie, na ekranie naprawdę iskrzy między nią a Bradem :)

ocenił(a) film na 6
labryska

W zasadzie to też jestem fanem Angeliny, ale bardziej jej urody aniżeli aktorstwa. Do Pitta w zasadzie nic nie mam chociaż nie podoba mi się jego gra aktorska ale to na marginesie.
Na film trafiłem przypadkiem, bo w zasadzie usłyszałem o roli Adama Brodyego [jestem fanem The O.C. co powinno wiele tłumaczyć] więc postanowiłem obejżeć.
No tak - jak wrażenia ? Daje mocną szóstkę , choć film zasługuje na 7, dlaczego, zaniżyłem o punkt ? Zaraz wytłumaczę.
Na plus napewno zasługuje efekciarstwo, dźwięk i zdjęcia.
Kwestia gustu co do gry aktorskiej - mi podoba się średnio, ale to co napisałaś się zgadza. Między tytułową parą iskrzy.
Moim zdaniem scenariusz niezakończony, humor alternatywny, intryga conajmniej średnia, a wiele patentów "zaporzyczonych" z podobnych produkcji.
Nie będe pisał, co lepsze serial czy kinówka, choć oba oglądałem z zapartym tchem.
Dałem 6 bo wg. mnie film jest dobry.
Fani pary Brad & Angelina dadzą o punkt więcej niż ja, jednak trzeba napisać jedno: NIE JEST TO FILM, KTÓRY POTEM ŻYJE DŁUGO W NASZYCH GŁOWACH I KAŻE DO SIEBIE WRACAĆ. TO TYLKO FILM "NA RAZ". BARDZO SMAKOWITY KĄSEK JEDNAK JEDNOKROTNEGU UŻYTKU - NIC WIĘCEJ.