PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108931}
6,7 429 tys. ocen
6,7 10 1 429251
5,6 57 krytyków
Mr. & Mrs. Smith
powrót do forum filmu Mr. & Mrs. Smith

9/10

ocenił(a) film na 7

Nie ma co gadać, film nie skłania do refleksji. To jeden z takich które określam jako ,,lekkie,
łatwe i przyjemne''. Panowie mogą podziwiać A.Jolie a panie idealnego B. Pitta. Do filmu
dobrano chyba najlepszych aktorów jakich można było, polecam. ;)

ocenił(a) film na 7
Shia_Yu

lekki łatwy i przyjemny, tak jak mówisz .. jedyne czego mi zabrakło to dłuższej końcówki, czułem lekki niedosyt, tak jakoś po prostu sie skończył ;) "pan i pani killer" i "wybuchowa para" nie dorównują mu do pięt.

ocenił(a) film na 10
Shia_Yu

widać pewnie masz braki w relacjach damsko męskich, ale to z wiekiem się zmieni, gwarantuję :)

Shia_Yu

ojtam, Brad Pitt wcale nie jest idealny. Dobry aktor, ale nie wiem, czemu pod względem wyglądu wszyscy za nim szaleją, mi tam się nie podoba, ale są gusta i guściki :>

ocenił(a) film na 8
Shia_Yu

100% racji ... Może i lekki film z banalną fabułą, ale dostarcza dużo rozrywki, głównie dzięki świetnie dopasowanym aktorom ;)
Zdaje się, że gra w nim sprawiła im sporo frajdy, która wręcz przenosi się na widza.

ocenił(a) film na 1
ciniok

jeden z najnudniejszych filmów, które miałam nieprzyjemność oglądać :(

ocenił(a) film na 9
czikiro

według mnie jeden z klasyków kina akcji ;-)

Shia_Yu

mam identyczne zdanie na temat tego filmu ;)
jeden z filmów do których zawsze chętnie wracam, mimo, iż widziałam je już kilka razy, no i co tu dużo mówić- na Brada można się patrzeć godzinami, więc... ;)