jeśli lubicie mroczny klimat TDK to gorąco polecam
http://www.filmweb.pl/f109599/Spawn,1997
Spawn jest genialnym bohaterem i dostał genialne anime, to jest naprawdę to jak powinna wyglądać genialna adaptacja genialnego herosa, mało tego wiele scen jest rodem wyjętych z Batmanów Nolana, ale w sumie się nei dziwię bo Spawn to jest taki Batman z mocami Supermana ;D
szedlem dzis rano(no..wczoraj juz w sumie) do pracy siedze na przystanku autobusowym a tu idzie jakis na oko 17to latek z biala geba, pomalowanymi oczami na czarno i usmiechem z czerwonej szminki na ustach i fryzura ala Joker..i stanal w kolejce po sieciowke hehehe:P
a ludzie taki look na niego i odrazu w smiech..w sumie..to bylo conajmniej dziwne..:P
czyli można się spodziewać, że tak ukazali się EMo tak zaraz pojawi się nowa subkultura rodem z "batman Beyond"- Jokersi ;)
http://img56.imageshack.us/img56/732/dk0044bf6.jpg
http://img386.imageshack.us/img386/8900/dk0045oe2.jpg
BradMan 100% popracia
Scarescrow wygląda wypaśnie!!! chcę go więcej w 3ce musi wrócić!!! z Riddlerem w ducecie Zagadka-Strach może być Nolanowsko Klimatycznie i zaskakująco ;d
wiesz na to bym nie liczył...
w tym temacie nie kto inny jak "znajdywacz" wszytkiego co dobre Shamar dawał linka do PDF'owskiego scenariusza TDK i tam jest ewidentnie napisane że TwoFace leży with "broken neck" co raczej wyklucza jego powrót.......
..... ale to wiedzą tylko ci co czytali scenariusz, w filmie to nie zostało jednolicie określone, jednak myślę, że Nolan takiego powrotu nie odstawi, wątek 2Face'a w jego wizji zakończył się i niech tak pozostanie ;D
to coś jest tym czymś czego nie wiesz czym to coś jest i jest to tam gdzie tego nie niema
to coś czym jest czego nie ma i co jest co może być czymś czego nie mamy i na co czekamy nie wiedząc co to jest i do czego to jest oraz czym i z czym to jest tym czymś?
xD
Mam scenariusz i czytałem :P
Ale zawsze jest taki malutki, maciupeńki promyczek nadziei, takie nieistotne marzenie...
Zgodzi się ktoś ze mną? :D
Brad - cieszysz się razem ze mną? NIE MA ROBINHO! :D
"takie nieistotne marzenie... "
Dla mnie takim nie istotnym marzeniem byłby powrót Jokera....ale tylko w jednym wykonaniu....... dlatego jest to to "coś" czego już nigdy niestety nie zasmakujemy ;-/
ale zgadzam się, 2Face w wykonaniu Nolanów/AArona był kapitalny i chciałoby się więcej tak klimatycznych i złożonych postaci ;)
Teraz sie ciesze :D kilka miesiecy temu napewno nie ale w ostatnim miesiacu stracilem do niego szacunek...ale z tym transferem to pojechał na całej lini...do man city...smieja sie z niego nawet redaktorzy RM.pl ze tam napwno nie zostanie najlepszym piłkarzem...
Czytałem :D
A mnie i tak najbardziej bawi jego zachowanie.
Calderon opowiadał, że Robinho ma poważne problemy z samym sobą xD
A! I jeszcze, że płakał i błagał go o pozwolenie na transfer, a w razie jego braku groził rzuceniem futbolu xD
Coooo za poooojeeeeb xD
Niech wypierdalaj do MC - krzyżyk na drogę. I tak go zmiażdżą w angielskiej. Chuderlak, niziołek, kontuzjogenny - warunki idealne do gry na Wyspach xD
jeśli można - do Robinho
u was miał przejebane, więc chciał odejść - Man city płaciło mu 6mln za sezon a tam, będzie mógł od czasu do czasu coś po fuchać, po wkurwiać sie a i tak będzie grał. a Man City ma całkiem fajny skład ofensywny, więc będą mogli coś poszaleć. a znając tego typu transfery to w lipcu po np mega udanym sezonie przejdzie do CFC, LFC lub arsenalu
lub skończy jak Anielka- wielki talent który dzięki swoim menagero-braciakom nie mógł nigdzie dłużej zagrzać miejsca i gdzie dopiero pokazał że ma mega talent???? w Boltonie ;D
On mega udanego sezonu mieć nie będzie... Jest za słaby na Premier League, nawet na La Liga był za słaby.
Nigdy nie byłem zwolennikiem jego umiejętności, a to dlatego (powtarzam się), że to wieczny talent. I nic więcej...
"Jest za słaby na Premier League, nawet na La Liga był za słaby. "
on ma wszelkie predyspozycję, żeby być wielkim graczem, ale nim nie będzie bo już nie jednokrotnie pokazywał że ma nie równo pod sufitem.
Jedyne co ma to szybkość. No i ładnie macha nogami. To nie wystarczy - w angielskiej go zniszczą, bo gra na pozycji skrzydłowego/pomocnika, więc jest bardziej narażony na faule niż np. środkowy pomocnik o takich samych warunkach fizycznych (Modric).
Przejście do Anglii to koniec jego kariery. Chyba, że w Rosji zrobi furorę. Ewentualnie w Katarze - tam mu dużo zapłacą...
bo was zbanuje... heh co prawda brakuje mi pare punktów ale co tam- zabawie sie w hakera...heh
ktos tu dawniej - czytaj - za starych dobrych czasow - napisal ze po premierze zrobi sie totalny chlew na tym forum... i mial racje
no właśnie niewiem czy to dodać na któreś z tamtych tematów bo mogą mnie znów zjeść od jokero-batmano-filmo-niedorozwiniętego fana, ale jeden cytat z filmu
"You'll see, I'll show you, that when the chips are down, these uh... civilized people, they'll eat each other"
i wszytko co tam się dzieje jest jasne
A ten tchórzliwy moderator pewnie teraz się cieszy i jest tak podjarany, że masturbuje się podczas usuwania jednocześnie wąchając jak pachnie puszczony przed sekundą kloc. Od śmiechu mu na pewno zwieracze puściły... Także jeśli to widzi - człowieku, nie masz jaj.
Z całym szacunkiem, Sawyer
BTW. A ten moderator śmiało może powiedzieć...
"This forum is mine now!"
My i tak tu zostaniemy - byliśmy tu, kiedy były tylko 3 strony tematów...
Because...
This forum deserves a better class of users... and we're gonna give it to him :D
"CO TAM MOZE BYC ??? CO TAM MOZE BYC"
wiesz co tam jest- szereg zdegustowanych ludzi, którzy podobno zostali naszym długim tematem napaleni na film totalnie i się rozczarowali- jest to komentarz jednego z nich do mnie kiedy w którejś romowie wspomniałem nasze "good old times" bez chlewu.
więc panowie, niby nasz temat był główną polską reklamą filmu!
Faaaajnie...
Ale wychodzi na to, że my odpowiadamy za ten chlew...
Czy to kurwa nasza wina, że tyle pojebów się tu zadomowiło?
Janusz Koniował i ludzie mu podobni?
lays i sweet barbie?
JA PIERDOLE...
Przejście do Anglii to koniec jego kariery. Chyba, że w Rosji zrobi furorę. Ewentualnie w Katarze - tam mu dużo zapłacą...
albo w Uzbekistanie :D i skonczy jak Rivaldo :D
aaa robinho niech idzie w uuuja teraz :D
" niechce to nie wezmie przeciez swoj rozum ma...
... dajcie spokoj dzieciom Jah..." heh
Czyli jestesmy czescia planu - podjudzalismy, podsycalismy zeby na koncu upokorzyc i zgno....ic naszych szanownych czytelnikow marną chamerykanska produkcją...
szczerze to nie kupuje tego - skoro ja sie nie zatracilem TYM WYSZUKIWANIEM informacji to jak mogli sie zatracic ludzie ktorzy to tylko czytali...
jak to mówił Joker
"It's a funny world we live in"
wszystko jest możliwe, najpierw się niby zatracają w naszych tematach, a jak sie wielce rozczarują to zarzucą ci że jesteś niedorozwiniętym dzieciakiem podniecającym się hoolywódzka komercją, bo oni okazują się być wielkimi krytykami i fanatykami wielce "głębokiego" europejskiego kina
http://mroczny.rycerz.filmweb.pl/f236351/Mroczny+rycerz,2008/recenzje?review.id= 6692
kurw....a tutaj macie jedną z recenzji która została dodana przez usera i jakim kurwa cudem ona została zaakceptowana, w momencie gdy jej recenzent cały czas pisze JOCKER!!!!!
Witajcie...
Wpadam z konkurencyjnego wątku (chyba wiecie o, który chodzi)...
I tak, mnie też podobał się TDK... choć najlepszym filmem świtat nie jest (tylko nie pytajcie, jaki jest bo nie potrafię wskazać)
Jak by co, to Sawyer mnie tu raprosił ;P
Cóż... Może poprowadzimy dyskusje na temat... Zalet i wad kolejnych przeciwników Batmana?
Np. Dlaczego powinni się znaleźć filmie, a dlaczego nie?
Jestem za, ale dam komuś innemu pierszeństwo wypowiedzi...
Lubię kontrować... ;P
Mój faworyt numer jeden - Riddler :D
PLUSY:
- postać ta to prawdziwy geniusz w komiksie
- idealnie pasuje do Mrocznego Gotham City :D
- postać ma głębię psychologiczną, może być tak genialnym przeciwnikiem jak Joker (albo chociaż prawie tak genialną)
- Johnny Depp. Sam przyznał, że poważnie zastanowiłby się nad proopozycją a i ja chętnie zobaczyłbym go w takiej roli :D
Gdyby Johnny Depp miał go grać to bardzi chętnie...
Depp popisał się w piratach z karaibów. Chcialbym, żeby stworzył podobną kreację.