Heh xD
Miło cię widzieć, Brad ;)
Jak to się mówi... Kopę lat, a nasz Real wciąż wygrywa - w pięknym stylu, w 9 strzelając 3 bramki :D
heh :D ja RvN zszedł to myslałem ze po zawodach jest a tu jak zaczeli jechać :D aż miło było patrzeć :D
Shamar - a ta lays na dodatek wciąż ma podejrzenia co do "fałszywej śmierci" Heath'a... Kretynizm.
Brad - ja też tak myślałem :D A teraz zobaczymy jak im pójdzie z Deportivo... Po 17 latach musimy tam w końcu wygrać :D Nie boję się wcale o wynik, Higuain jest w świetnej formie, Robben chyba w życiowej - pojedziemy z nimi :D
HALA MADRID!
no liczę na to :D choc nie ukrywam ze wolalbym zeby Higuain wszedł tam w 70 minucie a nie grał od poczatku na co sie zapowiada :D hehehe bo on wtedy strzela...a z robinho mozemy sie zegnac... sami sobie zaje*ali tym całym szumem wokól CR...
Ale ty wiesz co ja o Robinho myślę :P
Jest już prawie pewne, że do jutra Chelsea go nie kupi. Jeśli tak się stanie - ławka na cały sezon. Zachowywał się jak rozpieszczone dziecko, robił to samo co CR i jeśli nie odejdzie, będzie musiał odpokutować...
Damy sobie radę bez niego ;] Mnie najbardzirej boli kontuzja Wesleya ;/ Po świetnym sezonie i fantastycznej grze na euro byłby w czołówce pomocników na swojej pozycji. A tak...
Oby szybko wrócił! Póki co mamy VdV ;)
aj nawet mi nie przypominaj o Wesleyu...dobrze ze jest VdV...
jak Ci sie podoba nasza grupa w LM ? :D
Po Liverpoolu mamy najtrudniejszą grupę...
Juventus - nie są już potęgą, ale są mocni. Tym bardziej Zenit - wystarczy spojrzeć na ich ostatni mecz z Man Utd...
Ale damy radę :D W tym roku LM nasza!
z bate bedzie cięzkoooooooo :D hehe
Juz w tamtym roku powinna być nasza ale co sie odwlecze to nie uciecze :D czy jakoś tak :D
zaraz nas tu dojadą za taki offtop :)
wypad i macie 2letniego bana na caly internet - tak mowie ja - jedyny, ograniczony janusz koniogrzmot - dawniej koniobijca ale zmienilem zeby wyprowadzic was wszystkich w pole... za moją oborą
Ależ nie, wielki Koniogrzmocie! Zrobimy co zechcesz, tylko nie banuj! Wyliżemy pudełko DVD Batman Forever, a nawet jeśli zechcesz wyczyścimy tę płytę językami! xD
Ladies & Gentelman
jesteście nikim innym jak Trollami, którzy sieją burdel na lewo i prawo swoim Realem. Jeżeli nie potraficie uszanować porządku i ładu panującego w tym wątku, to nie powinniście tu w ogóle przebywać, wasze miejsce jest na stadionie z szalikami na mordzie i basebolem z łapie, bo jesteście nikim innym jak tylko odrzuconym przez społeczeństwo marginesem próbującym siłą wkupić się w sfery forumowej inteligencji.
Mój mistrz i idol nakręcił film nawet o takich dziwakach jak wy,mimo iż tytuł nie mówi tego wprost, ale to jest właśnie majestria mego mistrza iż u niego nic nie jest powiedziane wprost, jeżeli wasza stadionowa inteligencja wam pozwoli, to oglądając ten film będziecie w stanie zobczyć własne lustrzane odbicia na ekranie.
Tytuł filmu to "Batman i Robin" ale ewidetnie widać, że równie dobrze mógł się zwać "Sawyer i Bradman" ale wtedy film byłby zwykłą komercją, a tak posiada wielką aurę komiksowości i tajemniczości co czyni go kultowym w moich wielce inteligentnych kręgach.
Janek Koniowałek
odpalilem ten temat gdzie te nastki wymieniają sie zachwytami na temat Jokera ale przeczytalem pierwszą i nie dalem dalej rady... i pomyslec ze to mnie mowiono ze wygladam jak psychopata i niektore laski sie mnie boją... wrong place, wrong time...
Sawyer ma racje !!! - odpalilem strone ostatnią - a tam
wyjete z kontekstu - "Zgadzam się z lejsem. Po czenści. Dla mnie Joker to taka huśtafka, na której się hujać ile siem kce."
autorka o nicku - sweet barbi...
buahahaha , BUAHAHAHAHA , nie no - przesledze caly tamten temat... NIE MA BATA WE WSI...
no to ja losowo wybrany z kontekstu
"rudno ocenić, bo na zdjęciu nie widać wyraźnie ;) poza tym długość przyrodzenia w spoczynku bywa myląca xD zawsze pozostaje wyobraźnia.... "
no to ja tez...
lays17-17: sexowne dłonie (pamiętasz ten wątek gdy klaszcze w celi? te dłodnie to miodzio po prostu) :D:D
kuraiko: dłonie - też zwróciłam uwagę, lubię długie palce u facetów :P
heh ciekawe czemu ?:D
lays 17stka -
Ja bym pragnęła się baaaardzo zaskoczyc na ekranie i zobaczyć Ledgera z roli Jokera za pare lat;/
"Ludzie,on tak zrobił z Rachel bo się do niego odezwała,przeszkodziła mu,wkórzyła go. I to co mówił że jest ślicznotką miało być formą żartu,ironii. To była czysta gra.Potem przecież też ściemniał dlaczego miał te blizny. PPrzystawiał jej nóż bo ta się do niego sadziła.
Poza tym Joker był pzekonany że kobiety na niego nie lecą,czują wstręt więc chciał tylko podsycić ten strach który obudził się w Raczel. Bo która kobieta stanęła by po jego stronie?
Oprócz mnie oczywiście? W filmie żadna. Dlatego Joker tak z nimi pogrywa."
to nie ma sensu - trzeba by caly temat przeklejic...HA
Lepiej po prostu poczytać, bo ja przeczytałem calutki temat :D I miałem polewkę, bo ona na jednej z pierwszych stron walnęła coś w stylu:
"jakie pozycje sobie wyobrażacie z Jokerem? Bo ja to bym całą noc wszystko z nim robiła i nocz bz nie starcyzlo"
xD
Albo teksty typu "przeciez joker to tez facet i ma jakis poped " xD
A teraz bawi mnie ta cała Sweet Barbie... Albo raczej zaczyna irytować. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to prowokatorka. Nie można być aż tak ułomnym...
Wkurwiłem się dzisiaj ;/ 18 sezon...
Ale Barca przejebala z beniaminkiem :D To mnie pociesza. Bo i tak to my będziemy mieli mistrza ;]
Na razie relaksuję się odpisując debilom na forum. Czasem z nudów trzeba podojeżdżać prowokatorom...
Przyłączyz się? Już się jeden znalazł w temacie o trolach. I jest jeszcze Janko, chociaż oficjalnie skończyłem z nim rozmowę (i to w pięknym stylu xD )
HALA MADRID!
vioska el farsa
widze, że klątwa El Raizor trwam ja wiem że nie będę popularny ale wygrana Atletico i porażki Realu i Barcy też mnie nie martwią ;D
ale w sumie moja drużyna też na inangurację nie wygrała, ale jak sie okazało nikt z czołówki Serie A nie wygrał w 1 kolejce ;D
wc milanu i jude złodzieje turyn nie trawię - chyba bardziej niż kibic Realu Barcelony lub na odwrót
Milan i Juventus to szmaty. Takie same, jak sprzedajni sędziowie.
Precz z takimi!
BTW. Dzisiaj oglądałem Tottenham - CHelsea...
Wiesz kto sędziował?
Webb... wrrr...
a wiesz, że Webb ma najlepsze oceny wśród angielskich sędziów w "domu". Fakt że na turniejach czasem odstawia szopkę (na którymś mundialu też coś zawalił) podobnie jak np G.Poll który na Germany 06 dał Chorwatowy 3 żółte kartki bez czerwonej ;D
ale ogólnie to dobry sędzia, mecz CFC-Spurs sędziował idealnie
Tak. Ale to co zrobił na Euro nigdy nie zostanie mu przebaczone...
Zapłaci kiedyś a to przed obliczem Boga, jak każdy z nas za grzechy (nie wierzę, że się z tego wyspowiadał). xD
Quaresma- fajnie, choć bardziej cieszę się z transferu Manciniego z ASR. fenomenalny zawodnik już sprawdzony w w lidze włoskiej, Quaresma narazie sprawdził się tylko w lidze portugalskiej, choć był to zawodnik idealny to nowego ustawienia Mourinho w miejsce Figo, bo ten już niestety rusza się jak na ripley'u.
a co do naszych i Howarda. Sędzia walnął wielbłąda, ale jeszcze większym wielbłądem był poziom a w zasadzie jesgo brak naszych kopaczy.... jeżeli na turnieju najlepszym zawodnikiem kadry jest GK i "nowy polski brazylijczyk" to żal.pl - podobnie jak moja Legia z FK moskwa skomprowmitowali się totalnie ze słabym rywalem, a że potrafią grać pokazali wczoraj w Zabrzu(niechce obrazić kibiców górnika, ale poziom FK był zbliżony do obecnego poziomu KSG)