PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496469}

Niepokonani

The Way Back
2010
7,4 79 tys. ocen
7,4 10 1 79061
6,5 22 krytyków
Niepokonani
powrót do forum filmu Niepokonani

nic nadzwyczajnego ale można oglądnąć. Ciekawi mnie że wyposzczeni faceci a między nimi degenerat nie pomyśleli o gwałcie tej przybłąkanej.

ocenił(a) film na 9
ruski011

Może dla tego że wycieńczony człowiek myśli tylko o posiłku i odpoczynku. Tak samo gdy nie masz czym oddychać nie będziesz myślał o jedzeniu czy piciu ale o tym jak złapać oddech.

ocenił(a) film na 9
ruski011

masz jakiś problem z seksualnością? Ta ciekawość jest niezdrowa.

Pyroforos

Nic do tego nie mam, taka ciekawość:) co do posiłku i odpoczynku to kilka dni byli z nią w tych skałach, jedli, spali itd

ocenił(a) film na 9
ruski011

My chyba inny film oglądaliśmy. W mojej wersji są wycieńczeni i chorowici cały film.

Boskigrom

jak polaczek poszedł szukać wody, kilka dni go nie było

ocenił(a) film na 7
ruski011

poznaj historie gułagów, tak dogłębniej. Może np. archipelag gułag przeczytaj. Wydaje mi się, że po pewnym czasie spędzonym tam, seksu odechciewało się na przynajmniej kilka miesięcy :)

użytkownik usunięty
ruski011

Degeneracja zawsze występowała. Jeśli nie w tej oczywistej formie, objawiającej się zachowaniami skrajnie amoralnymi, to przystosowaniem się do środowiska, które obecnie nie przechodzi nam przez myśl, przy rozważaniu pojęcia wymierzania kary. Braterskie zachowania brata Polaka w rzeczywistości było przytłaczająca sporadycznością. Trudno się temu dziwić. Trudno dziwić się ludziom dla których śmierć była wybawieniem. W łagrach według większości historyków zajmujących się tym zagadnieniem zginęło ok. 50-60 milionów osób, dodając do tego liczbę, którą pochłonął sam uwłaczający transport, a którą szacuje się obecnie na 12 milionów, otrzymujemy bolesny bilans. Wędrówka niewidomych, głuchych i niemych dusz. A śmierć ich wyczekiwanym prezentem, nie niespodzianką.

użytkownik usunięty
ruski011

Tak to jest jak sie innych ocenia swoja miara. Ale nie martw sie, o Tobie nikt nie zrobi filmu. Zginiesz w jakims rowie i tyle bedzie historii...