Nie wiecie może, kiedy będzie premiera tego filmu w Polsce. Niedawno wróciłem z Francji, z
Paryża, a tam na co drugim słupie na ulicy plakat reklamujący ten film. Miał on swoją premierę
w Cannes i może dlatego. Jeśli ktoś ma jakieś informacje odnośnie premiery w Polsce,
proszę o info. Bardzo mi zależy na obejrzeniu tego filmu.
http://www.nowehoryzonty.pl/film.do?id=6758&ind=idCyklu%3d437%26page%3d0%26typ%3 dcykl%26edycjaFest%3d13%26typOpisu%3d0
ooo. jak fajnie, wybieram sie na nowe horyzonty, wiec mam nadzieje obejrzec ten film. dziekuje za info. :]]
10 września na Festiwalu Filmowym Gdynia będzie pokazany w sekcji "Na horyzoncie"
kłamiesz.
W filmie jest dużo scen przedstawiających męski stosunek seksualny wprost, ale nie powinno oburzać ani gorączkować to nikogo kto nie ma nic za uszami w tym kontekście. Ty niestety do tej grupy nie należysz.
Film z pedalstwem nie ma nic wspólnego, niczego nie promuje, nie zabiera głosu, jest w pełni neutralny i każda osoba świadomie heteroseksualna zdaje sobie z tego sprawę.
Co prawda same sceny męskich stosunków seksualnych nie są przyjemne dla oka, ale nie od tego są by były przyjemne. To nie koncert życzeń.
"Co prawda same sceny męskich stosunków seksualnych nie są przyjemne dla oka" - jak to? są bardzo przyjemne dla oka.
wizualnie są w pewnym sensie wysmakowane (gra słów), kompozycyjnie dopieszczone i w tym kontekście nie są bynajmniej brzydkie, ale nie kazdy mężczyzna lubi oglądać jak się 2 innych mężczyzn parzy. Nie ma w tym wcale homofobii.