PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684143}

Nieznajomy nad jeziorem

L'Inconnu du Lac
2013
6,1 2,8 tys. ocen
6,1 10 1 2762
7,0 21 krytyków
Nieznajomy nad jeziorem
powrót do forum filmu Nieznajomy nad jeziorem

Premiera w Polsce!

użytkownik usunięty

Nie wiecie może, kiedy będzie premiera tego filmu w Polsce. Niedawno wróciłem z Francji, z
Paryża, a tam na co drugim słupie na ulicy plakat reklamujący ten film. Miał on swoją premierę
w Cannes i może dlatego. Jeśli ktoś ma jakieś informacje odnośnie premiery w Polsce,
proszę o info. Bardzo mi zależy na obejrzeniu tego filmu.

ocenił(a) film na 2

http://www.nowehoryzonty.pl/film.do?id=6758&ind=idCyklu%3d437%26page%3d0%26typ%3 dcykl%26edycjaFest%3d13%26typOpisu%3d0

użytkownik usunięty
Timmothy

ooo. jak fajnie, wybieram sie na nowe horyzonty, wiec mam nadzieje obejrzec ten film. dziekuje za info. :]]

ocenił(a) film na 9

10 września na Festiwalu Filmowym Gdynia będzie pokazany w sekcji "Na horyzoncie"

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
baraqs

kłamiesz.
W filmie jest dużo scen przedstawiających męski stosunek seksualny wprost, ale nie powinno oburzać ani gorączkować to nikogo kto nie ma nic za uszami w tym kontekście. Ty niestety do tej grupy nie należysz.

Film z pedalstwem nie ma nic wspólnego, niczego nie promuje, nie zabiera głosu, jest w pełni neutralny i każda osoba świadomie heteroseksualna zdaje sobie z tego sprawę.
Co prawda same sceny męskich stosunków seksualnych nie są przyjemne dla oka, ale nie od tego są by były przyjemne. To nie koncert życzeń.

ocenił(a) film na 7
maskey

"Co prawda same sceny męskich stosunków seksualnych nie są przyjemne dla oka" - jak to? są bardzo przyjemne dla oka.

onverybottom

wizualnie są w pewnym sensie wysmakowane (gra słów), kompozycyjnie dopieszczone i w tym kontekście nie są bynajmniej brzydkie, ale nie kazdy mężczyzna lubi oglądać jak się 2 innych mężczyzn parzy. Nie ma w tym wcale homofobii.

ocenił(a) film na 7
maskey

wlasnie mialam okazje obejrzec...podobal mi sie
nie przeszkadzal mi wcale meski seks, gdyz glowny watek tego filmu jest zupelnie inny