Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124660
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Przyznam ze na mnie, a jestem kobietą nie zrobił żadnego wrażenia, nie jest moze zły, ale wogóle nie ma sie czym zachwycać. Jak to jest? Możecie mi powiedzieć chłopcy?

ocenił(a) film na 10
kridsonka

Są na forum ,,chyba,, pare kobiet, a na pewno jedna, która była na filmie i oceniła go podajże 10/10. Po prostu rzecz gustu.

Optimus22

Jedna na milion facetów, więc chyba coś w tym jest. Hehe ;)

ocenił(a) film na 10
kridsonka

Wychodzi na to, że jestem pod tym względem wyjątkowa. ;-) Ja uwielbiam kino akcji, wychowywałam się na tych filmach: Rambo, Komando, Zaginiony w akcji, Szklane Pułapki z moim ulubieńcem. A '' Expendables 2 '' skupia moich bohaterów w jednym filmie. Walczą ramię w ramię i przeciwko sobie [Van Damme]. Do tego totalna rozwałka, akcja, krew, wybuchy, ogień i zabawne sytuacje i teksty. A to wszystko zrobione old school. To jest nawet lepsze od tandetnych komedyjek romantycznych.

ocenił(a) film na 9
karoman4

dokładnie, ja widziałam ten film i oceniłam go na 9 (z racji tego, że 10 daje bardzo, bardzo rzadko). uwierzcie mi, że to się nazywa kino. dobra ktoś może powiedzieć, że bijatyki, odcinanie głów czy wybuchy to nie wszystko, al eten film oprócz AKCJI (podwójnie podkreślone ;p) ma też całkiem sensowną i fajna fabułę. a jak do tego dochodzą takie ciacha jak Statham (tu mogę być lekko subiektywna bo gościa wręcz uwielbiam jako aktora) czy młody Liam to ja tylko siadam i rozkoszuję się nadchodzącym zjawiskiem :D

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Miło, gdy ktoś Cię wspomina ;-)

ocenił(a) film na 10
Optimus22

Ja kocham filmy akcji.

ocenił(a) film na 10
karcia6666

I zawsze 10/10 jeśli w filmach grają : Jet Li, Sylvester Stallone, Jason Statham, Van Damme , Dolph Lundgern albo Chuck.

ocenił(a) film na 10
kridsonka

masz racje, taki film może się nie spodobać większości kobiet ale nie wszystkim, dyskutowaliśmy juzpare razy na ten temat (bez obrazy dla pań)

Expendable91

Za co mialybyśmy sie niby obrażać;) ?

ocenił(a) film na 10
kridsonka

może za tekst w stylu "film nie jest dla kobiet", bo to nie jest w 100% prawdą, jak kolega wyżej napisał: rzecz gustu ;)

Expendable91

Bo to tak jest. Zaspokajacie swoje najniższe i najprymitywniejsze instynkty;) Żarcik oczywiście - wyjaśniam żebyś tym razem ty sie nie obraził. Pozdrowionka;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

p.s. karo się ten film podoba ;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Podoba i to baaaardzo ;-D Lubię demolki.

użytkownik usunięty
kridsonka

Ten film jest w 100% też i dla kobiet, ale tak jak już słusznie napisał kolega Optimus to rzecz gustu :)

Dziwne że jako mężczyzna wypowiadasz sie w imieniu kobiet. No ale to twoja spraw kim się czujesz, ja jestem tolerancyjny, mamy w końcu XXI wiek.

ocenił(a) film na 10
fikolaja

my nawet na forum mieliśmy szympansa i jak widze wrócił

Expendable91

No nie mów, że ten gość na De...... coś tam wrócil na filmweb. Dawno go nie widziałem, choć rzeczywiscie byl takowy.

użytkownik usunięty
fikolaja

coś Ci się pomyliło, nie wypowiadam się w imieniu kobiet tylko wyrażam swoją opinie pod pytanie założycielki tematu, sądzę że kino akcji jest też dla kobiet pod warunkiem jeśli faktycznie lubią takie kino i tak się sprawa też ma z tym filmem

Rozumiem. Dobrze ze wyjaśniłeś, bo wiesz. Dzis to różnie bywa. Pozdro.

ocenił(a) film na 10
fikolaja

a skąd o nim wiesz?

ciekawy styl wypowiedzi

Expendable91

Ale co wiem i o kim? Bo nie rozumiem. I czemu styl ciekawy?

ocenił(a) film na 10
fikolaja

skąd niby wiesz o tym na "d"?

Expendable91

Możesz w końcu wyjaśnić co miałeś na myśli?

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Ale co mam wiedzieć? Bo serio nie rozumiem. Napisałeś, że wrócił, więc się zdziwiłem i tyle.

ocenił(a) film na 10

a skąd o nim wiesz?

ciekawy styl wypowiedzi

użytkownik usunięty
Expendable91

o kim? ten post chyba nie był do mnie

ocenił(a) film na 10

tak to nie do ciebie, sory, czasami się kliknie na "odpowiedz" w złym miejscu

ocenił(a) film na 7
Expendable91

to pewnie dangeris czy jakoś tak, jak ktoś jest oszołomem i zakłada milion bezsensownych tematów, to i sporo osób go kojarzy ...

ocenił(a) film na 10
diabol44

pewnie on

ocenił(a) film na 10

A nawet jakby kobiety nie lubiły takiego kina, to przecież można popatrzeć na twardzieli. Niekoniecznie w Ex2, ale np w przeszłości taki Rambo - na pewno nie jedna marzyła o takim twardzielu, który obroniłby ją przed wszelkim złem tego świata. ;-)

karoman4

no ja marzyłam o Sly w dawnych czasach hehehe. w sumie to nadal mi sie podoba.

ocenił(a) film na 10
delicja1982

Więc widzicie Panie i Panowie. Każdy, w filmie akcji, może znaleźć coś interesującego dla siebie. Rzecz gustu. ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

idziesz jeszcze raz do kina?

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Jeszcze nie wiem kiedy znowu się wybiorę. Teraz będę miała trochę na głowie, bo szkoła się zacznie i jeszcze praktyki muszę sobie załatwić na 5 tygodni.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Gdzie chodzisz do szkoły ?

użytkownik usunięty
Prezydent_2

prezydent znowu zmieniles avatar? Czy to Charlize Theron?

ocenił(a) film na 10
Prezydent_2

W tamtym roku skończyłam technikum żywienia, a teraz robię technikum administracji.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Więc gdzie jesteś, w jakim Mieście chodzisz do szkoły Kasiu ?

ocenił(a) film na 10
Prezydent_2

A nie widać lokalizacji przy moim profilu?

ocenił(a) film na 10
karoman4

Wiesz na Filmwebie chyba mają popsuty nadajnik GPS bo przy moim profilu jest napisane lokalizacja Europe, więc chce się upewnić czy twój działa poprawnie .

ocenił(a) film na 10
Prezydent_2

Mój działa poprawnie. No i co w związku z tym? Jakie to ma znaczenie?

karoman4

Gościu chce cię ewidentnie zarwać i iść z Tobą na 3 część;)

ocenił(a) film na 10
Xerxo

In your dreams!

karoman4

Nie nie, ja siebie nie mialem na myśli. Parafrazując... "Nigdy w życiu nie pokocham dziewczyny która kocha disco polo i Niezniszczalnych". Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Xerxo

Spoko.

ocenił(a) film na 7
Xerxo

wolisz taką, z którą będziesz musiał chodzić na durne kom. romantyczne ;p ?

diabol44

A kto powiedział, ze ja cokolwiek będę musiał. Wolę iść z laską na dobrą komedię romantycznną niż na kiepski film akcji. To tyle. Pozdrawiam.