Przyznam ze na mnie, a jestem kobietą nie zrobił żadnego wrażenia, nie jest moze zły, ale wogóle nie ma sie czym zachwycać. Jak to jest? Możecie mi powiedzieć chłopcy?
Są na forum ,,chyba,, pare kobiet, a na pewno jedna, która była na filmie i oceniła go podajże 10/10. Po prostu rzecz gustu.
Wychodzi na to, że jestem pod tym względem wyjątkowa. ;-) Ja uwielbiam kino akcji, wychowywałam się na tych filmach: Rambo, Komando, Zaginiony w akcji, Szklane Pułapki z moim ulubieńcem. A '' Expendables 2 '' skupia moich bohaterów w jednym filmie. Walczą ramię w ramię i przeciwko sobie [Van Damme]. Do tego totalna rozwałka, akcja, krew, wybuchy, ogień i zabawne sytuacje i teksty. A to wszystko zrobione old school. To jest nawet lepsze od tandetnych komedyjek romantycznych.
dokładnie, ja widziałam ten film i oceniłam go na 9 (z racji tego, że 10 daje bardzo, bardzo rzadko). uwierzcie mi, że to się nazywa kino. dobra ktoś może powiedzieć, że bijatyki, odcinanie głów czy wybuchy to nie wszystko, al eten film oprócz AKCJI (podwójnie podkreślone ;p) ma też całkiem sensowną i fajna fabułę. a jak do tego dochodzą takie ciacha jak Statham (tu mogę być lekko subiektywna bo gościa wręcz uwielbiam jako aktora) czy młody Liam to ja tylko siadam i rozkoszuję się nadchodzącym zjawiskiem :D
I zawsze 10/10 jeśli w filmach grają : Jet Li, Sylvester Stallone, Jason Statham, Van Damme , Dolph Lundgern albo Chuck.
masz racje, taki film może się nie spodobać większości kobiet ale nie wszystkim, dyskutowaliśmy juzpare razy na ten temat (bez obrazy dla pań)
może za tekst w stylu "film nie jest dla kobiet", bo to nie jest w 100% prawdą, jak kolega wyżej napisał: rzecz gustu ;)
Bo to tak jest. Zaspokajacie swoje najniższe i najprymitywniejsze instynkty;) Żarcik oczywiście - wyjaśniam żebyś tym razem ty sie nie obraził. Pozdrowionka;)
Ten film jest w 100% też i dla kobiet, ale tak jak już słusznie napisał kolega Optimus to rzecz gustu :)
Dziwne że jako mężczyzna wypowiadasz sie w imieniu kobiet. No ale to twoja spraw kim się czujesz, ja jestem tolerancyjny, mamy w końcu XXI wiek.
No nie mów, że ten gość na De...... coś tam wrócil na filmweb. Dawno go nie widziałem, choć rzeczywiscie byl takowy.
coś Ci się pomyliło, nie wypowiadam się w imieniu kobiet tylko wyrażam swoją opinie pod pytanie założycielki tematu, sądzę że kino akcji jest też dla kobiet pod warunkiem jeśli faktycznie lubią takie kino i tak się sprawa też ma z tym filmem
to pewnie dangeris czy jakoś tak, jak ktoś jest oszołomem i zakłada milion bezsensownych tematów, to i sporo osób go kojarzy ...
A nawet jakby kobiety nie lubiły takiego kina, to przecież można popatrzeć na twardzieli. Niekoniecznie w Ex2, ale np w przeszłości taki Rambo - na pewno nie jedna marzyła o takim twardzielu, który obroniłby ją przed wszelkim złem tego świata. ;-)
Więc widzicie Panie i Panowie. Każdy, w filmie akcji, może znaleźć coś interesującego dla siebie. Rzecz gustu. ;-)
Jeszcze nie wiem kiedy znowu się wybiorę. Teraz będę miała trochę na głowie, bo szkoła się zacznie i jeszcze praktyki muszę sobie załatwić na 5 tygodni.
W tamtym roku skończyłam technikum żywienia, a teraz robię technikum administracji.
Wiesz na Filmwebie chyba mają popsuty nadajnik GPS bo przy moim profilu jest napisane lokalizacja Europe, więc chce się upewnić czy twój działa poprawnie .
Nie nie, ja siebie nie mialem na myśli. Parafrazując... "Nigdy w życiu nie pokocham dziewczyny która kocha disco polo i Niezniszczalnych". Pozdrawiam.