Przyznam ze na mnie, a jestem kobietą nie zrobił żadnego wrażenia, nie jest moze zły, ale wogóle nie ma sie czym zachwycać. Jak to jest? Możecie mi powiedzieć chłopcy?
Albo bohaterami Twojego dzicinstwa (mojego rowniez) byli po prostu trzej krolowie kina akcji - Stallone, Schwarzenegger i Willis ;)
Zdjęcia podobno do N3 mają być na jesień? Pewnie jak wszystko dobrze pójdzie to oglądniemy film za jakieś 2 lata. Oby też budżet się zwrócił bo na razie jest chyba coś koło 60mln $ uzyskanych, a budżet chyba 100mln $ wynosił.
Bo byli i Norris i Lundgren i JCVD też. Tak jak pisałam już wiele razy.. Filmy akcji robiły u mnie za bajki. Zamiast misia uszatka, to oglądałam Rambo w wieku 6-7 lat.
Również uwielbiam filmy akcji no i "Niezniszczalnych" i ogólnie jakieś dobre produkcje. Jednak niestety moje pokolenie jest takie, za przeproszeniem, nienormalne, że potrafi wymienić wyłącznie nazwiska "gwiazdek Disney'a".
Jeśli chodzi o Disney'a, to dla mnie prawdziwymi gwiazdami pozostaną zawsze: Myszka Miki i jego dziewczyna Mini, Kaczor Donald, pies Pluto, Królewny Śnieżki, Kopciuszki, Król Lew i może jeszcze Kubuś Puchatek.
Dokładnie i żadna Cyruska ani Gomezka razem wzięte nie przebiją tych gwiazd, które wymieniłam w powyższym poście. Walt Disney to się pewnie w grobie przewraca wiedząc, że jego nazwisko to teraz przykrywka do robienia tandety dla nastolatków.
Nie przebiją nigdy, niestety zastąpią i będą rośli bardzo głupi ludzie, bo czym skorupka za młodu nasiaknie tym na starość trąci. Smutne.
Też jestem kobietą i film mi się bardzo podobał. Rambo i inne to filmy dzieciństwa.
Ja w poniedziałek byłem w kinie na randce z dziewczyną na tym filmie. Wrażenia?? Świetny film - uśmialiśmy się do łez!
W kinie obok mnie na premierze siedziała kobieta jakiegoś faceta, śmiała się głośniej niż cały mój rząd.
no są na liście życzeń która mniej więcej tak wygląda:
Steven Seagal
Jackie Chan
Harrison Ford
Clint Eastwood
Wesley Snipes
Sean Connery
Jean-Claude Van Damme (jako brat bliźniak VIllaina)
ale raczej nie da się wszystkich zaangażować
narazie nawet nie jest potwierdzone oficjalnie kiedy zaczną kręcić i czy film w ogóle powstanie. ja czekam na oficjalne potwierdzenie
jak podobno jesienią mają kręcić to pewno pod koniec września coś będzie wiadomo
Ja pomimo tego, że nie jestem wielką fanką filmów akcji tak na ten film poszłam i jestem zadowolona :) Faktycznie trochę strzelaniny jest, ale bardzo dużym plusem są wątki humorystyczne. Spodobało mi się, że nie brakowało w filmie żartu sytuacyjnego. Cała sala miała ubaw, a film minął mi wyjątkowo szybko choć, iż krótki to on nie jest :D
Kobietom ten film niem usi się podobać. To jest dla prawdziwych męszczyzn, którzy kochają akcję, a takich znam wiele, nawet sam takim jestem :) Ale też znam kobiety, którym ten film się podobał, jak na mojego gusta to ten film to prawdziwe arcydzieło kina akcji ostatnich lat! ;)
Pozdrawiam :)
Niewiem. Na przyckład nieuchwytny cel z Twojego awatara, podobal mi sie dużo bardziej, chociaż widzialam go jakieś 8 lat temu. Niezniszczalni nie przypadly mi specjalnie do gustu.
Nieuchwytny Cel to zajebisty film, chyba najlepszy z Van Dammem. Są tam świetnie zagrane role, fabuła niezła, akcja na najwyższym poziomie, zwłaszcza w końcowych 20 minutach :)
Akcja przed sklepem? Też świetna, w końcu Van Damme zna tyle rodzajów sztuk walki, że bez problemu mógł sobie z nimi poradzić :)