Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124662
6,6 32 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Przyznam ze na mnie, a jestem kobietą nie zrobił żadnego wrażenia, nie jest moze zły, ale wogóle nie ma sie czym zachwycać. Jak to jest? Możecie mi powiedzieć chłopcy?

ocenił(a) film na 7
Xerxo

"dobrą komedię romantyczną"
jednakże o taką chyba niezwykle trudno, choć mogę się mylić, bo nie jest to mój ulubiony gatunek. Pozdrawiam również.

diabol44

Owszem, trudno. I też nie jest to mój ulubiony gatunek, ale tak jak napisałem naprawdę wolę dobra komedię romantyczną niż słabe kino akcji.

ocenił(a) film na 8
kridsonka

ja byłam wczoraj na filmie i jak dla mnie jest super oceniłam go na 8 bo jak dla mnie zbyt długi wstęp był ale całość bardzo dobra, na pewno dużo lepsza niż część 1

kridsonka

ja jestem kobietą i byłam na premierze. Film jest mistrzowski i już nie mogę się doczekać trzeciej części hehehehe
rzecz gustu:-)

ocenił(a) film na 10
delicja1982

http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Absolutne+10+ 10,1998284

Prezydent_2

Tam nic nie ma.

ocenił(a) film na 10
kridsonka

temat pewno zablokowano bo mi też link nie działa

Expendable91

Pewnie tak.

kridsonka

Prawdziwi bohaterowie prawdziwego kina akcji wrócili w najlepszym stylu. Lubię różne kino ale jeśli patrzymy na film jako ROZRYWKĘ to Niezniszczalni jest produktem najwyższej klasy. A czy tylko dla mężczyzn - cóż stary piernik jestem ( patrz mój nick ) - moja 14 letnia córka i żona - fanki komedii romantycznych - oglądały ten film z uśmiechem na ustach

edekm1967

Średniawka, nie jestem z tych którzy jadą po tym filmie, ale nazywać to kinem akcji w najlepszym stylu jest delikatnym nietaktem. Niezłe kino akcji, ale też nienajlepsze 5/10.

fikolaja

5/10 uuuuła aż się boję zapytać co z kina AKCJI - AKCJI powtarzam wyżej cenisz?

edekm1967

Co wyżej cenię? Np 3 pierwsze części "Szklanej pułapki". A to tylko przykład bo nie chce mi się wyisywać dziesiątek tytułów. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
fikolaja

Bo to nie ma być film akcji :) Nie możesz porównać go do Tożsamości Bourna, bo to całkowicie inna klasa filmu. FIlmy typu Bourn czy Tożsamość to film akcji, a Expendables to film typu : rozpierdziel na maxa.

ocenił(a) film na 10
Deserka

albo można tak to porównać- borune pg13 a ex2 R

kridsonka

Bardzo proszę, nie obrażaj facetów. Istnieją też inteligentni mężczyźni.

Xerxo

A czym ja Cie obraziłam?

kridsonka

Mnie nie. Na mnie nie robi to wrażenia.

Xerxo

W kinie były kobiety, też się często śmiały, także to jest już rzecz gustu tak jak Optimus22 wspominał. Jeśli ktoś lubi aktorów którzy grali w N2 to tym bardziej :) Wg mnie jeśli kobiety chodzą na takie filmy to jednak mają dobre gusta :D

ocenił(a) film na 10
Nomad1000

O proszę, jak miło ;-) Bo niektórzy uważają, że jak lubię mocne kino akcji, to że mam z głową coś nie tak.

karoman4

Hehe ja też bardzo lubię, choć ofc nie każdy film akcji może być tak dobry jak N2 chociażby :D

wybranych: 95 / filmów: 408
95 mam oglądniętych filmów akcji :D

I uważam, że prawdziwe kino to właśnie kino akcji. Nie lubię filmów w 100% przegadanych. Przynajmniej jak jest dobra akcja to nie idzie się nudzić przez ten czas :D Rzadko też wychodzą filmy aż tak siarczyście napakowane akcją. W tym roku równie dobry był indonezyjski The Raid. Niezła sieczka tam była :)

ocenił(a) film na 10
Nomad1000

Tutaj się zgodzę. W The Raid, na prawdę dobra sieczka była. Tylko czekać, na kolejną cześć, która wyjdzie w następnym roku : )

ocenił(a) film na 10
Nomad1000

Kino akcji rządzi, zwłaszcza te rodem z lat 80-90 - te nie mają sobie równych i mówcie, co chcecie, ale wolę odświeżać te stare tytuły, niż oglądać te dzisiejsze wypociny. Współcześnie jest niewiele tytułów, które zasługują na uwagę.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Zdecydowanie tak :D Z nowszych filmów to zachwyciły mnie jedynie 2 części "Niezniszczalnych", gdzie część druga to spełnienie moich marzeń! Wolę setny raz obejrzeć moją ulubioną "Szklaną pułapkę" albo inne filmy ze starej szkoły niż tych malowanych chłopców wykreowanych na twardzieli w dzisiejszych produkcjach...

ocenił(a) film na 10
coffie

Ja serię Szklanej pułapki, to moge oglądać dniami i nocami i to bez znudzenia ;-) Jestem niewybredna.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Mam dokładnie tak samo i dlatego nie mogę się doczekać następnej części, choć podchodzę do niej z pewnymi obawami ;)

ocenił(a) film na 10
coffie

Ja nie mam żadnych obaw w związku z 5 częścią Die Hard. Moge spać spokojnie ;-)

ocenił(a) film na 10
karoman4

Jeśli scenarzyści nie przeszarżują i będzie to stary dobry John McClane z poprzednich części to i ja będę mógł spać spokojnie :)

ocenił(a) film na 10
coffie

A nawet jak przeszarżują trochę. Chociaż mówią, że ten gruby reżyser John Moore może zepsuć sprawę. Eh, zobaczymy jak wyjdzie film.

ocenił(a) film na 10
karoman4

Mogą wymyślać naprawdę przedziwne fabuły, byleby McClane był taki jak w poprzednich częściach, ze swoim specyficznym humorem, a powinno być dobrze.

ocenił(a) film na 10
coffie

Oby.

coffie

Mi już się ostatnia część nie podobala. Pierwsze trzy tak.

ocenił(a) film na 10
kridsonka

Ostatnia część była już trochę przesadzona w niektórych momentach i gorsza niż poprzednie 3, ale mimo wszystko da się obejrzeć ;)

ocenił(a) film na 10
karoman4

ja tak mam z rambo i wieloma innymi filmami, nieśmiertelne klasyki

ocenił(a) film na 10
Expendable91

''nieśmiertelne klasyki'' - trafnie to ująłeś ;-)

karoman4

Mam wrażenie, że jesteś facetem.

ocenił(a) film na 10
fikolaja

Pozory mylą.

karoman4

Pozorem może być Twe imię.

ocenił(a) film na 10
fikolaja

A jednak jestem kobietą. Nie wiem, po oc toczy się ta niepotrzebna dyskusja. Nie chcesz wierzyć w moją kobiecość, to nie. Jakoś inni nie mają z tym problemu.

użytkownik usunięty
karoman4

Dzialal link na forum, nie musialas na priv

ocenił(a) film na 10

Aha, bo jak ja próbowałam włączyć, to nie działało.

użytkownik usunięty
karoman4

Ale ten temat tez ladnie idzie juz na dwusetke

ocenił(a) film na 10

Jest odnawiany co jakiś czas.

użytkownik usunięty
karoman4

Ciekawe jaki jest rekord postow w jednym temacie od poczatku FW

ocenił(a) film na 10

Widziałam kilka wielkich wątków, np na Jesteś Bogiem.

użytkownik usunięty
karoman4

ale z 2 tysiace?

ocenił(a) film na 10

A to takie to tylko na forum INNE.

Co Henry, Ty też wątpisz, że jestem dziewczyną? ;-P

użytkownik usunięty
karoman4

No ja Cie widzialem, wiec nie

ocenił(a) film na 10

Gdzie mnie widziałeś, aha na nk. ;-) Schockwave_91 (ten od Stathama) też mnie widział, mam go nawet w znajomych.

użytkownik usunięty
karoman4

Tak wiem, ktory to. Tutaj kazdy na tym forum ma swojego faworyta kina akcji

ocenił(a) film na 10

Dopiero zobaczyłam, że masz go w znajomych.