Przyznam ze na mnie, a jestem kobietą nie zrobił żadnego wrażenia, nie jest moze zły, ale wogóle nie ma sie czym zachwycać. Jak to jest? Możecie mi powiedzieć chłopcy?
"dobrą komedię romantyczną"
jednakże o taką chyba niezwykle trudno, choć mogę się mylić, bo nie jest to mój ulubiony gatunek. Pozdrawiam również.
Owszem, trudno. I też nie jest to mój ulubiony gatunek, ale tak jak napisałem naprawdę wolę dobra komedię romantyczną niż słabe kino akcji.
ja byłam wczoraj na filmie i jak dla mnie jest super oceniłam go na 8 bo jak dla mnie zbyt długi wstęp był ale całość bardzo dobra, na pewno dużo lepsza niż część 1
ja jestem kobietą i byłam na premierze. Film jest mistrzowski i już nie mogę się doczekać trzeciej części hehehehe
rzecz gustu:-)
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Absolutne+10+ 10,1998284
Prawdziwi bohaterowie prawdziwego kina akcji wrócili w najlepszym stylu. Lubię różne kino ale jeśli patrzymy na film jako ROZRYWKĘ to Niezniszczalni jest produktem najwyższej klasy. A czy tylko dla mężczyzn - cóż stary piernik jestem ( patrz mój nick ) - moja 14 letnia córka i żona - fanki komedii romantycznych - oglądały ten film z uśmiechem na ustach
Średniawka, nie jestem z tych którzy jadą po tym filmie, ale nazywać to kinem akcji w najlepszym stylu jest delikatnym nietaktem. Niezłe kino akcji, ale też nienajlepsze 5/10.
Co wyżej cenię? Np 3 pierwsze części "Szklanej pułapki". A to tylko przykład bo nie chce mi się wyisywać dziesiątek tytułów. Pozdrawiam.
Bo to nie ma być film akcji :) Nie możesz porównać go do Tożsamości Bourna, bo to całkowicie inna klasa filmu. FIlmy typu Bourn czy Tożsamość to film akcji, a Expendables to film typu : rozpierdziel na maxa.
W kinie były kobiety, też się często śmiały, także to jest już rzecz gustu tak jak Optimus22 wspominał. Jeśli ktoś lubi aktorów którzy grali w N2 to tym bardziej :) Wg mnie jeśli kobiety chodzą na takie filmy to jednak mają dobre gusta :D
O proszę, jak miło ;-) Bo niektórzy uważają, że jak lubię mocne kino akcji, to że mam z głową coś nie tak.
Hehe ja też bardzo lubię, choć ofc nie każdy film akcji może być tak dobry jak N2 chociażby :D
wybranych: 95 / filmów: 408
95 mam oglądniętych filmów akcji :D
I uważam, że prawdziwe kino to właśnie kino akcji. Nie lubię filmów w 100% przegadanych. Przynajmniej jak jest dobra akcja to nie idzie się nudzić przez ten czas :D Rzadko też wychodzą filmy aż tak siarczyście napakowane akcją. W tym roku równie dobry był indonezyjski The Raid. Niezła sieczka tam była :)
Tutaj się zgodzę. W The Raid, na prawdę dobra sieczka była. Tylko czekać, na kolejną cześć, która wyjdzie w następnym roku : )
Kino akcji rządzi, zwłaszcza te rodem z lat 80-90 - te nie mają sobie równych i mówcie, co chcecie, ale wolę odświeżać te stare tytuły, niż oglądać te dzisiejsze wypociny. Współcześnie jest niewiele tytułów, które zasługują na uwagę.
Zdecydowanie tak :D Z nowszych filmów to zachwyciły mnie jedynie 2 części "Niezniszczalnych", gdzie część druga to spełnienie moich marzeń! Wolę setny raz obejrzeć moją ulubioną "Szklaną pułapkę" albo inne filmy ze starej szkoły niż tych malowanych chłopców wykreowanych na twardzieli w dzisiejszych produkcjach...
Ja serię Szklanej pułapki, to moge oglądać dniami i nocami i to bez znudzenia ;-) Jestem niewybredna.
Mam dokładnie tak samo i dlatego nie mogę się doczekać następnej części, choć podchodzę do niej z pewnymi obawami ;)
Ja nie mam żadnych obaw w związku z 5 częścią Die Hard. Moge spać spokojnie ;-)
Jeśli scenarzyści nie przeszarżują i będzie to stary dobry John McClane z poprzednich części to i ja będę mógł spać spokojnie :)
A nawet jak przeszarżują trochę. Chociaż mówią, że ten gruby reżyser John Moore może zepsuć sprawę. Eh, zobaczymy jak wyjdzie film.
Mogą wymyślać naprawdę przedziwne fabuły, byleby McClane był taki jak w poprzednich częściach, ze swoim specyficznym humorem, a powinno być dobrze.
Ostatnia część była już trochę przesadzona w niektórych momentach i gorsza niż poprzednie 3, ale mimo wszystko da się obejrzeć ;)
A jednak jestem kobietą. Nie wiem, po oc toczy się ta niepotrzebna dyskusja. Nie chcesz wierzyć w moją kobiecość, to nie. Jakoś inni nie mają z tym problemu.
A to takie to tylko na forum INNE.
Co Henry, Ty też wątpisz, że jestem dziewczyną? ;-P
Gdzie mnie widziałeś, aha na nk. ;-) Schockwave_91 (ten od Stathama) też mnie widział, mam go nawet w znajomych.