Van Damme indicated that Stallone might include him in The Expendables 3, in which Van Damme would play Claude Villain, the brother to his Expendables 2 character Jean Villain
Po prostu jak Seagal zagra, to możemy się powoli pożegnać z dobrą produkcją moim zdaniem. Seagal, raz, ze gruby, dwa, że bez formy. Już lepiej, żeby na jego miejscu wystapił ktoś ambitniejszy!
Jeśli Seagal zagra to widocznie kierownictwo produkcji i producenci uznają ze się nadaje i tyle w temacie . Nie ma co za wczasu lamentować ,tylko czekamy z niecierpliwością kto jeszcze z śmietanki kina akcji dołączy do tego superhicioru .
Ale najlepiej jakby obaj byli Van Damme i Seagali może jeszcze Jackie Chan w zespole Sylwka . Czarne charaktery - Dwayne Johnsonn , Vin Disel , Tony Jaa, Donni Yen , Bolo Young
Czemu?
Ja też chętnie Jackiego bym zobaczył chociaż raz jako tego złego. Mógłby być takim zabawnym-złym :P. Czyli, że robi za czarny charakter, ale walczy w swoim, zabawnym, stylu.
Ale on zazwyczaj pozytywnych bohaterów odgrywa. Mógłby dołączyć do ekipy Rossa na specjalną rekomendację Ying Yanga, bo np to jego kuzyn albo brat. A Gunner znowu miałby kogoś, nad kim mógłby się znęcać. ;-D
Ja bym chciał, żeby Gunner mógł się nadal nad Yangiem znęcać :P
Też byłoby dobrze, gdyby Chan dołączył do ekipy. Chętnie bym go zobaczył w Ex3, nieważne po której stronie barykady ;)
A wiem, że tak mówił. Nawet odrzucił rolę w Zabójczej Broni 4, bo nie gra złych charakterów.
Ja jestem jednak ciekaw jak by mu poszło z wykreowaniem czarnego charakteru, mógłby zrobić wyjątek chociaż raz ;)
Jest bardzo dobrym aktorem (śr 8,6 | 129msc), więc moim zdaniem na miałby problemów :)
Raczej niezłym aktorem bo słowo "bardzo dobry" jest trochę za duże a tak na prawdę dopiero się aktorsko wykazał w Nowej Policyjnej Powieści.
nie warto z toba gadac van damme stoczyl sie podobnie jak seagal jak nie gorzej ale jezeli ty w swiecie widzisz tylko jcvd to nie ma o czym mowic,jcvd mial juz swoje 5 minut w ex teraz kolej na najwieksza gwiazde ss,ktory pyknal by jcvd w pare sekund.
Szczerze to ch.uj mnie obchodzi Twoje zdanie, mówiłem Ci to już wcześniej, więc po co się udzielasz?
Udzielać się może każdy, nikt Cię nie prosił o Twoje zdanie w moim temacie, Twój błąd po raz kolejny. Przpominam, że we wielokrotnej dyskusji ze mną wielokrotnie poniosłeś klęskę, więc nie sądzę, byś tym razem wygrał, bo jest to w Twoim wykonaniu nie możliwe!
po pierwsze to ty zaczoles polemike po drugie to ty zawsze ponosisz kleske wymigujac sie od odp tak jak w tym przypadku.
Śmieszny jesteś. Ile razy nie odpowiadałeś na moje zdanie, jak był temat z Seagalem, który zawiera 1000odpowiedzi? No na pewno dużo, bo dobrze pamiętam ten temat. Z resztą tak jak mówię naucz się pisać, bo niektórzy ludzie Cię nie zrozumieją. Postawą jest zaczynanie zdania z dużej litery, dwa, ze używa się polskich fontów: "ć" "ś" "ż" "ń" "ó" "ę" "ą" "ź" "ł". Pozdro, weź sobie do siebie moja prośbę, gdyż jesteś irytujący.
hah nie jestemy na konkursie ortografi to co pisze spokojnie mozna zrozumiec chyba ze masz problemy ze wzrokiem,zalosny z ciebie naukowiec po hu* bede zaczynal duza litera co to za roznica!
Ch.uj piszę się przez "ch", więc pozdro. Tacy ludzie jak ja przynajmniej do czegoś dojdą, a po Twojej pisowni można stwierdzić, że 15 lat to Ty jeszcze nie skończyłeś.
Aa i naucz się pisać po polsku, bo w Polskim języku nie ma takich słów jak: pisac, mowic, stoczyl
W polskim istnieją słowa: pisać, mówić, stoczył. Szkoła Podstawowa się kłania. :)
Jesteście jak uosobienie Van Damme'a i Seagala... m. in. wiecznie ze sobą skłóceni :D
Wole Jeffa Wicoffa albo Mathiasa Huesa ! To są dopiero twardziele !!! http://www.youtube.com/watch?v=_8sfyRUqYQk
Wiem ,ale Gary Daniels zagrał w 1 czesci ,chociaż pełnił funkcje chłopca do bicia .
Bo w EX 1 była mniejsza obsada to udało mu się załapać, a w EX 2 doszli JCVD, Norris, Adkins, większe role Willisa, Arnolda więc dla takich ludzi jak Daniels nie było miejsca.
A ja chcę Liama Neesona w kolejnej części.Z całym szacunkiem do reszty obsady,ale występ Pana Neesona to byłby najmocniejszy punkt tego filmu.
ja nic nie mam przeciwko, ale nawet sam Van Damme mówił w wywiadzie , że ten pomysł jest naciągany. myślę że jak by by bardzo tego chciał JC to by się na pewno pojawił.
jak czekałem na ex2 to miałem nadzieje że ujrzał bym pojedynek Van vs Dolph :)
Co nie oznacza, że pojedynek JCVD vs Sly był zły.
Van Damme nie sądze, by się na to zgodził, ale widać, że jest ceniony przez Sylvka, zkładając mu kolejną propozycję :)
Walka JCVD vs Sly byłą dobra nie najlepsza bo Van miał sporo świetnych ale był dobra, sly ma już swoje lata
czytałem na pewnej strącę jak se przypomnę to ci wyślę link że Sly chciał aby Van Damme zagrał główny czarny charakter w 'człowieku demolce" :)
Jest o tym w ciekawostkach na filmwebie. Podobno Van Damme był już zajęty Nieuchwytnym Celem i zdjęciami do Strażnika Czasu ;)
odrobinę wyższych lotów ale co z tego skoro w ostatnich 10 latach grał w większości niskobudżetowych filmach akcji kręconych w Rumuni poza blade 3 i czymś tam jeszcze.
Wesley Snipes świetnie zagrał psychopatę Simona Phoenixa.JCVD by tak nie potrafił.