PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

Van Damme indicated that Stallone might include him in The Expendables 3, in which Van Damme would play Claude Villain, the brother to his Expendables 2 character Jean Villain

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Wesley Snipes jest lepszym aktorem.

użytkownik usunięty
greggmm

Nie zauważyłem że to samo napisałeś już wcześniej. ;D

ocenił(a) film na 6

No Problem.Wesley to utalentowany gość,który po trafi wiarygodnie zagrać nieustraszonego twardziela jak i zniewieściałego transwestytę.Innymi słowy facet jest w stanie zagrać każdą role.

użytkownik usunięty
greggmm

Dokładnie tak. ;)

greggmm

oboje nie są jacyś utalentowani aktorska więc nie czym się tak podniecać

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Rolą w filmie "Ta jedna noc" Wesley potwierdza swój talent aktorski. Polecam.

greggmm

ok dzięki obejrzę nigdy jakoś nie wpadł mi ten film w ręce ale może dlatego że jest mało znany.
van damme w ostatnich latach bardzo poprawił się aktorsko

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

To prawda.Role w filmach Skazany na piekło i Mściciel zasługują na uznanie.

greggmm

a jak ci się podobała rola w aż do śmierci ?

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

Dobrze sobie poradził.

ocenił(a) film na 6
prof_mateusz27

No i w "JCVD" także fajnie zagrał

greggmm

"JCVD" był bardzo chwalonym filmem przez różnych znawców nawet walczył o jakąś nagrodę z filmem "Zapaśnik" ale wiadomo co wygrało

użytkownik usunięty
prof_mateusz27

Pewnie że nie potrafiłby Snipes lepszy aktor. ;)

ocenił(a) film na 9
greggmm

Van Damme czarny charakter rewelacyjnie zagrał w filmie Bez Odwrotu i Czarny Orzeł. Dlaczego miałby w "Człowieku Demolce" nie zagrać dobrze?

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

W filmie Bez Odwrotu Van Damme zagrał troche sztucznie swoją role.Według mnie nie ma jej co porównywać do Wesleya grającego Simona Phoenixa tak bardzo naturalnie, jakby naprawdę był takim świrem.

użytkownik usunięty
greggmm

Nie widziałem filmu ale patrząc na początkowe filmy Van Damme w każdym grał tak samo sztucznie. Do Snipesa sporo mu brakowało i brakuje. ;)

ocenił(a) film na 9

Względem aktorstwa owszem. Ale Snipes ma tylko czarny pas karate, a Van Damme umię więcej sztuk walki, więc na pewno lepiej walczył by Van Damme.

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Co w związku z tym??

ocenił(a) film na 9

To, że ich walka wyglądała by bardziej efektownie. Snipes zrobił kopnięcie z półobrotu?

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Co z tego skoro jego postać byłaby gorsza. Tu nie chodzi o to by lepiej kopać ale jak najlepiej zagrać a to nie jest film o sztukach walk.

użytkownik usunięty

Taka fajna ciekawostka odnośnie filmu Człowiek Demolka.

"Bullock zaskoczyła Stallone pokazując mu swoje ciosy karate. Sylvester spytał Sandrę gdzie się tego nauczyła, a ona odpowiedziała, że ze starych filmów z Jackie Chanem" :)

ocenił(a) film na 4

Hehe, na coś się przydały te filmy. Pijany styl jest ciekawy, trzeba będzie kiedyś spróbować. Chociaż tak czasem jak patrzę, jak pod monopolowym odstawiają takie ,,kung fu'', to aż krew zalewa.

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

No jasne ze Snipes zrobił kopniecie z półobrotu .I na pewno umie świetnie kopać bo widać że trenował sztuki walki .

użytkownik usunięty
AdamBayern01

Snipes jeszcze zna karate, kung fu, capoeirę więc wcale to mało nie jest. :)

ocenił(a) film na 6
AdamBayern01

Wesley ma również bardzo dobrze opanowane techniki bokserskie.

ocenił(a) film na 6
greggmm

Tak ,Wesley Snipes świetnie zagrał psyhopatę Simona Phoenixa .Ale nic nie przebije Lundgrena jako Andrew Scott .!!! ,,Nauczę cię wypełniać rozkazów ,,Kiedy mówię Skacz ,masz pytać jak wysoko ,wbij sobie to do głowy . Gdzie ją trafimy ? W brzuch ,Nie W Pierś Niiieee ,Myśle że powiniśmy strzelić jej w głowe ! Ognia ,Niezałdowany ! ,Niezaładowany !

ocenił(a) film na 6
bradock

Lundgren jako schizol Andrew Scott był bezbłędny,a Rutger Hauer w Autostopowiczu też świetny taki mroczny tajemniczy świr.Ta sugestywna rola Rutgera robiła duże wrażenie.

ocenił(a) film na 6
greggmm

Tak Hauer w Autostopowiczu był znakomity !!! Musze sobie ten film przypomnieć bo już go dawno temu oglądałem ,za dużo to też nie pamietam ale tak jak mówisz był taki mroczny ,tajemniczy świr .Mi z kolei z takich typowych czarnych charakterów z filmów akcji to bardzo podobał się ten Blond -Terrorysta z Pasażera 57 .Chyba to był Bruce Payne .Bezbłednie zagrał twardego ,złego do szpiku kości ale i inteligentnego przeciwinka dla Wesly Snipes .Nie wiem czy czasami nie był lepszy niż Alan Rickman w Szklanej Pułapce ?

użytkownik usunięty
bradock

Tak ten blondas był świetny.

-jaka ma być polędwica?
- krwista

Dobry tekst.

Pasażer 57 to jeden z lepszych sensacyjniaków chętnie do niego wracam.

ocenił(a) film na 6

Bezwątpienia jeden z najlepszych filmów sensacyjnych lat 90 obok Liberatora ,Nieuchwytnego Celu i Szklanej Pułapki 2 itp A wiesz że pierwotnie zamiast Snipesa Warner chciał zatrudnić Stallona ,ale on był zajęty wiec odmówił .Moim zdaniem dobrze bo Wesly był świetny ,pewnie jak by Sylwek zagrał by to inaczej wygladało ? Jeszcze wracając do Pasażera 57 to jakiś goguś umieścił go na swoim bloku w swoim rankingu jako kino akcji klasy B .Niektórzy nie mają pojecia o kinie ...

użytkownik usunięty
bradock

Lubię takie sensacyjne w samolocie jak właśnie Pasażer 57 czy Lot Skazańców. Oba filmy są moimi ulubionymi. :)

ocenił(a) film na 6

U mnie też te dwa filmy są ulubionymi .Dobra też była Krtyczna Decyzja ,też akcja w samolocie

użytkownik usunięty
bradock

O tak bym zapomniał.

użytkownik usunięty
bradock

Co do lat 90 to myślę że pewnie więcej tych najlepszych filmów by się znalazło ba dużo więcej nawet lepszych od tych niektórych wymienionych .

ocenił(a) film na 6

No w latach 90 to jeszcze było pełno dobrych ,krwistych akcyjniaków .
Oto moja najlepsza 15 :
1 Szklana Pułapka 2
2 Wygrać ze śmiercią
3 Szukając Sprawiedliwości
4 Liberator
5 Podwójne Uderzenie
6 Uniwersalny Żołnierz
7 Pamieć Absolutna
8 Człowiek Demolka
9 Mroczny Anioł
10 Ostry Poker w Małym Tokio
11 Pasażer 57
12 Ścigany
13 Zabójcy
14 Twierdza
15 Odział Delta 2
I tak wszystkich nie wymieniłem ,długo można by wymieniać jeszcze

użytkownik usunięty
bradock

Pewnie lista jest długa bo cieszy. :)

ocenił(a) film na 6

A jakie wolisz lata jeśli chodzi o kino akcji ? 80 czy 90 ? Które twoim zdaniem były lepsze ,bardziej udane ?

użytkownik usunięty
bradock

Wiesz mnie jest obojętne czy 80 czy 90 czy nawet 70 zawsze w każdym z tych dziesięcioleci znajdą się dobre filmy które mnie zachwycą. :) Co do lat udanych to właśnie ten okres 80-90 był największy jeśli chodzi o to kino.+

ocenił(a) film na 8
AdamBayern01

ta plotka jest już dość stara. pomysł i tak jest naciągany. po prostu kolejna plotka by narobić szumu tak samo jak w przypadku pg13, wiadomo że do tego nie dojdzie

ocenił(a) film na 9
Expendable91

Ok, dzięki za odpowiedż ;)

użytkownik usunięty
Expendable91

Na temat EX hehe wiesz wszystko chodzący informator. :)