PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73944
5,1 38 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

$153,090,394 dolarow. Jeszcze 27 mln.dolarow zarobi i z zarobkiem 180 mln.dolarow budzet filmu
zwroci sie 2 razy. Kosztowal 90 mln.dolarow wiec te 180 bedzie sukcesem biorac pod uwage AFERE
ZE SKRADZIONA KOPIA 3 TYG.PRZED SWIATOWA PREMIERA... Z calej serii zarobi najmniej i
tego mozemy byc pewni ale i tak uwazam ze dobije do 180 mln.i raczej na 85% jestem pewien ze po
'RAMBO:LAST BLOOD' Sylvek zacznie pracowac nad produkcja EX4 z The Rockiem i reszta...
Osobiscie mam nadzieje ze w EX4 znow sie pojawi BANDERAS w swojej swietnej roli no i ze
ARNOLD wkoncu do3ma slowa i bedzie mial o wiele dluzsza role niz w EX3. Po cichu licze na to ze
ARNOLD bedzie prawie tak dlugo w filmie jak STALLONE. W EX3 mocno go odsuneli na bok...

użytkownik usunięty
granat5

Może w kolejnej części je straci.

ocenił(a) film na 6

Heniu : Jak to lubisz Bourne'a to obejrzyj pierwowzór tej postaci w żeńskim i w lepszym wykonaniu ,zdecydowanie lepszym wykonaniu !!! : https://www.youtube.com/watch?v=tApZSKjDfOE

użytkownik usunięty
bradock

Ja planuje dziś to obalić http://www.filmweb.pl/film/Wybrany-1995-33522

ocenił(a) film na 6

No to może być dobre .Ja wczoraj obejrzałem tą ,,Inwazja : Bitwa o Los Angeles ,, i film taki sobie .Nic nadzwyczajnego .Sporo akcji ,strzelania i same efekty specjalne ,nic po za tym .Brak jakieś sensownej fabuły ,brak klimatu .Taki nowoczesny akcyjniak .Dziś albo kreci się takie tandetne ,efekciarskie filmy akcji jak ten lub ,,Die Hard 4,5 albo filmy akcji bez akcji ,przegadane typu ,,72 godziny ,, ,,Dziedzictwo Bourne'a czy ,,Faster ,, Jak dziś chyba obejrzę ten film co mi polecałeś z Denzelem -uboższa wersja Bourene'a .

użytkownik usunięty
bradock

Tzn Faster mi sie podobalo, ale co do reszty to sie zgadzam.

ocenił(a) film na 6

W ,,Lockaut ,, też był dość mocno przegadany ,no i PG -13 .

ocenił(a) film na 6

Bourny to dobre filmy szpiegowskie ale nie zapominajmy że ,,Krucjata Bourne'a ,, wyrządziła dużo nieodwracalnej szkody dla kina akcji .Chodzi oczywiście o montaż .Po co to ? Komu to ? Przez to ,,Quantum of Solace ,, było by fajnym Bondem a tak jest słabym ,nieoglądalnym ,podobnie ,,Exp3 ,,

użytkownik usunięty
bradock

Bourne mimo montażu był ciekawy, a Quantum to psia kupa.

ocenił(a) film na 6

Quantum przez montaż jest psią kupą .Sceny akcji miały poteciał w tym filmie : Pościg samochodowy ,pościg Bonda za agentem Mitchelem ,Walka samolotów na pustyni czy finałowa demolka w hotelu na pustyni .,Gdyby to solidnie nakrecili to było by coś !!! Po za tym fajny wątek z organizacją ,,Quantum ,, ,no i piękne widoki Ameryki Południowej .Nie mówiąc już o Olga Kurlenko

użytkownik usunięty
bradock

No może być. Skyfall i tak rzadzi, choć przed Craigiem to Goldeneye bylo moim numerem .

ocenił(a) film na 6

Dla mnie też ,,Goldeneye ,, jest numerem 1 .A teraz może w weekend sobię jakiegość Bonda obejrze .

użytkownik usunięty
bradock

Bond to bardzo nierówna seria.

ocenił(a) film na 6

Wręcz przeciwnie ,jedna z najbardziej stabilnych i przewidywalnych seri filmowych w histori kina .Z 23 filmowych Bondów najsłabsze są tylko : ,,Diamenty są wieczne ,, ,,Człowiek że złotym pistoletem ,, ,,Śmierć nadejdzie jutro ,, i ,,Quantum of Solace ,,

użytkownik usunięty
bradock

Dla mnie bardzo nierówna. Uwielbiam Goldeneye, a wymiotuje na Zabójczym widoku.

ocenił(a) film na 6

To pewnie przez Rogera .... Był już dość stary grając Bonda .Ja lubię ten film ,ma fajny w sobie klimat lat 80 ,Walken ,Grace Jones Tayna Roberts ,Fajna Muzyka ,Tytułowa piosena ,Ciekawa intryga ,taka szpiegowska itp Same plusy A inne Bondy jeszcze lubisz ? Dobrze że wogóle lubisz Bondy ,bo są tacy co wogóle nie znają Bondów ,wolą za to Seagalówki ,Austinówki ,Lundgrenówki itp

użytkownik usunięty
bradock

Kiedyś gdy bylem w gimnazjum puszczali Bonda co piątek. Zawsze cieszyłem się z seansu. Teraz gdy powoli przypominam sobie całą serię to nie jest tak różowo. Jednak zawsze bede wolal Bonda od nowych syfiarskich filmideł powyższych panów.

ocenił(a) film na 6

W sumie ja też wolę Bonda od tych syfów ....

ocenił(a) film na 6

A zaraz idę ogldać ,,Safe House ,, .Jak obejrzę to może nawet dzisiaj dam recenzje tobie Heniu .

użytkownik usunięty
bradock

Spoko.

ocenił(a) film na 6

Już obejrzałem Heniu i naprawdę świetnie ,rzetelnie nakręcone kino sensacyjne .Film bardzo podobny do Bourne'a ,tylko że tutaj są ścigani dwie osoby ,Agent C.I.A i Były Zdrajca C.I.A ,Tobin Frost .Film jest o tyle lepszy od Bourne'a że jest wiencej akcji ,rozwałki ,mniej gadulstwa ,mocno trzyma w napieciu a dwaj główni bohaterowie są skrojeni na miarę postaci ,bohaterów z kina akcji lat 80/90 .Bardzo się różnią od siebie ,wyglądem ,charakterem ,doświadczeniem ale mimo wszystko muszą razem ze sobą współpracować .Dałem ocenę 8/10 .Bardzo dobre kino szpiegowsko -sensacyjne .

użytkownik usunięty
bradock

Cieszy mnie to bradocku.

ocenił(a) film na 6

Dzięki Heniu za polecenie mi tego filmu .Teraz ja muszę ci coś polecić ,tylko nie wiem co ? Widziałeś ,,Uprowadzoną ,, ?

użytkownik usunięty
bradock

Widzialem. Zobacz sobie Na skraju jutra.

ocenił(a) film na 6

Już zaznaczyłem do obejrzenia .Zapowiada się dobre kino S -F z Cruise .

użytkownik usunięty
bradock

Dobre i momentami zabawne.

ocenił(a) film na 6

A teraz pod koniec września ma lecieć nowy film akcji Denzela ,,Bez Litości ,, -Reżyseruje Antonie Fuqua .

użytkownik usunięty
bradock

To też mam zaznaczone od jakiegoś czasu. Musi być dobrze.

ocenił(a) film na 6

Jak znajdę czas to przejdę się na to do kina .Jeszcze trzeba czekać na ,,November Man ,,

użytkownik usunięty
bradock

A Szybcy i wściekli 7?

ocenił(a) film na 6

Panowie Średniego Wieku : Neeson ,Costner ,Washington ,Brosnan ,Cruise i troszkę młodszy Butler podbijają kino akcji .Tak można stwierdzić to co się ostatnio dzieje na rynku kina sensacyjnego .....

użytkownik usunięty
bradock

W sumie to nieźle póki nie udają super karateków.

ocenił(a) film na 6

Tak ,W Safe House było wiencej strzelania niż walk -przeciwieństwo Bourne'a ,bo tam tylko były dwie ,trzy walki na krzyż i pościg to wszystko .W ,,Safe House ,, były dwie tylko walki .

użytkownik usunięty
bradock

Safe House też nadrobię w niedługim czasie.

ocenił(a) film na 6

Musisz koniecznie !!!! .A widziałeś ,,Ninja Assasin ,, ?

użytkownik usunięty
bradock

Nie widziałem.

bradock

Wejdź sobie w mój temat o filmach akcji na latach 2014-2016 i masz tam zwiastun Johna Wicka z Reevesem.

bradock

Albo masz
http://www.youtube.com/watch?v=2AUmvWm5ZDQ

ocenił(a) film na 6
granat5

Świetne !!! Zapowiada się mocne kino akcji !!! Dzięki .A jak myślisz od czasu ,,Exp1 czyli od 2010 roku zwiększyła się intesywność powstawania filmów akcji ? Także zwiekszyła się porcja filmów w OldSchooldowym stylu ?.

bradock

Podobnie uważam. Człowiek ze złotym pistoletem i Śmierć nadejdzie jutro tp dobre bondy ale co do np. Quantum of Solace to się zgadzam. Najchojowszy bond jaki widziałem.

ocenił(a) film na 6
granat5

Ciekawe czy zekranizują takie komiksy jak : ,,Predator vs Batman ,, ,,Superman vs Doomsday ,, ?

użytkownik usunięty
bradock

Skoro zrobili Mortal Kombat 2 to już wszystko można.

ocenił(a) film na 6

Fajnie .,,Predator vs Batman ,, i ,,Superman : Doomsday ,, to były najlepsze komiksy jakie czytałem w życiu !!! ,,Doomsday ,, zabił Supermana w komiksie .Jeszcze dobry był ,,Batman Forever ,, na podstawie filmu z 1995 roku .A Batmana pokonał Bane ,złamał mu kregosłup w jego kryjówce .

użytkownik usunięty
bradock

Najlepszy jest Killer Croc.

ocenił(a) film na 6

Na komiks z jego akcją w Batmanie nie trafiłem ale widziałem z nim odcinek serialu animowanego z 1993 roku i rzeczywiście był fajny .On chyba walczył z Batmanem w kanał ściekowych , w podziemia ?

użytkownik usunięty
bradock

Bane walczył z Killer Crociem i chyba później z Batmanem.

ocenił(a) film na 6

Chyba tak .Teraz oglądam na Polsacie : ,,Inwazja : Bitwa o Los Angeles ,,

ocenił(a) film na 6
bradock

Niech zrobia 'TOZSAMOSC BONDA' hehehe i bedzie polaczenie 'BOURNA' i 'BONDA' ;-)

punisher822_filmweb

Podobno budżet November man to tylko 15 mln $. Coś niski.

ocenił(a) film na 6
granat5

Bo to ma być powrót do starej szkoły kina akcji a nie wysokoktanowego widowiska z dużą ilością efektów specjalnych ,wysokim budżetem itp Filmy Van Damma ,Seagala ,Norrisa z ich najlepszych czasów też nie byłe drogie ,bardziej już filmy Arniego ,Sylwka itp

ocenił(a) film na 5
punisher822_filmweb

November jest ale cam