$153,090,394 dolarow. Jeszcze 27 mln.dolarow zarobi i z zarobkiem 180 mln.dolarow budzet filmu
zwroci sie 2 razy. Kosztowal 90 mln.dolarow wiec te 180 bedzie sukcesem biorac pod uwage AFERE
ZE SKRADZIONA KOPIA 3 TYG.PRZED SWIATOWA PREMIERA... Z calej serii zarobi najmniej i
tego mozemy byc pewni ale i tak uwazam ze dobije do 180 mln.i raczej na 85% jestem pewien ze po
'RAMBO:LAST BLOOD' Sylvek zacznie pracowac nad produkcja EX4 z The Rockiem i reszta...
Osobiscie mam nadzieje ze w EX4 znow sie pojawi BANDERAS w swojej swietnej roli no i ze
ARNOLD wkoncu do3ma slowa i bedzie mial o wiele dluzsza role niz w EX3. Po cichu licze na to ze
ARNOLD bedzie prawie tak dlugo w filmie jak STALLONE. W EX3 mocno go odsuneli na bok...
MASZ BARDZO ALE TO BARDZO ZLE I NIEWIARYGODNE INFORMACJE... Film EX3 na chwile obecna zarobil na calym swiecie $154,278,317 i powoli ale idzie do przodu. Bedzie ciezko dobic do 180 mln.dolarow ale i tak jest delikatny plus na koncie tworcow. Film kosztowal 90 mln.dolarow wiec jak narazie na plusie maja ponad 64 mln.dolarow. Lepsze to niz by film kosztujacy 90 mln.dolarow nie zwrocil kosztow produkcji. Wyniki kasowe filmow sledze regularnie na najbardziej wiarygodnym portalu filmowym z ktorego korzysta tez FILMWEB. Te twoje 178 mln.to plotka byla i nieprawda.
Chyba wiem z jakiego portalu pobierasz informację, ale musisz wiedzieć, że tam są opóźnienia w aktualizacji aktualnych zarobków. 5 dni temu podawałeś, że EX 3 zarobiło 153 mln $, a dziś, że 154 mln $. Czyli co, w 5 dni zgromadzili tylko 1 mln? To niemożliwe, bo w wielu krajach ten film nadal jest na świecie, a w Chinach bardzo dobrze im się wiedzie.
Na tym chyba twoim portalu napisali, że w Chinach zarobili $33 mln co jest starą informacją, bo mają 61 mln $ - stan 14 września 2014 roku.
taa i co jeszcze paniszerku? film ma 189mln.... Ex4 powstanie.... jakoś się wydostaną z opresji finansowej.
To mnie akurat nie dziwi bo zaktualizowano wyniki i sam widze ze EX3 ma 189 mln.i troche. Raczej dobija do 200 mln. EX4 powstana bo klapy nie ma. Juz film sie zwrocil ponad 2 razy wiec jest dobrze
AVATARKU trafilem na niezaktualizowane dane i odnioslem wrazenie ze bylo slabo z wynikiem EX3 a dzis padlem jak ujzalem wynik bliski 189 mln.dolarow. Oj czuje ze gdyby nie AFERA Z WYKRADNIECIEM KOPII bysmy teraz byli swiadkami jak EX3 ma na koncie ponad 300 mln.dolarow...
racja, ponad 300 byłoby... teraZ to tyle już osób widziało, że zyski są na dnie....
Film i tak jest słaby...
EX3 wybitny nie jest ale tez zly nie jest. Scenarzysci dali troche ciala co bylo wyraznie widac i odnioslem wrazenie ze kiepsko sciezke dzwiekowa dobrali.
GRANATNIKU hehehe przepraszac nie mam Cie zamiaru bo nikogo nie obrazilem a BOXOFFICE MOJO to stronka z ktorej korzysta wielu kinomanow w tym i ja. Skad ja mam wiedziec kiedy aktualizuja. Regularnie tam wchodze i jedne filmy szybko maja wzrosty inne wolniej
Naprawde myslalem ze EX3 ledwo dobija do max 170 mln.a teraz raczej sa szanse ze przekrocza 200 mln.dolarow. Film sie zwrocil ponad 2 razy wiec z palcem w du...pie SYLVEK i ekipa w 2016 wpuszcza do kin obiecane EX4. Mam nadzieje ze ponownie z R'ka i ze jaj z kradziezami kopii nie bedzie. Pewnie gdyby nie ta juchta kopii by EX3 teraz mieli ponad 300 baniek na koncie
Myślę że przy 4 i tak R -ki nie bedzię .Producenci 3 w PG -13 ,przełamali te Tabu ,myślę że teraz bedzię już mniejszy sprzeciw fanów .Nastopi takie oswojenie .Nic trzeba liczyć na inne filmy ......