Uważam że dalej tak być nie może. Zrobiłem petycję którą wyślę redaktorom Filmwebu. Dotyczy ona fałszowania oceny filmu Och Karol 2.
Oto ona: http://ksiega.4free.pl/ksiega.php?uid=493775
Reszta wyjaśniona w opisie. Zachęcam wszystkich do wpisywania i wstawiania na swojego bloga.
LICZĄ SIĘ TYLKO WPISY Z LINKIEM DO SWOJEGO PROFILU I NICKIEM JAKO IMIĘ!!!
to nie jest odwaga, oswiece cie - tylko gowniarstwo. robia tak dzieciaczki w wieku gimnazjalnym. w twoim wieku powinnes juz o tym wiedziec.
Ty mówisz o kolegach ze swojej ławki? Bo przecież jest niemożliwym, żeby dziecko które pisze "NUDZIASZ" przez SZ skończyło podstawówkę. Ucz się, ucz, bo będziesz miał duży problem ze zdaniem do tego gimnazjum :D
no dalej, na moje 2 zdania odpowiesz rozprawką w ktorej nic rzeczowego nie ma. jestes nolifem.
Przecież przed chwilą po raz dziesiąty pisałeś, że już ze mną kończysz upośledzony dzieciaczku :) I co? Znowu zaspamowałeś temat. Ile razy jeszcze napiszesz, że to już koniec? I ile jeszcze razy tu wrócisz, ze swoimi wypocinami na poziomie dziecka z piaskownicy? Zabolały, cię moje celne uwagi co? Nie możesz przeżyć, ze tak cię ośmieszyłem i próbujesz się jakoś odgryźć, niestety jesteś tak ograniczony, że nawet nie potrafisz poprawnie napisać zdania w j. polskim, a co tu dopiero mówić o tym żeby komuś pojechać :D
z klakierami nie da się dyskutować, szkoda że takie osoby zaśmiecają fora. Ale cóż, są. Opierając się na recenzjach wiarygodnych bywalców Filmwebu na "Och, Karol 2" się nie wybieram, szkoda czasu.
wiecie jak poznać klakierów? zaczynają swoją wypowiedź dużą literą i kończą zdanie kropką, tacy oficjalni chcą być :P
nie.... krzyczaa WARTO! WARTO NAPRAWDE WARTO.. I wala dwa smileys... I ze wreszcie jest dobra komedia... I ze sie tak sumieli, ze cholera... Skacza przy tym niczym Indianie przy ognisku.. albo mowi, zeby nie zwraca uwagi na rating, bo kazdy musi przekonac sie sam jaki jest ten film narpawde... czyli, ze trzeba kupic bilet... glupoto ludzka... kim sa ludzi, ktorzy to robia? tysiace lat cywilizacji i mamy w Polsce profesjonalny PR...
Śmieszny jesteś. Tak, nazwij mnie klakierem, bo zacząłem wypowiedź z wielkiej litery i zakończyłem zdanie z kropką. Nie wiem, co chcecie osiągnąć swoimi petycjami. Podpisały się pod nią 53 osoby, z czego nie wszystkie ją popierają.
Uwielbiam polskie filmy. Nie patrzę na to, co myślą o tym internauci, którzy "jeżdżą" po naszych rodzimych produkcjach. Niedawno byłem w kinie na "Och Karol 2" i absolutnie nie żałuję pieniędzy wydanych na bilet. Dlaczego? Bo wreszcie mogłem świetnie się bawić na polskiej komedii, gdzie aktorzy fajnie zagrali, a całość wypadła świetnie. Podejrzewam, że 3/4 osób, które uważają, że film jest beznadziejny, nawet go nie oglądały i przyznały 1/10. Gratuluję postawy.
Ale w sumie... My klakierzy, to już po prostu na kasie śpimy. Pan Wereśniak zadzwonił do mnie parę dni temu z prośbą, żebym podwyższył ocenę jego filmu. Sporą sumkę mi zapłacił. Jeżdżę już nowym mercem i kupiłem sobie mieszkanie w centrum Warszawy.
Gdybyście od początku nie zarzucali internautom, którym podobał się film, że niby zapłacono im za te komentarze i pozytywne oceny, to nie trzeba by było żadnej atmosfery rozluźniać.