PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=229911}

Ona to on

She's the Man
2006
6,4 110 tys. ocen
6,4 10 1 109778
5,3 7 krytyków
Ona to on
powrót do forum filmu Ona to on

ten film powinien być o 1000 pozycji niżej!!!!!!!!!!!! moja ocena 1/10!! tandetny film dla 11 letnich dzieci. Każda akcja w tym filmie była tandetna i sztuczna , amatorskie aktorstwo, fabuła tandetna i przewidywalna, motyw "maski" znany jak świat wykorzystany już w 100 innych filmów. Film jest komedią ale niestety nic śmiesznego w nim niema. Na twarzy może pojawić się jedynie ironiczny uśmieszek spowodowany żenującymi scenami.
NIE POLECAM!

ocenił(a) film na 3
BRAK_UZYTKOWNIKA

choć ja tak surowy w ocenie raczej bym nie był to zgadzam się z ogólną tezą poprzednika. Nie ma w tym filmie nic, co może zatrzymać widza przy ekranie. Fascynuje mnie fenomen tego filmu, spotykam się niemalże z samymi ochami i achami. Aktorstwo sztuczne, porównywalne chyba tylko do tego z 'Gulczas a jak myślisz".
'Oklepany' motyw maski może nie byłby minusem, gdyby został dobrze wykonany. To, że film jest wtórny przeżyję, jeśli mogę przewidzieć zakończenie - podobnie. Ale jeśli obraz jest przewidywalny w 100%, to już nie czerpię z jego oglądania żadnej satysfakcji, tym bardziej, że (powtórzę się) aktorstwo jest naprawdę na niespotykanie niskim poziomie (do jego określenia pasuje wykorzystane już powyżej określenie: żenada). Głupie sztuczne miny, wymuszone pseudokomediowe pozy, marne dialogi. Daję 3/10 - powiedzmy, że dla speców od marketingu, oni wykonali swoje zadanie doskonale, 500% normy...