da sie obejrzec.. moim zdaniem jest o jakies 134 miejsca za wysoko na liscie, kilku kolesi z mieczami, niesmiertelny Tom ciacha wszystki jak Boryna zborze, dla mnie film fajny do obejrzenia po dniu meczacej pracy w kopalni jak sie juz nic nie chce, nawet myslec. Jeszcze chwila i samuraj JACK bedzie w pierwszej setce
czytając twoją wypowiedź od razu można wywnioskować że nie masz więcej jak 13 lat lub jesteś skończonym pustakiem. teksty jak np. kilku kolesi, nieśmiertelny tom (co bardzo wyraźnie zostało omówione w filmie) świadczą tylko o twojej inteligencji która jest bardzo nikła. Jesteś typowym przykładem wyuczonego na szablonach krytyka mającego w domu neostrade z komunii.
Widząc oddane przez ciebie głosy sam potwierdziłem to co napisałem. Tj. psychika tłumu- film całkowicie szablonowy itp itd oceniany na 10. ale jest kilka osób które odpowiedziało na to na forach im przeznaczonych.
no i nie zborze a zboże.
Nie wspominając o wspaniałej wizji umierającego świata, wprost cudownie przekazanej kulturze i równie dobrej muzyce można powiedzieć jedno "dla mnie film fajny do obejrzenia po dniu meczacej pracy w kopalni jak sie juz nic nie chce, nawet myslec."
A w skrócie: Zwykły pustak udający krytyka z wykształconymi normami gustu tłumu.
No, stary, jak nie widzisz infantylności tego marnego filmu to juz nie moja wina. Bo ani to realistyczne, ani historyczne, nie mowiac juz o tym ze nudne...
Tak... macie racje... idźcie sobie lepiej pooglądać spider-mana bo taki film jak widać przerasta Was...