Pamiętnik księżniczki

The Princess Diaries
2001
6,4 94 tys. ocen
6,4 10 1 93704
5,6 14 krytyków
Pamiętnik księżniczki
powrót do forum filmu Pamiętnik księżniczki

czytając książki zastanawiałam się który chłopak lepszy...kogo Wy byście wybrały?a który lepszy byłby dla Mii??

ocenił(a) film na 7
sikwomen

Eeeee a ten J.P to jest ten "Facet, który nie cierpi, kiedy dodają kukurydzy do chili"? Bo dawno czytałam i już nie pamiętam...

Sama nie wiem, który lepszy... Ale chyba Michael.

ocenił(a) film na 6
sikwomen

Zdecydowanie Michael.

midori_

Właśnie wczoraj przeczytalam PK9 i uwazam ze to musi byc Michael. Nie mam nic do J.P ale Michael jest jej ZYCIOWA MILOSCI. koniec kropka

ocenił(a) film na 5
xxDomaxx

No właśnie ja też nie pamiętam kto to jest ten "J.P", bo dawno czytałam książkę, ale i tak zdecydowanie Michael :)

Vendetta

MICHAEL !!! Nie ma innej opcji !!!!!! Ten J.P mi się nie podoba może gdyby nie było nigdy Michaela to tak... ale, że jest inaczej to tylko MICHAEL i koniec kropka :)

użytkownik usunięty
sikwomen

J.P.
Dlaczego?
Michael mnie denerwował-geniusz od siedmiu boleści, niby taki idealny. A idealni ludzie denerwują.

Michael.
To J.P zdawałby się idealny, taki jakby nie miał kręgosłupa, jak Mia tak to on też, Michael przynajmniej miał swoje zdanie na każdy temat...

Domi_Nique

A ja przeczytałam 10 i juz wiem :]]
Powiem, że ta częsc to druga w kolejności, jeżeli chodi o moje ulubione. A niektore sceny są naprawde niezłe :D
Zabójcze

ocenił(a) film na 5
sikwomen

Zdecydowanie Michael.
J.P. nigdy nie lubiłam.

Mahi

Zdecydowanie MICHAEL! Nie ma innej opcji ;) No, ale przeczytało się 10 to się wie...

użytkownik usunięty
Luncia

przeczytałam 10 i jestem wkurzona! Po co w ogóle wprowadzali J.P? Ja go bardzo polubiłam, a tu się okazuję, że to zwykły cham! Ta książka zresztą wkurza mnie już od 3, może lepiej byłoby wtedy ją skończyc!

A mi się podobała praktycznie każda cześć... 10 też... Nigdy nie lubiłam J.P :P

paatrycja

A powiedzcie jak się skończyła 10?...

ocenił(a) film na 4
sikwomen

Oczywiście, że J.P.
Michael jest nudziarzem, siedzi tylko w swoim pokoju, w ogóle nie zastanawia się, co myśli Mia. Jak np. z tym balem maturalnym. Ma jakieś tam swoje poglądy i ma w dupie co myśli Mia.
A J.P jest romantyczny, czuły, śmieszny.

ocenił(a) film na 7
sikwomen

Oczywiście że Michael:)za krótki <br/> za krótki <br/> za krótki <br/>

magda_pawlicka1

Zaczerpnięte z 10 części:

MICHAEL przecież "JP. to pozer"

użytkownik usunięty
sikwomen

po przeczytaniu PK10 chyba logiczne że Michael nie?

ocenił(a) film na 5
sikwomen

michael ;D on jest świetny i w książce i w filmie.

sikwomen

Michael. :)

ocenił(a) film na 7
sikwomen

Nie czytałam PK10,a 9 PK9 zbojkotowałam,bo tam Mia zaczyna chodzić z JP, którego w miarę toleruję,ale on nie jest Michaelem. Pamiętacie jak MIa pisze o zapachu szyi Michaela? To ON jest jej przeznaczony. Sama chciałabym spotkać takiego Michaela;)

użytkownik usunięty
zagubiona_na_morzu

Michael.
To jasne.
J.P to totalny cham.
A Michael jest boski w KP10 . ;D << właśnie skończyłam czytać >> .

powiem tylko, że sie ZAJEBIŚCIE skończyło ;D.

ocenił(a) film na 1

Przeczytałam już 9 czesci. jeszcze przede mna 10. zaraz sie zabieram, a co do pytania to oczywiscie MICHAEL!!!!!
PS. Nie mam nic do J.P., ale Michael to milosc zycia Mii!!! Tak juz musi byc. Pozdro dla fanek PK ;*

użytkownik usunięty
zagubiona_na_morzu

ja bym na Twoim miejscu przeczytała 10 jewśli tak lubisz Michaela, chyba njie wierszy SPPOILER że ona mogłaby by zostać z JP

ocenił(a) film na 6
sikwomen

oj zdecydowanie Michael ;)
to jest ten typ, który ma to coś w sobie xDD

sikwomen

MICHAEL!
A dlaczego? Bo ładniej pachnie! hahahah
Ale serio, Michael. J.P. jest... Wkurzyła mnie ta ciota (sorki za
wyrazenie) za to co zrobił w 10 cz. Zresztą ja czułam pismo nosem już w 9 i
8 pod koniec, że jest jakiś nie teges. Zwłaszcza ten "przypadkowy"
pocałunek...

ocenił(a) film na 4
TheHost

Mnie J.P też okropnie denerwował. Jak była z MIchaelem to chciałam, żeby może była z J.P, ale w ósmej części stanowczo go znielubiłam. A jak już z nią był nie mogłam się doczekać kiedy wróci Michael. W 10 części jak się całowali w dorożce normalnie szalałam ze szczęścia. Hehe

ocenił(a) film na 4
Aisha_

No a do tego, jak komentarz wyżej, Michael ładniej pachniał.
I miał swoje zdanie, a nie to co ten cały John Paul . Ble.

Aisha_

zdecydowanie Michael. JP był jakiś taki dziwny.

ocenił(a) film na 3
sikwomen

na początku chciałam, żeby była z J.P. ale po przeczytaniu 10-tej części stwierdziłam, że bardzo dobrze zrobiła wybierając Michaela .

Latika

Michael .

J.P to taki moim zdaniem sztywniak, a Michael ... uu . dużo do gadania:)

ocenił(a) film na 8
izabella385

Michael!! Był idealny..Ale mógł nie zrywać z Mią:(. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.. Fajnie by było, gdyby zrobili jeszcze jedną ekranizację, wierniejszą książce. I żeby były wszystkie części. Byłaby 10000 razy lepsza od tej-ten film jest beznadziejny!

użytkownik usunięty
NormalnieNienormalna

e tam, mnie się film podobał, ten Nicolas był przystojniejszy od Michaela fil,mowego choć jeszcze nie na tyle, żeby mi się spodobać:D

sikwomen

W 10. wychodzą na jaw wszystkie kłamstwa J.P. M.in. to, iż był z Lilly tylko po to, by być bliżej Mii, informował paparazzi o tym, gdzie z Mią będą. Jak dla mnie to od początku był podejrzany... I jeszcze ta cała sztuka, brak słów. Jakiś chory ten facet. ;/
W ogóle nie podobało mi się zakończenie KP. Zbyt cukierkowe. J.P. należała się nauczka, a Mia jeszcze zaproponowała mu przyjaźń. To, że będzie z Michaelem było oczywiste. Takie książki zawsze mają happy end. Ale jak na mój gust, to autorka przesadziła z tym. J.P. jeżeli kochał Mię, powinien był cierpieć, a nie następnego dnia wysyła jej sms'a jaka to Stacey jest fajna.

ocenił(a) film na 6
sikwomen

J.P. w książce to POZER!! oczywiste ze lepszy Michael. J.P. był zakłamany i robił to tylko dla popularności. on nawet nie pasował do Mii.

ocenił(a) film na 10
Martii14

uważam,że najlepszy był Michael bo J.P to kłamca !

sikwomen

zdecydowanie Michael nawet się bym się nie zastanawiała, J.P to była tylko chwilowa odskocznia.