Idąc na film nie oczekujcie wartkiej akcji w stylu np. Kill Bill czy Pulp Fiction . Miałem nadzieję że idę na taki film . I się nie miło zaskoczyłem . Klimat filmu 1969. Auta budynki ubrania muzyka majstersztyk . A jesli chodzi o fabułe to poniżej oczekiwań . Na 3 h filmyumoże 20 min jakiejś akcji a tak to biedna. Szkoda bo Pit i Leo naprawdę zacni aktorzy .
Zgadzam się z Panem niestety niektórzy ludzie wciąż widzą w tym geniusz biorąc za punkt odniesienia renomę Quentina Tarantino.
Scenografie, gra aktorów, muzyka to rzeczywiśćie klasa światowa niestety film nie wciąga do reszty przez co się dłuży i momentami nudzi.
Jest to nadal niezłe kino choć przy najlepszych od Tarantino wypada po prostu słabo.
Takie moje zdanie, chyba mam prawo.
Wiadomo że '' Audiofile '' filmowi nie wiem jak się określa takich jeśli chodzi o film to znajdą w szumie tv jakąś głębie ! Ale od Tarantino oczekuje się rozrywki typu scena z mordobiciem na końcu filmu jak i super teksty typu Pulp Fiction . A nie jakiejś dennej historii o płaczącym aktorze co gra w Westernach .. Szkoda bo film mógł być godny polecenia a nie jest