PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804561}

Pewnego razu... w Hollywood

Once Upon a Time ... in Hollywood
2019
7,2 224 tys. ocen
7,2 10 1 223592
7,6 102 krytyków
Pewnego razu... w Hollywood
powrót do forum filmu Pewnego razu... w Hollywood

... Ale, że polska premiera przeciągnęła sie o tydzien(co mnie bardzo wkur..zdenerwowało) to sobie jeszcze pozwolę trochę :D

https://youtu.be/q6lCcjv-214

Nie dość, że fenomenalny Leoś ma samą w sobie różnorodną i mega do wykazania rolę aktora, to jeszcze na dodatek jego postać sie.. jąka.. No i musze przyznać,że znów czapki z głów do samej ziemi. Robi to tak jakby sie z tym urodził. Naturalnie i Lekko - dokładnie tak samo jak w przypadku odtwarzania kreacji upośledzonego Arnie'go. Geniusz.

Ps. Premiera poza festiwalowa sie już odbyła - w Chinach, w weekend. Opinie są fantastyczne,ale za dużo sie nie zagłębiam i nie szarżuje z przesadnym czytaniem i wyszukiwaniem jakichs info, z racji aby nie nadziać sie na niepotrzebne spojlery :)

ocenił(a) film na 9
mateos8

W dalszym ciągu nie wiemy co z Michaelem Madsenem w kinowej wersji. Jak bardzo zmieni się od festiwalowej? Czekam na tego 16 sierpnia głównie, by dowiedzieć się czy Madsen jest w filmie. Oby był, nie zawiedź mnie Quentin.

rockystallion

Madsen chyba bedzię... Nie chce wprowadzać w błąd, więc nie stwierdzam jednoznacznie. Przewineły mi sie wczoraj takie posty/plotki, a i w obsadzie imdb znów sie znalazł. Musisz poszukać po sieci, jeśli chcesz mieć pewność, na pewno sie wtedy dowiesz. Ja, tak jak predzej pisałem, nie ryzykuje zagłebiania sie w szczegóły, żeby rykoszetem nie dostać niechcianego spoilera. Ale co do Michaela, to fakt, cudnie jakby epizod dostał :)

ocenił(a) film na 9
mateos8

To mnie ucieszyłeś lekko teraz ;) Żeby było tak jak mówisz :) Wiem, że dla reszty osób to ma małe znaczenie, ale dla mnie ogromne, mimo, że to mała rola :) Cieszę się, że ty również w jakimś stopniu jesteś ciekawy jego roli. Że nie jestem sam. Madsen by się ucieszył :)

rockystallion

No również bardzo bym chciał, to aktor z mojej ulubionej epoki, ale na 100% nie wiem, nie chce żebyś sie rozczarował pózniej sowicie. Oby! Tyle. Na razie bazuje na kilku plotkach,które gdzies mi sie przewinęły i na tym, że powrócił do obsady na imdb (Roth,Remar i Marsden np. nie), wiec może coś być na rzeczy. Ale tak jak napisałem, to nie są absolutnie pewne informacje! Trzeba poczekać na premiere lub na opinie kogoś kto film niefestiwalowy oglądał.

ocenił(a) film na 9
mateos8

Właśnie czytałem, że Michael Madsen został dodany do ostatecznej wersji filmu! :) Tylko czekać, aż na imdb pojawi się rola :)

rockystallion

Na imdb jest już podana rola. "Sheriff on Bounty Low" - taki epizod zaliczy. Epizod zapewne bedzie maciupeńki,ale dobre i to :) Do CV sobie takiego szlagiera dopisze chcociaż.

rockystallion

madsen byl w jednej scenie przez krotka chwile.