szkoda słów na ten film , monotonia i nic poza tym//..........................
Czy ja wyglądam na kogoś, kto miałby coś do Lśnienia? To jest najlepszy horror w historii kina.
no i co z tego że wypada blado???
jak już pisałem tego typu filmu nadają się na wieczory czy jakieś imprezy z kumplami przy piwie można se pogadać nie trzeba się skupiać za mocno na filmie
i za to 10 dla całej trylogii żadne ambitne dzieło poprostu świetny odstresywacz;]
Ten film nie nadaje się nawet na wieczorne imprezy w ubikacji...
Nie chciałbym sobie dupy podcierać przy akompaniamencie tego gniota. Nawet jeżeli papier byłby trzywarstwowy...
Za to 1 dla całej trylogii żaden film, jeno gówno...
no widzisz takie samo podejście mam do Pasji nikt nikogo nie przekona;]
aha Labirynt Fauna gniot????
oglądałeś chociaż???
Może nie gniot, ale nie najlepszy. Ujdzie w tłoku - można obejrzeć, tylko po co?
Aha i taka mała różnica:
Moje podejście do Pasji, jak i Piły jest prawidłowe. Ty kolego, w obu przypadkach błądzisz.;-)
Pozdrawiam.
Co racja to racja. Jeśli komuś podobają się "Piły" to można by rzec nawet, że taki ktoś znajduje się już daleko w lesie :).
"JA" a wytłumacz mi do cholery co masz do filmów jak MIASTO BOGA, PASJA, SIN CITY czy DONNIE DARKO ??!!!!!
Oglądałem każdą część... Nie jest to film brutalny, kilka scen z rozlewem krwi, strzykawki w ciele, itp... Głupi też nie był... tylko jest małe ale w połowie film sie nudzi, (oprócz części 2) i trzeba oglądać do konca żeby w tej końcówce zobaczyc w miare dobrą akcje...