Ostatnia zabawa była typu x czy y. Teraz proponuje zabawe, która polega na dopisywaniu krótkiego tekstu do innego, w końcu utworzy sie jakas fajna historyjka ;) oczywiscie o piratach :)
To ja zaczne:
Jack i Will siedzieli w tawernie sączac rum ...
bo było mu tak bardzo przykro, że nie mógł sprosać wymaganiom Elizabeth, na co Jack zaczął go pocieszać i przytulać mówiąc: - nie martw się stary, nie przejmuj się kaprysami tego głupiego babska, na co Elizabeth znów zaczęła ryczeć... Niewiedząc jak wybrnąć z sytuacji Jack...
postanowił zrobić powtórkę z rozrywki. Skoro był naraz z AnąMariją i Norringtonem to czemuby nie spróbowac takiego życia z Elizabeth i Willem?? Na tę wiadomość wszyscy przestali płakać i zgodzili się. Wszystko układało się wspaniale: Will pracował, Elizabeth sprzatała i gotowała, a Jack popijał rum z kumplami. Jednak Jack był piratem i takie życie w końcu mu się znudziło i poczuł niewyobrażalną żądzę przygód...
KONIEC - taki napis wisiał nad głową Jacka. Zastanowił się:
- Oż ty w mordę, jaki koniec?
Począł długo myśleć czego to może być koniec.
Nagle wszedł gubernator Swann z HI-FI nadającym Radio Maryja przy uchu. Gdy zauważył Jacka...
nie wytrzymał i zaczął płakać. <to już KONIEC!!! Ksiądz prowadzący odchodzi z radia Maryja!!! Nie wiem jak mam się pozbierać..> Jack juz wiedział co znaczył tajemniczy napis i postanowił...
Niestety okazało się, że się nie nadaje xD Rozgoryczony Jack wracał do domu kopiąc pałętające się mu pod nogami kamienie i nagle zobaczył w trawie należącą do Elizabeth...
kiecką. Jack pomyślał: "Kurcze.. czyżby zaczęli pranie beze mnie? Nie było mnie w sumie tylko 10 godzin! No, ale nie wiadomo co tym dwóm czubkom przyszło do głowy". Kiedy wszedł do domu okazało się, ze...
...Will i Elizabeth w końcu zaczęli robić porządki w szafie i jakoś tak dziwnie się w nie zaplątali, że...
że wcale nie byli nadzy, tylko zupełnie odwrotnie. Jack pomyślał: <czyżby wymyślili nowy sposób na... o którym ja nie wiem???? >
spytał się ich głośno:
<co wy najlepszego wyrabiacie? no i beze mnie?>
zdziwieni popatrzyli na siebie i.....
Elka spiekła raczka xD Will szybko wydostał się z plątaniny i zaczął się gorączkowo tłumaczyć, że ma przyjechać Norrington z Aną Marią i trzeba szybko posprzątać, Jack ma ugotować obiad, a on, Will, wypierze zasłony. Jack pokazał im co znalazł. Gdy Elka zobaczyła swoją najnowszą kieckę trzymaną przez Jacka szybko mu ją wyrwała i schowała za siebie. "Znalazłem ją na drodze przy krzakach. Ciekawy jestem, jak się tam znalazła..." Zastanawiał się Jack, a zawstydzona Elizabeth na to:
"O moj boze, jak to sie moglo stac?"-była oburzona.Spojrzała na Willa.Miał dziwny wyraz twarzy."To twoja wina!-rzuciła Elizabeth-Mówiłam ci, żebyś niczego nie zgubił, kiedy wieszałeś pranie!To ostatni krzyk mody.Tia Dalma mogła mi ją sprzątnać sprzed nosa.I co ja bym zrobiła"-rozpłakała się.Will się zmieszał.Zaś Jack dorzucił, ze to mogly być stringi, a tych mogłby nie zauważyć, przy takim schorzeniu wzroku tzw. efekt rumu.Will postanowił, że...
juz nigdy nie bedzie wieszać prania,niech se Lizzy sama je wiesza jak ma do niego pretensje,ze wiatr zdmuchnął jej sukienke,i od razu zabrał sie za pranie. A jack oczywiscie jak to Jack poszedł napić sie rumu i go nie obchodziło zadne spotkanie z Norringtonem i Ana Marią. Gdy tak sobie pił rum a Lizzy i Will sprzątali i sie klocili...
Kraken postanowił zostać projektantek mody. Markę jego ubrań miała promować Elizabeth. POstanowili.....
Postanowili zgłosić reklamę do radia Maryja ale Ojciec Dyrektor sie nie zgodził z czego popełnił wielki błąd bo 2 tygodnie później wszyscy w Port Royale zobaczyli w Tele Zakupach Mango reklame bielizny " The Kraken Strings". Jack widząc to postanowił...
prawde mówiąc nie widziałam większego idioty od ciebie "KLOCKU"...................
Ta zajefajne zakonczenie :) ale szczerze mówiąc mi sie podoba!:0 buahaha... tyle że nie sądze że jestesmy idiotami!:) :P Pozdrawiam!
Do "klocka": sam jesteś idiotą więc się nie czepiaj innych,jeśli cię nie interesuje ta "zabawa" to po co w ogóle coś piszesz?!Lepiej pomyśl zanim coś zrobisz... .
A wracając do zabawy to to nie jest jeszcze koniec, za fajne żeby to skończyć.
... więc Will po przemyśleniu zachowania Jack'a postanowił kupić swojej ukochanej pięć, a co tam dziesięć ładniejszych sukienek a do nich komplety bielizny (oczywiście bez gorsetów). Ta uszczęśliwiona tym prezentem ucałowała Willa, a zazdrosny Jack zaczął się z nim bić, co skończyło się...
Żeby było jasne, dopisałam do odp "magic.me" pominełam "klocka", mam nadzieje że nie macie mi tego za złe.
Żeby było jasne, dopisałam do odp "magic.me" pominełam "klocka", mam nadzieje że nie macie mi tego za złe.
tym, że Lizzka musiała rozdzielać chłopaków. W szamotance straciła część swojej garderoby i...
(oczywiście że nie mamy ci tego za złe!)
bielizne ktora dostala od Jacka.Oczywiscie zaczela plakac i nie mial jej kto pocieszyc to poszla do krakena i zastal go z...
Tią Dalmą w dwuznacznej sutuacji. Speszona Tia zaczęła wyjaśniać, że wyjmowała Krakenowi rzęsę ze ślepia, ale Elizabeth poryczała się jeszcze bardziej i skamląc z rozpaczy pobiegła do ojca, żeby mu się poskarżyć. Gdy gubernator Swann usłyszał o wszystkim, rozkazał bezzwłocznie...
...aby ktokolwiek z jego znajomych pocieszył i przytulił jego córeczkę sam zaś kupił jej gumową kaczuszke i misia i ...
A w tym czasie Jack powiedzial do wszystkich: To jest ten dzien, w ktorym zapamietajcie sobie jako dzien kiedy prawie zlapaliscie kapitana Jacka Sparrowa i dorzucil KONIEC.
To teraz ja zaczynam inną histortyjke!!!:D:D:D
Wiec:
Jack leżał sobie wygodnie na plaży i sie opalał gdy nagle nadleciała papuga Cottona i zaskrzeczała: ...
>:4,8,15,16,23,42
{execute}
A teraz zapada milczenie i Jack budzi się w bunkrze...
jack:Co ja tu robić ja pomyleć pleny...
tak naprawdę to bunkier okazała sięośrodkiem odwykowym, a Jack znalazł się tam z powodu przedawkowania koki, wszystko było by dobrze i Jack dalej by sobie na plaży leżał gdyby nie...
Will, który wpadł tam akurat z radyjkiem i kilkoma wielkimi Murzynami, a każdy z nich miał na szyi zloty łańcuch. Więc wszyscy razem zaczęli rapować, gdy nagle wpadł na plażę...
Michał W. z zespołem "ich troje" i zaczął śpiewać. murzyni nie rozumieli dlaczego Will zaczął wrzeszcześ i postanowili złożyć go w ofierze bogu Słońca. Ten jednak rzekł że....
Nie składajcie mnie w ofierze bo jestem nie godny. Zobacznie na czerwonego Michała on sie lepiej nadaje i uwolnili go...
... ponieważ nie mieli czasu, wlaśnie nagrywali plyte mix rapu i piosenek michala. Na co Jack sie obrazil, bo juz nie zajmuja sie jego osoba i...
poszedł pić rum,lecz nie zauwazyl,ze na tej wyspie czy gdzie oni tam sa nie mam zadnej knapy z rumem.Zasmucił sie i postanowil to popoludnie spedzic sam,lecz nie udało mu sie to poniewaz przybyl do niego...
Jack powidział żeby kraken się od...waliłi poszedł na Czarną Perłę i tam w końcu wziął butelkę...
Lecz okazało się że w butelce zamiast rumu był redbull i jack wypiwszy go odleciał do...
... do Białegostoku aby oddać swój glos na Kononowicza, po czym wrócił na swój statek gdzie czekała na niego przykra niespodzianka...
Ta niespodzianką był Chuck Norris,nie zadawając zbędnych pytań wykonał cios z półobrotu prosto w szczękę Jack'a.Cios był tak silny,że Jack zdarzył tylko zawołać Dlaczeeeeee....i przeniosło go w czasie- Do roku....