Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
Dać zabić Willa.Will to ciota!Osobiście wolę Jacka.
Jack z Elizabeth,Will z Tia Dalmą
czy:
Jack z Tia Dalmą,Will z Elizabeth?
Jack z Tią Dalmą, a Will z Elizabeth. Tia Dalma i Willnie ma prawa bytu :P.
Co byś wybrał/a : śmierć w brzuchu Krakena czy 100-letnią służbę u Davy'ego Jonesa? (zakładając, ze nigdzie nie spotkasz Willa, Jacka ani nikogo innego kogo chciałbyś spotkać)
Wolę 100-letnią służbe na Latającym Holendrze. Zawsze jakieś tam przygody. :)
Wolicie zeby Jack sie zestarzał, ale żył, czy moze zeby umarł ale był zapamiętany jako wiecznie młody? (to tyczy sie też Johnny'ego Deppa, a moje osobista odpowiedź to... hmm...właściwie chiałabym zapamietac Johnny'ego Deppa jako wiecznie młodego, ale nie życze mu śmierci. Niech żyje ale zejdzie z kina, chodż będzie to koszmar dzisiejszego kina)(a jeżeli chodzi o Jack'a Sparrowa to tutaj wole to drugą opcje).
jeśli chodzi o Jacka, to... Wolałabym, zeby umarł, bo szczerze, nie potrafię go sobie wyobrazić jako staruszka ;D. No a Johnny... Jeszcze nie dawno nie chciałam, aby był z VAnessą, itd., ale dziś życzę mu szczęścia, aż po grób ;* Czyli... Niech się zestarzeje ;D
A pytanie kolejne... Hmmm... Nigdy nie zdobyć miłości Johnnego Deppa, czy rozkochać w sobie Jacka Sparrowa ;D Dla mnie odpowiedź jest oczywista...;] To drugie ;))
No pewnie, ze rozkochać w sobie Jacka Sparrowa!!
kto jest bardziej wredny: Barbossa czy jego małpka:PP?
No pewnie, ze rozkochać w sobie Jacka Sparrowa!!
kto jest bardziej wredny: Barbossa czy jego małpka:PP?
Bez wątpliwości małpka, Barbosse momentami stać na wspaniałomyślne zachowanie ;]
Obudzić się nago (na przykład po dobrych urodzinach:)) wśród piratów latającego holendra, czy piratów pod banderą Barbossy? ;]
O mój Boże. Cóż za pytanie... hmm..najchętniej wybrałabym tę opcje której nie ma, ale mówi sie trudno. No to chyba wole być naga wśród załogi Barbossy, bo tam o już dwa geje odpadaja, jak nie więcej :D. A na Latającym Holendrze to oślizgli i napalenie. :D
Razem z Jack'iem zostałaś/eś skazana/y na śmierć. Co do wyboru typu śmierci dali Ci wolną rękę tak jak i ostatnie życzenie.
A. Umrzeć w paszy krakene wcześniej jednak móc spędzić z nim jeden wieczór na plaży pijąc rum, śpiewając i rozmawiając.
B. Umrzeć na stryczku wcześniej jednak całować sie z Jack'iem.
C. Umrzeć zjedzonym przez ludożerców wcześniej jednak spędzić z Jack'iem jedną godzinę współnie pływająć w morzu i bycząć sie na plaży.
B umrzeć na stryczku ale przed tem całowac zsie z Jakciem poprostu super by było ale pytanie trudne a gra cool...wiec pytanie..
co byś wolał(a):
spotkać na żywo kapitana Jacka Sparrowa czy spotkać na zywo Johnnego Deppa
Jacka Sparrow! Nie ma to jak prawdziwy pirat :P
Z Jackiem na wyspie ludożerców czy samemu na bezludnej wyspie??
Oczywiście, że z Jackiem na wyspie ludożrerców. Po pierwsze bo, przed śmiercią bym się nie nudziła (;D) a po drugie sama na bezludnej wyspie i tak bym zginęła, ale zanudziła bym się na śmierć ;D.
Co lepsze:
a) przenieść się w czasie i oglądać, jak Jack Sparrow bierze ślub z Elizabeth;
czy
b) przenieść się w czasie i oglądać, jak Jack Sparrow umiera na stryczku?
P.S. To jestem ja! :P- Kabatka8 ;p :)
b. nigdy nic nie wiadomo ;) zawsze mozna starac sie go uratowac :D
Poczałować się z Jackiem i po chwili umrzeć czy nigdy go nie spotkać i żyć wiecznie?
Szczerze...? Bardziej satysfakcjonowałaby mnie ta druga opcja względem jakiegoś innego faceta, ale jeśli chodzi o Jacka Sparrowa, to oczywiście, pocałować się z nim i umrzeć... (najlepiej w jego ramionach :)). Do pań:
Kto według Was byłby większą rywalką, jeśli chodzi o Jacka Sparrowa:
a) Tia Dalma
b) Anamaria
Dla panów
Kto według Was byłby większym rywalem, jeśli chodzi o Elizabeth Swann:
a) Jack Sparrow
b) Komodor Norrington
No pewnie, ze Anamaria!! Po pierwsze jest ( a w sumiwe to była) z Jackiem na Czarnej Perle przez cały czas,a Tie Dalme odwiedza raz na ruski rok. A po drugie Tia Dalma flirtuje ze wszystkimi po kolei.
Co gorsze: Obśliniony przez Krakena kapelusz Jacka czy jakakolwiek część garderoby członków oślizgłej załogi Latającego Holendra?
chyba jednak część garderoby członków oślizgłej załogi Latającego Holendra :D No bo Jack.. (ah, oh, uh)
Co gorsze...?
1)Jack w stroju Elizabeth ((lol2))
2)Davy Jones w stroju Tia Dalmy ((hahaha))
Jej na pewno gorszy Jack w stroju Liz, nawet nie chce sobie tego wyobrazac, a Devy to by jesczcze pasowal:))
Wziac slub z Willem w celi (ale wiesz, ze jestes bezpieczna), czy z Jackem na Holendrze(tu wszystko sie moze zdarzyc)??
Niki nie zostawiła pytania więc zrobię to za nią.. :PP
Być "majtkiem" na Czarnej Perle czy "kelnerem" na Tortudze?
Majtkiem na Perle.(zawsze jest Jack)
Co gotsze: Liz w glanach, czernym ubranku,z czarnymi włosami i czarnym makijazem czy Will w stroju barbie z ustami pomalowanymi na wściekły róz?
Phi...odpowiedź jest dla mnie jasna...bć służącą na Latającym Holnedrze.
Wcielić sie w postać:
Możliwości dla kobiet: Elizabeth, Tia Delmy, Anamarii
Możliwosci dla mężczyzn: Jack'a, Will'a, Noringotona
??????
małpką. Włochate, zabawne i złośliwe (ale za to milutkie) stworzonko, a nie to co wielki ohydny oślizgły Kraken.. ble...
Który tekst Jacka jest lepszy (napisze po polsku, bo nie mam pojęcia jak to idzie po angielsku): "kapewu" czy "wpadka" ?
Mmm....jupi...oczywiście, że córką Jack'a. To po prostu spełnie nie marzeń :).
Jack Sparrow z odpadającym nosem (wersja Johnny'ego :D) czy z wypadającym okiem?
Z wypadajacym okiem bo mi sie milo kojazy z innym filmem...
Jastes na wyspie kanibali i masz wybor: albo zostac zjedz\onym, albo zjesc ktoregos z panow- Willa lub Jack( jak chcesz to mozes zjednego i drugiego)
Zjadałabym Jacka, a Willa bym miała dla siebie... I byśmy uciekli z tej wyspy :D
Ubierać sie jak Jack czy jak Elizabeth?
Hmmm... I tak i tak fajnie. Jednak gorsety są takie ciasne... Lubię suknie, ale zdecydowanie częściej chodzę ubrana, jak Jack i dobrze mi z tym :)
Być przyjaciółką Lizzy czy Anymarii?
pewnie, że medalion azteków :))
Wylądować na bazludnej wyspie z beczką rumu i z Willem, czy na wyspie ludożerców, z Jackiem i zostać zaraz pożartą (:O) :)??
na wyspie ludozercow z jackiem ;)
co gorzej zobaczyć: willa w sklepie z zabawkami udajacego teletubisia czy liz w eleganckiej restauracji jedzaca niechlujnie rękoma?
Z Barbossą przynajmniej w dzień wygląda jak człowiek (Davy Jones ma obciach w pełnym zakresie :PP).
Być w kompanii wschodnioindyjskiej i ścigać piratów czy żołnierzem w Port Royal i bronić miasta podczas ataku Czarnej Perły?
No, wolałabym być w kampani wschodnioindyjskiej i ścigac piratów. Zawsze wiecej przygód.
Zyć w Singapurze czy Tortudze?
Na Tortudze (Jack jest tutaj częściej :P).
Nosić perukę Norringtona z PzK1 czy gubernatora Swan? :P
Chyba już lepiej Norringtona (chociaż najlepiej dredy Jacka :)
Być kanibalem i chcieć zjeść Jacka, czy być katem i chcieć zabić Jacka?
Kanibalem? Bueh! Już lepiej katem xD
Zginąć w paszczy Krakena czy zginąć zjedzonym/zabitym przez tubylców z PzK2??
To pierwsze. (przynajmniej miałabym towrzysza...i to jakiego!)
Spędzić 24 godziny z Jackim Sparrowem czy z Johnnym Deppem?
z Jackiem Sparrowem. Postrzelalibyśmy do małpki xD.
Gdybyście musieli zlikwidować jedną postaćz PzK to kto by to był: Will czy Elizabeth (Jacka nie podaje bo bez niego ten film byłby tandetą)??
chyba jednak Will... bo musi być wątek miłosny w filmie, wtedy jest ciekawszy. No a Will z Jackiem tak jakoś nie tak :P
do wyboru, o gorsze:
zabić Jacka czy zjeść Willa (lol2)?
Zrobimy z Jacka kobiete!! (Bazowe pytanie... :PP)
Mieć "pieska od kluczy", papugę Cotton'a czy małpkę Barbossy?
Papugę Cottona. Zawsze chciałam mieć gadające zwierzę :D
Mieć kopas Jacka, klucza Davy Jonesa czy medalion Will'a?
Busole Jacka:) Wiedzialbym czego chce naprawde.
Kąpac sie w gilach Krakena, czy opalac sie na plazy na ktorej zamiast piachu sa ludzkie kosci??
Yyy... chyba jednak wolę opalanie.
Gdzie wolelibyście samotnie mieszkać: tam gdzie Tia Dalma (zakladając, ze w jej domu nikt nie mieszka) czy na Isla del Muerta?