Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
załogi Jonesa:) wywaliło by się ich za pokład i by się miało statek
zatańczyć z Jonsem w sukni Elizabeth, czy w stroju tia Dalmy z Barbossa?
hymm co za pytanie... ;) noo raczej zatańczyć z Jonesem w sukni Elizabeth bo ładniejsza ;)
Na miejscu Norringtona : lepiej oddać serce Jonesa, Beckettowi i mieć godny żywot w porcie Royal, czy zostać z wesołą załogą Jacka i mieć niesamowite przygody;)
To odpowiadam jeszcze raz chociaż jestem facetem to raczej Barbosse ;)
i ponawiam pytanie
na miejscu Norringtona :lepiej oddać serce Jonesa, Beckettowi i mieć godny żywot w porcie Royal, czy zostać z wesołą załogą Jacka i mieć niesamowite przygody;)
Jack powinien być z Czarną Perłą.. ale jeśli już musze wybrać to z Tią Dalmą. Elizabeth jest dla niego zbyt delikatna.
Służyć na Śmiałku czy Ścigaczu?
Śmiałku
w kogo wolelibyscie sie teraz wcielic:w Elizabeth ktora chce uratowac Willa czy Jacka Sparrowa na wyspie sam na sam z Elizabeth?
chyba raczej Elizabeth ratującą Willa... Takie bardziej na miejscu jak dla dziewczyny :)
Grać w 3 części nową bohaterkę, kolesiówę Jacka :D czy Elizabeth ?
zalezy co będzie miala w scenariuszu;)ale pewnie kolezke Jacka
a teraz pytanie na 102:ci bys wolała:byc Elizabeth,ozenic sie z Noringtonem,prowadzic spokojne zycie w Port Royal czy byc AnąMarią,sprzatac podlogi na Perle i miec za facia Jacka?
No ba... pytanie w sam raz dla mnie :D:D. Odpowiedź jest oczywista! Mozecie się domyśleć patrząc na mój nick :PP. A poza tym... Ja nienawidzę spokoju!! A spokojne życie to męczarnia :PP
Zwariowane życie na Tortudze czy niebezpieczne na ciągle atakowanej Czarnej Perle?
jednak na Tortudze
a teraz co jest twoim zdaniem gorsze?:
1zdrada Willa i pocałunek Norringtona
2porwanie cię przez Davyego i mysl ze NIGDY NIE ZOBACZYSZ JUZ JACKA!!!!
no trudny wybór ale chyba 2.
Liz jako kujonka czy will jako nudny nauczyciel matemetyki ? (co gorsze)
chyba Will jako matematyk:)
co gorsze:Jack w sukience Elizabeth czy Will w ubranku i peruce komodora?
naćpany Will(fuj)
co bys wybrała:potrawke z Jacka w towarzystwie Barbossy czy zupke z krakena razem z Davym i pijanym Jackiem??
jakie pytania, ludzie...
krakena raz proszę
wolicie mieć nieśmiertelną małpę, czy papugę która gada??
Papugę. Małpka jest za bardzo wkurzająca :PP.
Do dziewczyn:
Z kim szybciej byś się umówiła: Z Davym Jonesem czy z pijakiem Norringtonem z Tortugi??
ja bym raczej wolała pijaka Norringtona ;]
spać z Jackiem pod mostem w towarzystwie śmieci i szczurów, czy spać z Willem w pięknej komnacie z romantycznym nastrojem?
Ja tam wole być z Jack'iem pod mostem. Do jego zapachu pewnie bys sie przyzwyczaila, a i jego zapach zabilby zapach szczurow. hie hie :).
Ostatnia czesc POTC zakonczona kleska i porazka ze strony Disneya konczacy trylogie niesmakiem czy brak w ogole POTC??
wolałabym juz brak tego filmu niz totalną porażke
kurcze pytania mi sie skończyly...nie wiem czy to było:co lepsze:mieszkać na Tortudze z Jackiem czy w Port Royal z Willem?
Na Tortudze z Jackiem ;D
Hmmm.. co by tu dać... Przyjaciówłka: Tia Dalma czy Elizabeth?
Kolejna taka zabawa....... rewelacyjnie uwielbiam je. To będzie czwarta w jakiej biorę w tej chwili udział;D
Elizabeth.
Być synem/córką gubernatora czy pirata?
Chyba jednak być Davy'm :P:P, on przynajmniej mysli :P (tak mi się zdaje.. ;))
Na palącej pustyni z Jackiem i niemartwą małpą :P czy w chłodnej wodzie z Willem i Krakenem? :P
W chłodnej wodzie z Willem i Krakeniem - zawsze z Willem :)
Teść Kraken czy narzeczony Davy Jones ??
No nie, tak czy siak jednak Jack jako brat, ale napewno dopuściłabym się kaziroctwa :P Raz się żyje (lol)
Być matką i urodzić niemartwą małpę czy być dzieckiem Krakena i byc urodzonym przez niego ?? :D
ludzie jakie pytania...
chyba urodzic niemartwą małpe
a tera moje:Elizabeth jako siora czy Will jako brat?
Will jako brat, po co mi siostra...
Twoje zwierzątko domowe: Kraken czy niemartwa małpa???
nikt nie odpowiedzial na pytanie,,pirate girl''więc mówie:Jack jako brat
a teraz obecne pytanko-niemartwa małpa
no i moje pytanie:Wolałabys spędzic reszte zyciqa w brzuchu krakena z Jackiem czy w Port Royal z...Noringtonem i Willem?
Zdecydowanie w brzuchu Krakena z Jackiem :D
Dla dziewczyn, zakochany w was Jack z twarzą Willa, czy Jack jako Jack niezauważający was??
Dła chłopaków, zakochana w was Elizabeth z twarzą Tii Dalmy, czy normalna Eilzabeth zakochana w Willu??
Jack jako Jack. On musi być sobą i kochac tylko morze. Mi wystarczy normalny Will. hehe :PP
Skoro jesteśmy przy związkach rodzinnych... Cyć córką Jacka czy żoną Willa?
o lol ;D a może opcja 2w1 to by była rodzinka że hejjjj ;D
Mieć za kapitana Barbarosę czy Davy Jones'a?
Barbosse, to przynajmniej człowiek...
Być dzieckiem Jacka i Elizabath czy Willa i Elizabeth???
Dzieckiem Jacka i Elizabeth - Wtedy mogłabym być z Willem :)
Powrócę do mojego wcześniejszego pytania :
Teść Kraken czy narzeczony Davy Jones ??
Na pewno Kraken tesc.
Sytułacja: Jack ma ozenic sie z Lizz. Nie mozesz sie z tym pogodzic. Zabijasz Lizz i jestes z Jackiem, ktory nie wie, ze zabilas jego przyszla zone, czy wyznajesz Jackowi milosc i wiesz, ze on moze tego nie odwzajemniac i wtedy bedziesz sie juz zawsze wstydzila na niego spojrzec, nie zapominajac, ze bedziesz cierpiec, ale z czystym sumieniem??
wyznaje mu miłosc chociaz wiem ze on tego nie odwzajemnia:(
co lepsze:zyc na Perle z Willem czy na Holendrze z Jackiem?
Na Holendrze z Jackiem :)
Mieć w piwnicy Krakena, czy w domu Barbosse i niemartwą małpę?
W piwnicy Krakena w końcu nie trzeba do niej chodzić za często ;D
Będąc piratem: być niemartwym jak przeklęta załaga Czarnej Perły czy być porośniętym owocami morza jak załoga Holendra?
To pierwsze, lepiej być nieśmiertelnym niż oślizgłym...
popijać rum z Jackiem na Czarnej Perle czy z Willem na Tortudze???
Tesc Kraken, chociaz... skoro to ojciec mojego meza, to boje sobie wyobrazic mojego meza, ale nie chce, zeby byl nim davy jones...
odpowiadam na pytanie ,,morena1008'':z Jackiem na Perle.no i mam takze prośbe-ludzie jak juz odowiadacie to i ZADAJCIE pytanie.przykładem tego drugiegio jest ,,kiciak 100''-więc po co ten komentarz??
a teraz moje pytanie:Norrington czy Barbossa?
Norrington :P
Która scena z Pintlem i Ragettim:
- na łódce w przebraniu kobiet czy
- na łódce czytający Biblię (do góry nogami :P)
czytający Biblie-dodaje tez ze on nie umiał czytac;)
no i teraz która scena z Norringtonem:
-Gdy walczy z Jackiem i Willem na wyspie a Liz rzuca w nich kamieniami
-czy scena końcowa z Piratów 1 gdy Liz mówi mu ze kocha Willa?