Zapraszam do zabawy. Chcę tylko nadmienić tutaj, ze tą zabawę nie wymyśliłam ja, ja tutaj po raz kolejny wstawiam ja, jako, że tamta została zapomniana. Wiec gra polega na tym, że jedna osoba podaje dwie opcje, kolejna wybiera jedną z nich i podaje swoje dwie opcje. Ja zaczne.
Być w przeklętej załodze Czarnej Perły czy w załodze potępieców Latającego Holendra ?
Zdecydowanie bardziej byłam zaskoczona gdy siedział na tronie ludożerców... Ale wejście Jacka też było super...
Która ładniejsza: Elizabeth czy Anamaria(ta od której Jack dostał w twarz w 1 cześci)???
Zdecydowanie bardziej byłam zaskoczona gdy siedział na tronie ludożerców... Ale wejście Jacka też było super...
Która ładniejsza: Elizabeth czy Anamaria(ta od której Jack dostał w twarz w 1 cześci)???
Oczywiście, że Anamaria :P
Wolicie striptiz Barbossy, czy Davy'ego Jonesa ?? :P (lol)
Barbossy to przynajmniej człowiek;)
kto lepszy:Pintel czy Ragetti(nie wiem czy to było)
Więcej!!!!!!!!!!!!!
być na miejscu Jacka gdy kończy mu się rum, czy gdy zostaje wykiwany przez Barbossę?
gdy konczy mu sie rum..Jack bez rumu to nie Jack;)
które osoby lepsze:Norrington i Barbossa czy Davy i Beckett?(zapomnialam jak sie pisze)
Yyy... Mysle, ze Norrington i Brbossa.
Byc piratem z choroba morska, czy miec nudne zycie bez choroby??
Yyy... Mysle, ze Norrington i Brbossa.
Byc piratem z choroba morska, czy miec nudne zycie bez choroby??
KLUCHY LENIWE!! Do tej roli by się nadawały bo Will jest taki troche "śnięty", ale Bloom zagrał go świetnie. I prosze, żeby "antyfani" Blooma nie zaczęli mnie opieprzać, bo każdy ma prawo mieć swoje zdanie, a ja tego aktora bardzo lubie. ;]
Kto miał gorzej: Elizabeth wychowująca się bez matki czy Will wychowujący się bez ojca?
Z Barbossa, w końcu to były kapitan Czarnej Perły...
jak myślicie co gorsze dla Jacka: brak rumu czy brak Czarnej Perły???
Bez Czarnej Perły jakoś wytrzymał, więc brak rumu :)
"Piraci..." bez Johnny'ego Deppa czy bez Blooma i Knightley??
bez Johnyego była by nuda.ale bez Liz i Willa nie byłoby Piratów...a więc druga odpowiedź
Will z Tią Dalmą czy Jack z Ellizabeth?
Will z Tią Dalmą =D Chociaż Jack z Elizabeth też mogą być, tylko jack musiałby zadbać o swoją higienę =D.
Hej, a gdzie pytanie ??!!
Tez uwazam ze Will z Tia Dalmą - Jacka zostawcie dla mnie ;) !!
Wrak Czarnej Perły czy wrak Jacka Sparrowa ???
Statek zawsze można mieć nowy (mimo, że to Czarna Perła..), ale Jack jest tylko jeden i niepowtarzalny!!
Która fajniejsza: Scarlett czy Gisele??
chyba Gisele ale nie wiem wole oceniać facetów:p
Wysadzić w powietrze rum czy do końca życia pić ino rum :p
Oczywiscie pic rum do konca zycia :D:D:D Rum rzadzi !!!
mieszkac na Tortudze czy na pokładzie Latajacego Holendra???
prędzej na Tortudze(tam zawsze zabawa:D)
gdzie wolelibyscie mieszkac:Na Tortudze z...Willem czy w Port Royal z Jackiem?
Mimo wszystko w Port Royal na z Jackiem-w koncu zawsze można sie wyprowadzic ;)A Will jest drntwy z "deczka"
Wdzianko Jacka jako Pirata czy to ze zdjęć do trzeciej części takie niebieskie ??
( http://img61.imageshack.us/img61/8646/pirates316ih.jpg [img61.imageshack.us/img...] )
no jasne ze Jacka... ten wsiowy kapelusik z kwiatkiem Willa mozna sobie schowac w...nie wazne
Norrington czy Will?
No pewnie, ze Will. Norrington to... no coments.
Z którym strażmniekiem portowym byś się umówiła: (chodzi mi o tych, którzy nie chcieli wpuścić Jacka do Port Royal w pierwszej części podczas awansowania Norringtona): Z tym niskim i bardziej "przy kości" czy z wyższym, ale troche przygłupawym??
z tym co chudszy jest (tylko kurcze... jak on miał na imie?)
co prędzej (pytanie do dziewczyn) :
1. śmierć na Holendrze z Jackiemu boku lecz ze świadomością ze ma juz dzieczyne
2. śmierć w nudnym Port Royal z Willem który był twoim mężem?
Brat taki jak Will (zawsze chciałam mieć brata) :PP
Być skazanym na śmierć przez zjedzenie przez króla Jacka czy przez króla psa (ale z Jackiem) :P
hmmm wole chyba jednak zeby zjadł mnie pies i bylibysmy razem z Jackiem w brzuchu psa hahahah
kompas czy kapelusz Jacka??
perełka of course;)
ostatnie chwile życia w których jack wyznaje ci miłośc czy całe zycie przy wiernym willu?
Dobre pytanie! Tylko jak na nie odpwiedzieć... JUŻ WIEM! Co prawda oboje mnie zjedzą, ale wole Krakena, bo tam u niego jest Jack!! :PP
Być na ślubie Willa i Elizabeth czy na prezentacji komodora??
na prezentacji pewmnie nie było by Jacka :P:P A ślubu już by nie opuścił :D No wiec wybieram ślub
trzymać w ręce serce Davie Jonesa czy gluty Krakena??
Wole serce jesdak, gluty Krakusia są obleśnie :P
Zostać upieczonym przez kanibali czy zeżartym na żywca?
chyba wole zeby mnie upiekli :)
Latajacy holender pełen obslizgłych kompanów Jones'a czy Czarna preła z ogromem umarlaków Barbossy.??
Wolę umarlaków z Carnej Perły, NIE NAWIDZĘ OBŚLIZGŁYCH RZECZY!!!
Całe Życie z Will'em czy Rok z Jack'iem?
Może wyda się to przechodzona i stare, ale jednak rok z JAckiem :)
Obudzić się na tratwie na otwartym morzu, czy trafić do więzienia na Port Royal (zakładamy że ani Jack ani Will nas nie uratują :P)
no jezeli w wiezieniu siedzialby ktorys z panow;P A poza tym, to jakos czulabym sie bezpieczniej w wiezieniu( pod warunkim, ze mnie nie powieszaa:))
Z Jackiem na lądzie, czy z Willem na wodzie??
Z Jackiem na lądzie. Na wodzie kołysze, apowiedzmy, ze za tym nie przepadam...:P
Kto jest brzydszy: Tia Dalma czy Barnbossa? :P
Barbosa ... ma ukryte w sobie wewnetrzne fuj i psie :)
Całowac sie z Billem Buciorem Turnerem czy z Karkenem :D