Pooglądałem, ale dla mnie porażka i nieporozumienie. Nie poleciłbym nikomu tego filmu. GNIOT
Taak? A to dlaczego? Może uzasadnisz? Czy po prostu go nie zrozumiałeś? Jak za trudny dla Ciebie to polecam Rambo.
Ja Rambo do dzisiaj nie zrozumiałem, gość latał z karabinem i rozpierdzielał czołgi. :D
Ja go w sumie rozumiem... tez bym sie zirytowal, gdyby mi nie pozwolono zjesc...
I w głosowaniu na największego fagasa wygrywaaaaaaa...
JOBER 19!!! gratki, naserio się popisałeś.
Dokładnie, najpierw uzasadnij dlaczego, bo dla większości ten film jest idealny. Na przykład dla mnie. Mogę go oglądać codziennie, a i tak mnie nie nudzi..
Ha ha, nie jestem sama, a już myślałam że coś ze mną nie tak...;)
Do autora tematu, radzę zastanowić się nad sobą... dogłębnie
Dziecko... gniotem to można nazwać to coś co masz między uszami a co inni nazywają mózgiem. Idź do domu, przypierz łbem w ścianę, może Ci się polepszy...
ja się szczerze mówią a raczej pisząc :P przez chwilę ponudziłam ale rozwikłanie tego( i wreszcie wiemy o co chodzi) :) boskie choć sam koniec dziwny ale jest to jakaś wizja :D
Piszę tak zawile aby nikomu nie zdradzać o co chodzi. Osoby które oglądały pewno będą wiedzieć o co mi chodzi :)
e ee ee ja mieć mały muszdżek i nie wiedzieć o co hodzi -pokemony były leksze i transformersy e eeee ee.To tyle mojego komentarza do tematu.
...a do nicku dopisz sobie z przodu "blow" -to okresli twoje ulubione zajęcie i liczbę doświadczeń w branży.
e ee ee ale ty mu pocisnąć, ty tylko skromny, z pewnością twój poziom być wyższy niż osoby oglądająca pokemony..
Chcąc obejrzeć film, moim zdaniem nie należy sugerować się jakimikolwiek opiniami na jego temat, aby pozostać bezstronnym. Tylko wtedy odbiór filmu jest, oczywiście - subiektywny, ale wyłącznie nasz, a przez to osobisty, czyli taki, jaki być powinien. Myślę, że każdy inteligentny człowiek nawet nie zwróci uwagi na takie pustosłowie, jakiego przykład daje nam jober19, bo wie, że sugerowanie się nieuzasadnioną opinią, zwłaszcza co do filmu, który chce się zobaczyć, to, cóż, idiotyzm.
Zwyczajnie nie mogę pojąć, z jakiego powodu ludzie, tacy jak pan, który założył temat, wypisują obraźliwe ale nieuzasadnione opinie. Przychodzi mi do głowy jedynie bezcelowa prowokacja...;)
nic trudnego do zrozumienia w tym filmie nie ma.. natomiast dla tych co nie umieją czytać napiszę jeszcze raz drukowanymi literami FILM JEST MĘCZĄCY
Ale żeś pojechał po bandzie... ambitne kino ;-) Śmiech na sali jeżeli ten film jest ambitny.
Nic dziwnego skoro Mechaniczną pomarańczę i Życie jest piękne oceniasz na 1. Nie twoje progi intelektualne
zrozumienie a spodobanie się to dwie inne rzeczy. ocenia się wysoko to co jest w twoim guście, a nie to co udało ci się zrozumieć. można rozumieć, że podrzynając szyję świni umrze, ale nie wszystkim taki widok musi się podobać. Fight Club to dla mnie taka podrzynana świnia krwawiąca.
Człowieku. Nie oglądaj takich filmów. Skoro "Wieczny student" i "Hitman" są dla ciebie filmami idealnymi (10/10 wystawiłeś) to dziękuję bardzo. Nie można oceniać filmów dając 1 albo 10. Dla takich ludzi jak ty skala powinna wyglądać jako "TAK" albo "NIE". Tymczasem większość filmów odpowiada tak zwanym odcieniom szarości.
Ten film posiada wiele podtekstów. Nie wiem ile masz lat ale jeśli 19 tak jak w nicku to z czasem zrozumiesz jak perfekcyjnie podsumowuje nasze dążenie do bezsensownych rzeczy. Nie jestem wiele starszy ale coraz bardziej doceniam ten film. Poszczególne fragmenty i teksty. Chodzi o wszystko co się w nim przeplata.
To jest film w którym ważne są drobne, z pozoru, nie ważne poboczne sceny i wątki. Nie jest tak banalny jak Hitman.
Masz prawo do swojej opinii - a ja mam prawo uznać że jest głupia:)
Jest to chyba jedyny film , jaki oglądnąłem , który wywołał na mnie , tak silne uczucie samotności i bezradności . Możesz sprawdzić na onet film od ilu lat jest . Mi się wydaje , że jeszcze do niego nie dorosłeś .
Ano. W bagnie się rodzimy, do bagna się uczymy, w bagnie pracujemy, a nawet jeśli spróbujemy z tym coś zrobić, to skończy się bagnem. Jedyne, co można zrobić, to sobie pochlapać bagnem po ścianach, jak Tyler - przynajmniej bagno wtedy przez chwilę będzie zabawnym bagnem.
Nie. Tylko słabi ludzie którzy nie mają odwagi by zdać sobie sprawe z tego że wszystko zależy od nich narzekają na "kure.wskie życie", "bagno" itp
człowiek rodzi się mądry, a potem idzie do szkoły.
swoją drogą jeden z najlepszych filmów, jakie oglądałem. jest akcja, a nie ma bezsensownych strzelanin, jest rozkmina egzystencjonalna i mindfu.ckowe zakończenie.
Jej ale atakujecie, ma swoją opinię spoko jober19 jak mu się nie podoba jej trudno ma prawo do własnej opinii a Wy zaraz jakieś ataki i obrazy. Zamiast tego dalibyście jakieś argumenty za tym, że film jest interesujący. Ja nie wiem to, że komuś się nie podoba to zaraz jaki to "idiota" bo nie zrozumiał czy coś tam to jest po prostu żenada jeżeli tylko w taki sposób chcecie go przekonać, że film jest dobry to się nie uda. Nie mogę tego zrozumieć dlaczego Wszyscy na każdą negatywną opinię o jakimś filmie oceniacie autora tematu tak negatywnie zamiast np. zastanowić się czy może nie ma racji. Dyskusja polega na wyminie argumentów pokazywanie własnego zdania a nie obrazie rozmówcy z powodu jego poglądów !!! Nie podoba się !! ma do tego prawo :) Trzeba być otwartym na różne opinie i je SZANOWAĆ.
Hahah, ale mnie wszyscy dzisiaj rozbawiają. Najpierw ten przyjeb który mówi że film jest męczący potem żałosne chipki które nieudolnie próbują go zniszczyć. To może ty jescze wymień "argumenty" dlaczego trzeba być otwartym na różne opinie i je szanować
Po prostu mnie to denerwuje jakie przygłupy czasem tu piszą :P mogłam bym Ci wymienić argumenty lecz nie ma to sensu :) ja dałam upust swojej frustracji spowodowanej tymi żenującymi atakującymi wpisami :D
ja od niedawna czytam forum, ale nawet juz ja widze ze wiekszosc co zle oceniaja filmy nazwyjmy to kultowe ;D to niepowazni ludzie co albo filmu nie widzieli , albo go nie rozumiejeja bo po 10 min wyl bo za duzo myslec trzeba ;p
Jak ktoś nie czuje sie na siłach żeby żyć to radze strzelać w skroń albo odkręcać kurek
A co mam pokazywać jaki jestem inteligentny swoją wypowiedzia napisałem krótko zwięzle i na temat....
Twoja odp też nie jest inteligętna....
nie chodzi mi o długość Twojej wypowiedzi lecz o jej sens :) moja odpowiedz nawiązuje do moich wcześniejszych odpowiedzi :)
Ten film jest genialny,oglądałem go kilkanaście razy i za każdym razem nie był to stracony czas.A Ty po prostu go pewnie nie zrozumiałeś albo nie dorosłeś do niego.
obejrzałem ten film 4 razy w ciągu tygodnia po ściągnięciu, za każdym razem znalazłem coś nowego, co mnie zaskoczyło, a czego nie widziałem poprzednim razem.
To jest jeden z tych filmów przy których z każdym kolejnym oglądnięciem utwardzasz się w przekonaniu że jest bezbłędny.
Oglądałem ten film i jak dla mnie zwykły gniot. Każdy jednak niech sam oceni, ale jest dużo więcej ciekawszych produkcji, nawet w podobnej tematyce.
A może są różne gusta? Mnie film w ogóle nie zachwycił, ale to najprawdopodobniej dlatego, że nasłuchałem się jaki ten film jest genialny i mega-rozczarowanie. Ja mam swoje zdanie, a Ty swoje. szanuję to. Z tym, że trzymam się stwierdzenia wyrażonego w poprzednim komentarzu.