Tej sterty antypolskiego gówna, za przeproszeniem, nie da się oglądać. Hańba aktorom grającym w tym przedstawieniu... Pieniądze ważniejsze od prawdy? Dla każdego powątpiewającego polecam obejrzeć wykład Pana Leszka Żebrowskiego: https://www.youtube.com/watch?v=7HCa9cuIHvk
Dziękuję, ale nikt mnie nie zaprogramował. Jestem żydem od urodzenia, oddawaj kamienicę Polaku! :/
Jeżeli jesteś spadkobiercą, to dostaniesz, ale nie ode mnie, bo ja nie mam żadnej kamienicy. Jeżeli natomiast myślisz, że dostaniesz jakąś kamienicę innego Żyda, który nie pozostawił spadkobierców, bo jesteś Żydem (i przez to nadczłowiekiem), to się mylisz. Jedyne, co możesz dostać, to wciry.
Nie! Ale za to wierzę w INTERESY NARODOWE, tak samo jak Żydzi, którzy wszystkim chcą wmówić, że interesów narodowych nie ma podczas, gdy o swoje zabiegają z całą bezwzględnością. I wiem też, że jest coś takiego jak KONFLIKT INTERESÓW, choć wam się wydaje, że wszystkim wmówicie, że czegoś takiego też nie ma...
Parafrazując Sienkiewicza : jak my Żydom ukraść to dobrze, jak Żydzi od nas domagać się odszkodowania (nawet najbardziej należnego) -to źle.
Człowieku, kasa-mamona rzuciła ci się na głowę i zasypała w niej rozum. Zupełnie nie zajarzyłeś o czym jest ten film i po co powstał, a najgorsze jest to, że przez takich ograniczonych umysłowo ludzi ten świat cały czas jest pełen zła, okrucieństwa, głupoty.
Nie! Jak Żyd okraść i zabijać, to dobrze, albo cisza, bo padnie zaklęcie pt. "antysemita". Jak Żyda okraść i zabijać, to "aj waj" na cały świat i potem cały świat ma im za to bulić do następnego zlodowacenia. Także ci, którzy przez tych samych (Niemców) byli zabijani. Ale przecież wiadomo... Śmierć Żyda to tragedia. Goja to nic. Goj jest zobowiązany do ratowania Żyda, do poświęcania się dla niego lub zapieprzania na niego.
nawet jeśli widziałeś ten film (w co szczerze wątpię) to jestem całkiem pewna, że widziałeś samego siebie w niektórych bohaterach i to Cię tak boli..
Brak mi słów.. Dobrze wiedzieć że w moich czasach takie mendy po ulicy chodzą..
To po co "dyskutujesz", skoro nie interesuje cię to, co ma do powiedzenia twój dyskutant? Nie lubisz gadać do lustra? Rodzina od lat nosi stopery w twojej obecności? ;)
Ja dyskutuję z takimi, którzy mają mózg.
Ci, którzy wypluwają z siebie bezwiednie popłuczyny syjonistycznej propagandy, nie są dla mnie dyskutantami. Ja im tylko uświadamiam, kim są. Tzn. są intelektualnym dnem.
Słabo coś. Spróbuj jeszcze raz. Pomogę chętnie, bo widzę, że słabujesz
Może na początek - "żydowskim intelektualnym dnem"? Zaraz, może raczej"pseudointelektualnym", nie lepiej? I tylko samym dnem, kiedy można obficiej? Np. "dnem zaszlamionym podłością i zdradą" - jak sądzisz?
Przecież to, że gówno sądzisz wszyscy już wiedzą. Powiedz dla odmiany coś, co może zaskoczyć czytelnika.
Polska taka biedna, zawsze niewinna, święty narod rzeklbym. Wszyscy nas nienawidzą za niewinnosc, to wina propagandy żydowskiej i niemieckiej. Naprawdę, jesteście bardziej zabawni niż wojny ateistyczno chrzescijanskie, tak trzymać.
Mnie gówno takie wypociny obchodzą. Spójrzcie, żydzi, na samych siebie. Na wasze zbrodnie (w komunie, w Palestynie), na wasz aktywny udział w Holocauście (Żagiew, Abraham Gancwajch). Od polskiego majątku wam wara!
Ja nie patrzę na żydów, patrzę na nas Polaków i widzę, że część ma jakąś obesję na ich punkcie. Owszem byli żydzi komuniści, którzy gnębili nie tylko Polaków. Ale My Polacy też nie jesteśmy aniołami. No sorry robokopo, ale nie możesz ręczyć, że 36 mln Polaków jest uczciwa i nie walczy o korzyści dla siebie. Też znam ludzi tzw. Prawdziwych Polaków, którzy za pieniędzmi by się zesrali. Tyle w temacie.
To skoro nie byli święci, to niech za to odpowiedzą! I niech się od nas odwalą. Mnie nie interesuje, jaki to jest z osobna. Mnie interesuje, czy polskie interesy są zabezpieczone. Żadne pazerne plemię od nas niczego nie dostanie, bo im się wydaje, że są pępkiem świata, jedynymi ofiarami (co za bezczelność!), narodem wybranym. Chcą mieć forsę, to niech sobie zapracują.
"CO ZA BEZCZELNOSC!" ze maja wlasne zwyczaje, kult i tradycje. SKANDAL. PO PROSTU SKANDAL, WSTYD I HANBA.
Mnie nie interesują ich zasrane zwyczaje, kult i tradycje. Nie dostaną od nas ani grosza. Jak chcą mieć forsę, to niech zaiwaniają.
Zyje juz troche i nigdy nie slyszalam zeby Zydzi od nas cos chcieli,za to slysze non stop krzyki NIEKTORYCH Polakow jacy to Zydzi sa be,i ze praktycznie wszyscy Polacy (zaleznie ktorej frakcji politycznej sie nienawidzi) to Zydzi.Jak mnie to bawi.Kogo nie lubie,to Zyd.Znasz w ogole jakiegos dobrego Zyda?Czy wszyscy od razu sie rodza wrednymi chciwymi swiniami?
1. Nie słyszałaś, bo słuchasz tylko ich propagandy ewentualnie polskich zdrajców.
2. Nie interesuje mnie, jacy oni są. Nie dostaną tego, o co im naprawdę chodzi - czyli majątku bezspadkowego.
3. Znam. Butni, pewni siebie, pazerni. Przekonani, że są stworzeni do rządzenia światem.
robokopo- to co prezentujesz nazywa się mania prześladowcza, albo zespół paranoidalny i to trzeba leczyć.
Kim Ty Ku.... Pajacu Je.... jestes???Idz sie je..
..j pod pociąg,wyswiadczysz swiatu nieopisaną przysługę.I bedzie gitara
A mnie wasze bawią. Nie zgadzacie się z nami to jesteście zydzi, zamordować ich. W ogóle zostawić w w kraju 5 mln prawdziwych Polaków bo reszta to zydzi i pseudo ludzie powiązani z żydami. To jest naprawdę zabawne. Ogólnie zabić żydów, Rosjan, Niemców, ateistów, muzułmanów, buddystów,czarnych na koncu po zabijać siebie bo nienawiść juz wrosła w krew. Niczym się szmaty nie roznicie od islamskich morderców, czyny dopiero przed wami jednak. Tacy ludzie jak ty doprowadzą do 3 wojny światowej. Ale póki jesteś internetowym zerem żyjący tylko nienawiścią to mam ubaw i cieszę się zyciem .
Wzruszające! Połknął żydowską perfidną propagandę i jeszcze się tym chełpi. Propagandę polegającą na tym, że jak ktoś nie chce dać Żydom, na co ostrzą sobie zęby, jak ich krytykuje, jak prześwietla ich geszefty, to jest zbrodniarzem.
A czym Żydzi się różnią od Niemców? Co wyprawiała tutaj żydokomuna? Co wyprawiali w ZSRR? Ilu ludzi tam przez żydowskich NKWD-zistów zginęło? Więcej niż w Holocauście! Co wyprawiają teraz w Palestynie? Jeżeli ktoś doprowadzi to III wojny światowej, to właśnie to nienażarte plemię, które jak ostatni idiota bronisz.
Robokopo czyli mam sądzić, że Ty raczej jesteś osobą pokroju Suma czy Malinowskiego - postaci przedstawionych w filmie.
Bohaterowie tego filmu też na początku wyzywali, potem skończyło się jednak na rękoczynach i morderstwie.
Wiem, wiem... Bardzo niewygodne jest gadanie o kasie, którą chcecie od nas wyłudzić. Wolelibyście, żeby nikt o tym nie gadał, żeby po prostu wpłynęła do waszej kabzy... Gówno nas to obchodzi...
Tak, tak... Próby wyłudzenia wielkiego majątku nie ma i cicho siedzieć. A jak już wyłudzą, to będzie po sprawie. I w to im graj....
Popadasz w paranoję. Za robotę byś się wziął to wtedy możesz mówić o jakimkolwiek majątku bo na razie jedynym Twym osiągnięciem wydaje się trollowanie na filmwebie.
1. Wiem, wiem, znam tę nawijkę. Nie ty jesteś jej kompozytorem...
2. Niepotrzebne mi są twoje rady.
3. Ty, rozumiem, masz niebosiężne dokonania i wcale się nie poniżasz rozmawiając z takim kimś jak ja...
Nie sprowadzaj dyskusji na mój temat bo nie ja od miesiąca spamuję na tym portalu wszędzie gdzie się da na jeden temat.
Ależ mnie nie obchodzą twoje diagnozy. Skoro ja mam nie "sprowadzać dyskusji na twój temat", to dlaczego to ma się nie odnosić też do jaśniepana?
Ech... nudne, ciągle odbijanie pałeczki. Nie odpowiada się pytaniem na pytanie...