PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=408412}

Poznaj naszą rodzinkę

Little Fockers
2010
6,3 64 tys. ocen
6,3 10 1 63840
5,4 16 krytyków
Poznaj naszą rodzinkę
powrót do forum filmu Poznaj naszą rodzinkę

Nie mam nic do żydów, ale denerwuje mnie to, że Hollywood stara się na siłę promować kulturę żydowską, papier pakunkowy z tym ich świecznikiem-menorą, na choince wiszą małe świeczniki. Tutaj sobie czapkę żydowską założy. A na koniec tego filmu zrobili jeszcze z Jacka Żyda... Nie mogliby sobie tego odpuścić? Nie mogłoby być filmu bez barów micwa, obrzezań... ehh Nie chodzi tylko o tą serie, w Dr. House też jest od groma tych małych akcentów...

Teedee

Co za błazen. Skoro rodzina jest żydowska, to co niby ma być? Jak w amerykańskim filmie pokazane jest święto dziękczynienia to też zaczynasz pieprzyć o promowaniu chrześcijaństwa?

Teedee

Całe hollywood jest żydowskie, wiec nie wiem skąd takie zdziwienie ?

perun_6

Dokładnie

ocenił(a) film na 6
Teedee

Nie mam nic przeciwko,zrobiliśmy wiele dla świata,szacunek się należy.

ocenił(a) film na 6
Teedee

również mnie to denerwuje,nie jesteś sam.

Teedee

'Zrobili z Jacka żyda' może dlatego, że robert de niro jest żydem ?

slaska351

De Niro nie jest żydem. Ma pochodzenie włosko-irlandzko-holenderskie. Pomyliło Ci się coś, bo zydami to są m.in. Dustin Hoffman i Harvey Keitel.

snake_plissken84

oczywiście że Robert De Niro ma korzenie żydowskie

snake_plissken84

Jak to nie jest jak jest, a to że na Wikipedii fałszują pochodzenie, lub piszą tylko połowę prawdy to potem tak jest. Jak ktoś chce to łączy kropki i wie kto jest kto, ale to już trzeba prawdziwych źródeł aby zdobyć wiedzę a nie info spisanych przez żydów

Teedee

zlot nazioli
myslalem ze choc tu nie ma pisotroli
mojac rodxina jest polsko niemiecka wiec tez mam byc nazista jak wy
nie bo moja chrzestna to zydowka uratowana z getta przez babcie i 1,5 roku ukrywana u nas
przez caly komunizm mielismy pomoc z Kanady a babcia tytul sprawiedliwego wsrod narodow
wszystkie nazistowskie pisotrole idzcie w pisdu