PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8866}
7,4 166 tys. ocen
7,4 10 1 165989
7,3 58 krytyków
Predator
powrót do forum filmu Predator

... a tak naprawdę złudzenie które powstaje u was przez sentyment.

Joleke22

Bo mam prawo oceniać filmy.

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

No i widzisz musisz sie pokazać jak to nielubisz tego filmu to zostaniesz zjechany przez fanów coś za coś

ocenił(a) film na 8
KapitanOrzech

Cóż Orzech,prawo masz,ale w tak prymitywny sposób w jaki to robisz to już powinno byc zabronione..

ocenił(a) film na 8
KapitanOrzech

każdy stary film który lubie to przez sentyment zawyżam ocene ? :D

ocenił(a) film na 8
KapitanOrzech

o to wlasnie chodzi dałnie że ludzie mają sentyment do klimatu tego filmu którego brak w nowych produkcjach dlatego takie wysokie oceny (za klimat wlasnie nie za efekty specjalne) to że jest stary nic nie zmienia bo żaden nowszy film nawet nie dorasta Predziowi do pięt w tej kategorii pokaż mi palcem choć 1 produkcję która jest lepsza według twojego zdania wielki krytyku filmowy ;)
masz inny gust ok nie ma problemu,ale nie siej fermentu niepotrzebnie więc zwiń żagle i nie ma cie :)

ocenił(a) film na 10
KapitanOrzech

Aż wstyd przyznać ale na początku myślałem że to kolejna prowokacja.Czytając wszystkie za i przeciw muszę przyznać rację .Film nie jest doskonały niektóre efekty są słabe gra aktorska niektórych bohaterów jest do bani ale mimo to ja oceniam go na 10 właśnie ze względu na sentyment .Mam go na półeczce na blueray'u i na pewno do niego wrócę.Jest to jeden z filmów które robią tak dobre wrażenie że wszystkie wady idą w niepamięć.A jeszcze w kwestii efektów .To były lata bez komputerów które przez noc robią avatara .Nie wiem jaki budżet miał film .Może wydali dużo na wycieczkę do dżungli i na wybuch nie starczyło.

ocenił(a) film na 9
KapitanOrzech

Orzech to znany troll i miejscowy głupek tego forum.

KapitanOrzech

Co ty gadasz kolego....to klasyka dawnych lat :P

gumsgabby

Przykro mi, ale słowo kluczowe "sentyment" tłumaczy tak zawyżoną ocenę, a nie "klasyka".

KapitanOrzech

To samo będzie z Avatarem, zobaczysz. Będziesz miał tyle lat, co my i będą przychodzić ci takie małe trolle i tak samo będą besztać twoje najukofańsze filmidło :).

Dzięki nostalgii dobre filmy zostają zapamiętane, a słabe, zapomniane.

ocenił(a) film na 9
KapitanOrzech

Nie zgodzę się z tym twierdzeniem. Zarówno ten film jak i Rambo 1 oglądałam z dużą dozą dystansu i już pełnoletnia, a jednak bez wątpienia oceniłam wysoko. Są to dobre filmy, trzymające w napięciu i oryginalne, szczególnie jak na tamte czasy.

KapitanOrzech

@KapitanOrzech - widać, że jeżeli nie lata Ci na ekranie masa transformerów, to zasypiasz przed telewizorem. Przykro czytać takie bzdury. FIlm rewelacyjny w swoim gatunku.

użytkownik usunięty
KapitanOrzech

Czy kapitam ozech nie jest onaninsta ktory osiaga orgasm kiedy pod jego wpisem pojawi sie 20 + postow ??? :))) A co do watku to jak zwykle zal mi ludzi ktorzy staraja sie przekonac jakiegos jegomoscia o tym ze jednak nie ma racji. Ludzie. Dajcie spokoj.