jak już ktoś słusznie zauważył można od nich co najwyżej dostać oczopląsu albo solidnej migreny. Wielka szkoda, bo pomysł całkiem fajny.
jestem w szoku bo jak na tvn to ich duzo nie bylo ;] a ze się film skonczył przełączyłem na REC
No oglądnęło by się jeszcze coś, ale niestety jutro moja kumpela tańczy hip-hop i idę ją dopingować, a żeby to zrobić, muszę wstać :)
Ostatnio trafiłam na fajny cytat: "Ludzie śmieją się ze mnie ze jestem inna,a ja śmieje się z nich, bo wszyscy są tacy sami." Szacun dla autora :)
fajny ;] oblukałem tak na szybko tą dyskusje i połapać się w tym to jest szok xD
O mamo to żeście się rozgadali! xD Szkoda, że ja jestem z małopolski tak to by można iść na piwo w 3 osoby :(
Nie no kurde Cloverfield jest bez kitu świetny. Na końcu widać jak coś wpada do oceanu. Czemu nie zrobią 2 części to ja nie wiem...
Może zrobią, niekiedy powstają kolejne części po wielu latach. Wszystko zależy od tego czy film się przyjął. Przyjął się?
Z tego co widzę na necie np. na youtube to się przyjął u hamburgierów całkiem dobrze.
Jeszcze natknąłem się na jeden film kręcony kamerką tak jakby NIBY dokument! Jak ja mogłem tego nie oglądać :O
Troll Hunter - obczaj sobie jeszcze to na filmweb. Jutro ściągam i seans obowiązkowy. Trailer wygląda świetnie
http://www.youtube.com/watch?v=7J5masNc6H0
Cloverfield 2 dopiero w 2014 roku :( Już dawno będzie do tego czasu koniec świata.
Dobra późno już. Miło się spamowało ale chyba już wystarczy bo nas pobanują :D
Pozdrawiam i ugadajcie się na piwo ;)
Fajnie się ogląda takie filmy jak są kręcone kamerą z ręki, chociaż czasami można się wystraszyć nieźle:)
Ja też nie przepadam za filmami kręconymi "kamerą z ręki", ale "Projekt: Monster" mi się podobał i tu mi ta "kamera z ręki" nie przeszkadzała w odbiorze. FIlm polecam.
Nie zgodzę się, że można dostać oczopląsu np Blair Witch Project - kultowy i chyba pierwszy film ''kręcony z ręki'' ;).