PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=482807}
6,2 69 tys. ocen
6,2 10 1 68791
3,8 18 krytyków
Resident Evil: Afterlife
powrót do forum filmu Resident Evil: Afterlife

Czy w 4 wreszcie doczekam sie mojego ulubionego bohatera z serii Resident Evil Leon'a Scott'a Kennedy'ego?

Arnica_Burke

Jakby co zwalimy na moderatorów że przerobili nasze treści a my pisaliśmy tak miło o nim xD

dux10

Świetny plan, wchodzę w to ;p
Zauważyłeś może jak dużo komentarzy napisaliśmy pod tym tematem ? xDDDDD

Arnica_Burke

Właśnie tak sobie czasem myśle że troszke oświerzyliśmy ten temat ^^ Pozdrawiam tych co to czytają :D

dux10

Dołączam się do pozdrowień i zapraszam do konwersacji ;D

Arnica_Burke

Scotty ma grać!!! Pewnie ktoś to już napisał ale nie chciało mi się czytać tego wszystkiego. Dzięki za pozdrowienia i sam też wszystkich
pozdrawiam!(post napisany tylko dla pozdrowień:D)

boyve5013

Przyjemność po mojej stronie ;p Ale o co z tym Scotty'm chodzi ?? ?

Arnica_Burke

No że ziomek ten Scotty ma grać w RE4:D

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

boyve5013

A nie jednak nie gra! Oj ja nie doinformowany <wstyd>:D

za krótki <br/>
za krótki <br/>
za krótki <br/>

boyve5013

Skumałam tylko zastanawiałam się kto to jest i kogo miał grac ;pp

Arnica_Burke

No widze nie ma mnie chwile i już trzeba sporo nadrabiać ^^ W sumie się nie dziwie że niechciało się tego czytać bo troszke tego się tu uzbierało :D Są juz dwie fotki z planu (w sumie to jedna :P) Widać nawet jak Chris jest niepodobny do siebie ^^

dux10

daj linka, proszę ;D Musze to zobaczyć xDD

Arnica_Burke

Jak ładnie poprosisz to dam ^^

http://www.filmweb.pl/Pie...2,News,id=55848

Smacznego życze :P

dux10

O losie jaka masakra. Dobrze ze oryginalny Chris jest słodki bo Miller spieprzy to na całej linii _-_ Ta laska co gra Claire wygląda ładnie i Alice ma niezłe wdzianko ;p Ładnie dziękuje za linka ;*

Arnica_Burke

A proszę bardzo :* Brakuje tylko by Weskera zagrał jakiś 18 latek ^^

dux10

a ta idea z kad się wzięła ?

Arnica_Burke

Nie no wiesz Wesker juz sie pojawił w 3 ale wiesz to troszkę żałosne się robi to kogo dobierają ;)

dux10

Ale wiesz co ? ten Wesker z 3 był nawet podobny ;D

Arnica_Burke

Bo był w okularach i w garniaku :D Zabaczymy jak będzie wyglądał w 4 bo myśle że też będzie :P

dux10

No racja, coraz więcej powodów żeby obejrzeć to 'dzieło' ;D

Arnica_Burke

Wiesz my tak tu marudzimy jak stare baby a wkońcu wyjdzie że i tak będziemy na tym w kinie :D

dux10

Ja pójdę na premierę bo dają plakaty ;pp

Arnica_Burke

A to ja też chce :D widze premiera musi być :P

dux10

Nie no Miller wygląda tragicznie !!!
A miało byc tak dobrze.

patryks83

Popieram kolegę w 100% ;DD A premiery są supcio tylko żeby fajne plakaty mieli.

Arnica_Burke

No szkoda że go chociarz nie podpakowali z deka :P

dux10

Racja ;p Miller 30 w łapie - Redfield co najmniej 100 w łapie xD

Arnica_Burke

Fakt faktem w 5 Chris jak jakiś koks wygląda ale troszkę mogliby go przypakować jednak ^^

dux10

Ale tylko troszkę XDDD Albo mogli po prostu kogoś innego wziasc xD byle nie Pudziana xD

Arnica_Burke

A ja sobie tak mysle że jednak dobrze wybrali :) Jeszcze by Adriena Brody wzieli ten to chociarz wygląda normalnie xD

dux10

To sarkazm był ? A ten koleś co zagrał w 'Gamer' ten G. Butler on nie jest podobny ale jest lepszy niż Miller. http://horrorcrush.com/articles/wp-content/uploads/2009/09/game-butler-04.jpg

Arnica_Burke

To fakt on pasuje, niby nie jest jakiś idealny pod to ale pasuje :) Dobrze że chociarz Chris będzie potrafił uciekać przed tymi zombie :P

dux10

Butler byłby ok tylko ze ... no hmmm... jest trochę...za stary xD
A co do uciekania, ja myślałam że oni powinni z nimi walczyć xD

Arnica_Burke

No niby tak ale od walki masz armie Mili a przecierz Chris dał dyla z Fox River to po co go mieli by wziąć? :P

dux10

xDDD No racja. Armia Mili wymiata xDDD Chce to zobaczy xD

Arnica_Burke

A mnie ciekawi czy jak zaczniesz patrzec czy będziesz chciała to robić dalej xD

dux10

Jak ja coś zacznę to zazwyczaj kończę ;pp OMFG byłam w kinie w sobotę na 'Paranormal Activities' film dobrze zrobiony i wgl. Ale trochę mało straszny, siedziałam w kinie i ziewałam, ale najlepsze ze wszyscy skakali i krzyczeli i 4 osoby wyszły w trakcie a moja kumpela cały czas do kibla chodziła xDDD Poza tym film pozostawia za dużo pytań na końcu ;p

Arnica_Burke

A może poprostu mało Cie już rusza ;) Jak by co w 2012 masz mieć kontynuacje :P

dux10

Nie żartuj xD Serio ?

patryks83

Jak można schrzanic bohatera
http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/8558/resident-evil-4-2.jpg

patryks83

Widać że można XDD Biedny Chris xD Dobrze że tego nie widzi xDDDD

Arnica_Burke

A czy ja wyglądam na kogoś kto żartuje? :P A Chris to by się w grobie przewracał ^^ Choć z drugiej strony filmu jeszcze nie widzieliśmy to może nas zaskoczy pozytywnie :P

dux10

http://www.youtube.com/watch?v=DpH7PTibUcQ&feature=related
A tu coś dla smakoszy ;)

dux10

Dobry filmik podobal mi sie sposob w jaki uciekali xD troche jak w kreskowce i Jill ma fajne spodnie podciagniete pod cycki xD a no i mozna liczyc na to ze nas zaskocza ;D

Arnica_Burke

Zaczynam się tego bać :D No wiesz aż szkoda że takiego całego filmu też nie zrobili ;)

dux10

xDD Mogliby, bo taki krotki a i tak niezle im wyszlo ;pp najlepszy Al jak te włosy tak zaczesał xD

Arnica_Burke

Ładnie sie rozwinał ten temat ^^ a wracajac do pytania pierwotnego czy wreszcie doczekam sie Leona w tej czesci?

Lothar2512

Z tego co wywnioskowaliśmy to raczej nie, ale nie warto tracić nadziei xDD

Arnica_Burke

Bez Leona to nie RE ;/ ale jak mowisz nadzieja umiera ostatnia ;p

Lothar2512

Jak się Leon pojawi to pewnie na chwile ja Al wcześniej tak na wypadek jakby chcieli robić następną część ale raczej go nie będzie w ogóle ;) Ale ja zaczełem się z tego cieszyc w sumie bo wole go w jakieś normalniej wersji

dux10

jak RE degeneration ? Leon byl sweet w tej czesci ;D