Czy w 4 wreszcie doczekam sie mojego ulubionego bohatera z serii Resident Evil Leon'a Scott'a Kennedy'ego?
Bo był sobą a nie jakimś hydraulikiem w grupie uciekinierów czy maskotką :P Degeneration to naprawde fajny film ;)
No uśmiechnął :) Tylko kamera tego nie pokazała :P Wszystkiego dobrego w święta Tobie i wszystkim internautom :)
Niestety nie ale jeszcze czekam ;p w styczniu mam 18-stke to moze jakis wpadnie xD
Leon. Najlepsza postać w Rezie. Pamiętam jak w 2 części gry
pracował jeszcze jako policjant, w 4 części już awansował na agenta USA.
Ogólnie musi się pojawić w tej części. Wentworth Miller ma zagrać podobno Chrisa :D
Ja jestem za tym by jak będą robić rebota to by się pojawił w końcu bo tu to go będzie szkoda :P
Jak usłysze że to pewne i już napewno będzie ide się nawalić tak by potem na kacu wyglądać jak zombie :D
Powodzenia ;p mi się tylko raz tak zdarzyło xD Ale ja chyba połączę się z tobą w żalu i tez się nawale.
No to jakby co uważaj bo Cie jakiś fan RE zastrzeli jak po takim dniu się obudzisz jęcząc i idąc z wyciągniętymi rękoma tylko w tym przypadku po coś w płycie xD
No problemo, mam dzis 18-stke i jestem happy xD Moja kumpela kupila mi cos z RE ale zapomniala ze dzis mam urodziny i nie przyniosla tego prezentu xDDD
A ja też dołączam się do życzeń i wszystkiego residentowego :P Ciekawe do ilu wiadomości tak dojdziemy :D
Potem koło 1000 przeniesiemy się na inny temat jak będą robić nowego Residenta :D 18 udana? ;)
Imprezę robię dopiero w lipcu jak bd w pl. Ale tata zabrał mnie na piwo i było spoczko ;p Słyszeliście że RE 4 będzie w 3D ? xDDDD
Płakać ze szczęścia albo cieszyć się z nieszczęścia xDDD Nie wiem, mi już obojętnie, poczekam i zobaczę co się stanie ;p
jest i Chris :)
zapewne Wesker będzie głównym wrogiem, bo jak kto inny.
Tylko aktor trochę do Chrisa nie pasuje, mógłby nim być Carlos z Zagłady.
A co do Leona, nie wiem czy by pasowało. Mogli by dać Sheve :D
Ja powiem tak że od pierwszej części resident evil się byłem zawiedziony.Film fajny ,ale brakowało związku z pierwowzorem jakim jest komputerowa seria RE.Grałem w RE RE2 RE3 RE4 RE5 RE Code Veronica nawet w te nie trzymające się fabuły cześci jak RE Outbreak file 1 file 2 survivale i lubie tą gre wszystkie części po przechodziłem dużo razy.Ogólnie wykreowali jakąś Alice która chyba wzieła się skontowni.Z części na cześć ma jakiś dodatkowy power.Dla mnie RE 1 powinien być z udziałem Jill,Chrisa,Barrego,Weskera,Rebbeci i nie zapomniany ostatni boss Tyrant.RE 2 Leon ,Clair (szukająca swojego brata chrisa)Ada,Anet Burkin,William Burkin i ich córka.RE 3 Jill,Carlos,Nikolai,Mikael,NEMESIS.Fabuła też powinna być podobna do gry.Patrząc na pierwszą część filmu byłem przekonany że zamiast Alice będzie Jill później okazało jednak inaczej.Nie wiem czy wiecie,ale w grze dokładnie drugiej części,Leon S. Kennedy był rudy,a nie blondyn ;D Wracając do Chrisa to Wenworth wygląda jak borok taki lichy,długi,chudy.nie mówię że powinni jakiegoś koksa brać jak w RE 5.Wystarczył by jakiś wysportowany aktor z dobrą figurą.On raczej na takiego nie wygląda i pod tym względem porażka.Bardzo bym chciał żeby w przyszłości zrobili takiego RE typowo na podstawie gry.Wbrew pozorom komputerowe wersje RE maja jedną wspólną fabułę,fakty.Tylko trzeba było oglądać cut scenki i czytać wszystkie dokumnty znalezione.Po wspominało by się te czasy jak PSX się miało i ciupało wieloma godzinami w tą jakże wyjebistą serie.Jeżeli są jakieś błędy to sorka,jestem dysortografem ;p