Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179123
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
ocenił(a) film na 2
Looney_Kermit

Wszędzie Cię znajdę :F

ocenił(a) film na 6
nienawidzefilmwebu

Żabo, bój sie! ;P

ocenił(a) film na 2
Alibi

Boję się :F
Szczególnie "pięknych" Niemek :F

ocenił(a) film na 2
Looney_Kermit

Jak do tej pory, wszyscy mi otworzyli. Nawet chcieli, żebym została na obiedzie, ale nie mogłam tracić czasu w poszukiwaniu Twoich drzwi :F

ocenił(a) film na 6
nienawidzefilmwebu

Drzwi? To ty już na etapie poszukiwania drzwi jestes? O_O ;P

ocenił(a) film na 2
Alibi

A jak :F Jestem prawdziwym koneserem żab, ta wygląda wyjątkowo apetycznie :F

ocenił(a) film na 6
nienawidzefilmwebu

Czy ja wiem... ;P
Widzialam ładniejsze... ;P (bez obrazy Żabo) ;P

ocenił(a) film na 2
Alibi

To ja jestem koneserem, nie Ty :F

ocenił(a) film na 6
nienawidzefilmwebu

Skąd wiesz? ;P
Adres to nie wszystko... ;P

ocenił(a) film na 2
Alibi

Gdybyś była, uznałabyś naszą Żabę za apetyczną. To prawdziwy rarytas :F

ocenił(a) film na 6
nienawidzefilmwebu

No nie przesadzajmy... ;P (po raz drugi (bez obrazy Żabo)) Chociaż w sumie! On ma przecież focha na cały FilmWeb... ;P Cofam wszystko ;P

http://www.zabawka24.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/d_590542205 2659.jpg
To jest to! ;P

ocenił(a) film na 2
Alibi

Ta jest przesłodzona. Nasza jest lekko przyćpana, więc w sam raz :F

ocenił(a) film na 6
nienawidzefilmwebu

Ej no sorry, ale jak koneser szuka "przyćpanych" żab to żaden z niego koneser....

Ale się iskrzy! Jak Edzio... ;F

ocenił(a) film na 2
Alibi

Ha! Zwiał :F

ocenił(a) film na 2
nienawidzefilmwebu

Co!
Cały czas jestem!
Pomagam innym zagubionym użytkownikom FW :F

ocenił(a) film na 2
Looney_Kermit

Sam nie umiesz czcionki zmienić :F

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

Siema cioty, co tam :D?

ocenił(a) film na 2

Wszystko możesz przeczytać, innego życia nie mamy.
A u Ciebie? :F

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

Bywało lepiej, bo dzisiaj straszne burze i deszcze przeszły mi nad łepetyną... Nie miałem sposobności gdzieś się przejść. Mimo to nie osiadłem na laurach i zmieniłem awatarka na <<yellow bastard>> :).

ocenił(a) film na 2

Słyszałam, że padało. Otworzyłam sobie okno, żeby mieć choć znikomy kontakt ze światem zewnętrznym. Szkoda, że wczoraj, gdy wygramoliłam się cudem z domu, nie było takiej pogody.
Bardzo ładny obrazek, wszystkie moje niemieckie koleżanki mają podobne w profilowym :F

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

Niemieckie koleżanki? Eeeeeee, ja chyba nie w temacie jestem i nie orientuję się o co biega :D.

Ale coś niebywałego dzieje mi się z kompem ostatnio. Może mi poradzisz, co począć. Niby mam antywiry, firewalla i spyware doctor, wyświetla mi się, że komputer jest "zdrowy" bez żadnych infekcji, a ostatnimi czasy notorycznie robi mi się coś takiego, iż obraz nagle staje się czarny, migocze, skacze i wszystko się zawiesza, nic nie mogę robić... What the hell is going on?!

Może jakiś "domorosły" haker ze swojego garażu coś mi cuduje, ale chyba moje zabezpieczenia dałyby jakiś sygnał, że coś jest nie tak. A tymczasem wszystkie zapory i inne fortyfikacje wyświetlają uparcie, że nie ma żadnego zagrożenia.

ocenił(a) film na 2

Czarny, migocze i skacze? Na Twoim miejscu zrobiłabym rachunek sumienia i poszła do spowiedzi, mimo iż kościoły omijam szerokim łukiem. Jeśli to nie zadziała, zapewne coś jest nie tak z komputerem. Ale w tej dziedzinie ekspertem jest Żaba, jego pytaj.
Jednakże musisz zaczekać, bo zwiał tchórz :F

użytkownik usunięty
nienawidzefilmwebu

On mi raczej nie pomoże, gdyż nie pała do mnie zbyt wielką sympatią :). No, ale zobaczymy, poczekam, nie pali się ;).

ocenił(a) film na 2
nienawidzefilmwebu

Zakochałam się:
http://www.youtube.com/watch?v=iIEjMSsSPw0
Szczególnie od 2.16 moje serduszko się rozpływa.

nienawidzefilmwebu

Właśnie niedaleko mojego okna przeszła się banda pijanych mężczyzn, śpiewających "je#ać policję" w rytmie "Quanta la mera", ale serduszko mi się nie rozpłynęło. Co za czasy.

ocenił(a) film na 2
Bernee

Nie psuj mi humoru, moja droga, nie znająca wyczucia, laleczko.

nienawidzefilmwebu

Wyczucie mam, dlatego go psuję. ;P

ocenił(a) film na 2
Bernee

Precz.

ocenił(a) film na 1
nienawidzefilmwebu

walka, najlepiej panie do ringu z kiślem, to lubie najbardziej , walczące lachony

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Dwa razy nie trzeba powtarzać :).

http://www.youtube.com/watch?v=ZjHyUup3MX0\

Mówisz - masz :D!

ocenił(a) film na 2
UPADLY_WIDZ

Nie będę robić krzywdy Bernee, bo jest na to zbyt wrażliwa. Właśnie uciekła, mimo iż nazwałam ją laleczką drogą , jak to uroczo czynił Faust Małgosi.
O ja nieszczęsna. Bernee, wróć, włącz link i cierp razem ze mną.

użytkownik usunięty
Bernee

Ciekawe, dlaczego nie śpiewali "je*ać żołnierzy", "je*ać strażaków" albo "je*ać kosmitów"... Co się tak Polacy uczepili tych policjancików biednych? Kiepski dobór słów, tak na marginesie...

ocenił(a) film na 1

bo to psiarnia ! HA HA HA HA

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Ja tam nic do nich nie mam, nigdy mi nic nie uczynili. A że istnieje jakaś durnowata moda wśród młodzieży na ubliżanie funkcjonariuszom to mało mnie interesuje.

Gdyby policji nie było, to bałbyś się z domu wyjść, bo pierwsza napotkana osoba mogłaby dać ci w nos i pozbawić portfela oraz komórki.

ocenił(a) film na 1

mam na chacie katane, dwie spluwy gazowe i granat, no i pare fajnych noży które dobrze latają,

a nie lubie pasiarni bo mi już 3 razy ładny list wysłali : "Ze względów na brak świadku, sprawa zostaje umorzona..."

Po co nam instytucja która tylko pozorem straszy?

Dziecko widać że krótko żyjesz na tym świecie...

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Lekko licząc - żyję na tym świecie jakieś dwa razy dłużej od ciebie. Bo widać po płodzonych przez ciebie postach, że jesteś nastolatkiem. Wobec tego - śmiesznie to wygląda, jak nazywasz mnie dzieciakiem... Ach, fajnie tak mieć Internet, żeby szydzić z dorosłych osób, co Pimpek?

Poza tym - skąd miałbym mieć konflikty z policją, wystarczy przestrzegać prawa. A z tym żaden normalny człowiek na poziomie nie ma problemu.

A bajki o uzbrojeniu, jakie trzymasz w domu, zachowaj dla Vivian23 - ona jest chyba jedyną tak naiwną i infantylną osóbką na tym forum, żeby to łyknąć jak pelikan, i jeszcze do ciebie wdychać z uwielbieniem.

ocenił(a) film na 2

Błagam, bez scysji, panowie.

ocenił(a) film na 1

i widać jaki Ty jesteś dorosły pampersie

otrzymując list wyżej opisany, nie mam konfliktu , tylko prosiłem o pomoc policji.

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Ja też kilka razy prosiłem o pomoc. Niestety, w pewnych przypadkach niewiele mogą zrobić i trzeba liczyć na własne umiejętności.

ocenił(a) film na 1

po to mi katana

użytkownik usunięty
UPADLY_WIDZ

Chyba raczej pikselowy mieczyk, którym machasz w Tibii...

ocenił(a) film na 4
nienawidzefilmwebu

Co tam? Czemu nie śpicie jeszcze?

ocenił(a) film na 2
Uzalezniona

Bo jest dzień?

ocenił(a) film na 4
nienawidzefilmwebu

Przecież Ty śpisz w dzień właśnie :D

ocenił(a) film na 2
Uzalezniona

Śpi się w nocy. Akurat w moim przypadku jest to okres od 14 do 18.

ocenił(a) film na 4
nienawidzefilmwebu

Ty się dziewczyno do szkoły nie pozbierasz.

ocenił(a) film na 1
nienawidzefilmwebu

nie ma to jak nocna zmiana, DEMOKRACJA :) Ha Ha Ha

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Bo cierpimy na niedobór melatoniny.

ocenił(a) film na 4

To niedobrze, bo podobno jesteście przez to bardziej narażeni na zawał.

użytkownik usunięty
Uzalezniona

Dokładnie tak.