Baaardzo ją lubię,ba znamy się prawie 13 lat :F A się pomyliłam powinno być dupsionów :F
Ciekawa interpretacja dupsona my mamy inną,może to ,,i" dużo zmienia ;)
Ohhh, widzę, że coś wam cieńko idzie... ;D Dopiero 704??? No ludzie... ;P
Ja wam niestety nie pomogę, bo jestem bez internetu... ;( Teraz tylko chwilowo bo u siostry. Także, WEŹCIE SIĘ W GARŚĆ!!! ;P
:D To ładnie. Cholera, szukam 4 części Mercy Thompson i za cholere przetłumaczonej książki znależć w necie nie mogę... muszę chyba poczekać trochę, ale się wkręciłam niesamowicie:P 10000 razy lepsze od Zmierzchu
do-nienawidze filmwebu...masz kompleksy i lasce zazdroscisz!!hehe! tracisz moze czas udzielajac sie tu?zrob cos pozytecznego---idz do fryzjera!
Właśnie od jakiegoś czasu pierwszy raz żałuję, że nie mieszkam w Wawie a Warszawiacy przez jakiś tydzień nie suszyli (przynajmniej mi) głowy jak u nich jest zajebiście :D Żyć nie umierać.
Dałem już 5 czekolad ;P ... No weź tak się nie patrz! ;F ... Jeeezuuu... łap ciacho ;P
Zauważyłem, że w top tematach jest jeden avatarowy, zajrzałem tam i patrzę, a tu nasza ulubiona filmwebowa para :F
Oczywiście, słodko aż do obrzydzenia :F
Izunia i Natinal :F
Swego czasu jak uwiliśmy sobie gniazdko na forum Avatara, to mieliśmy tam serial-romasidło z ich udziałem :F
ee mi sie zdaje ze to jakaś podróbki są ;/ fanatyczni fani avatara zostali ostatecznie pokonani i jjuż ich nie ma ;/
Jak to dobrze, że wróciłaś z tego parszywego realnego świata. Metal (bo szkło to na pewno ;>) był ? :F
włłłłłłłłłłłłłłłłąąąąąąąąąąąąąąąąąąccccccccccccccczzzzzzzzzzzzzz ten filmik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111!!!111111jedne!!jedenaście!111
Taak był :F Cały tydzień go miałam,stwierdził iż jestem jędzą i mam sadystyczne zapędy :F Jednak mu to nie przeszkadza
A nie,po prostu nie chodzi się ze mną do sklepu z narzędziami,każde narzędzie kojarzy mi się z różnymi torturami :P
Może ty nie... Ale wiesz... Jest paru specjalistów w tym naszym kraju, którzy mogliby Ci pomóc gdybyś okazała trochę chęci... ;P
Gdzie wy jesteście jak ja jestem?
Zaglądam i zawsze was nie ma :P
Jak tam mała pirania, żyje? :F
Ja rzadko na necie bywam, sporadycznie na FW sie loguję ;P Życie nie pozwala na dłużej :F