Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
użytkownik usunięty
Limonkaa

Alastor?! O_o

ocenił(a) film na 2

Nie żebym się chwalił, ale imię dla piranii ja podsunąłem :D

nienawidzefilmwebu

Normalnie trup!!

ocenił(a) film na 4
Limonkaa

żenada po prostu. Weźcie się lepiej w garść, bo wstyd.pl i w ogóle helou.

ocenił(a) film na 5
Uzalezniona

Film ujdzie w tłumie.
Pozycję ma taką wysoką, bo trolle i pokemony, które "loffciają" Patisona dają po 10

ocenił(a) film na 2
Uzalezniona

A Ty chyba o czymś zapomniałaś... :P

ocenił(a) film na 4
Looney_Kermit

cały czas jest w trakcie rysowania :D

Looney_Kermit

A Ty o kimś! :(

użytkownik usunięty
Limonkaa

Jezu telenowelo ;P Witam kompanie ;F Co to za paskudne imię: Alastor?! W jehowców sie Pani bawi ?o_O

I to brazylijska! Koszmar....
Jeśli chodzi o imię,to pretensje do Żaby.To on wymyślił :F

użytkownik usunięty
Limonkaa

Wiem o tym, ale to Ty je zaakceptowałaś ;P Wiesz jak to niekorzystnie wpływa na przyszły rozwój dziecka? ;F

Jakiego dziecka?Tosz to ryba i ma wszystko gdzieś :P Byle jeść dać i jest szczęśliwa .

użytkownik usunięty
Limonkaa

Ryba dziecko, człowiek dziecko, człowiek ryba ... Na jedno wychodzi! Przypatrz się jak przyjmuje pokarm, jak patrzy gdy mienisz ją Alastorem! Widze, że bez mej obecności: pasterza sprawiedliwych i boskiego narzędzia w jednym towarzystwo się rozpasało :F

Oj tam od razu rozpasało...tylko troszeczkę :F
Co do ryby,hmmmm...tak się przypatrzyłam i cały czas ma taką samą minę.Więc imię może być.O!

użytkownik usunięty
Limonkaa

Tobie się tylko zdaje, jako przyszła studentka kierunku swego powinnaś znac psychologie rybek, kto jej nie powinien znać? ;P Poza tym dostałem niedawno kilka listów ze skargami na "naszą wspólna znajomą" podpisane: Ryba o wściekle głupim imieniu na literę A ;F

To jest sabotaż :F Przecież ryby nie potrafią pisać.Ha!Mam Cię.
Możesz się pocieszyć faktem ,że jest przezywana :D Często używam zamiast Alastor to Tranzystor ;)

użytkownik usunięty
Limonkaa

To po co zamontowałas u niej w akwarium maszynę do pisania? ;P Laptopa mu nawet nie dałaś, żeby sie nie zarejestrował na fw, bo bałas się jego szkalowania Twej zacncej osoby! ;) On sam siebie woli okreslać jako Karburator ;F

Może w końcu się nauczy pisać,na razie tylko gada.
Karburator twierdzisz...będę musiała z nim poważnie porozmawiać.Może zacznie mi się zwierzać z e swoich pragnień....

użytkownik usunięty
Limonkaa

Oj ni Ci nie powie, jest na to za dumny ;P Daj mu laptopa, to na pewno go ułaskawisz ;) Swoją droga tutaj takie pustki od miesiąca? Petroniusz tez jakoś zniknął? Czy gdzieś sie czai? ;F

Nie mam laptopa!O! I nic z pisania,zaś by po czatował z jakimiś pięknymi rybami :P
A cisza okropna już od dłuższego czasu,trochę to dziwne ale cóż.Okazuje się ,że mamy realne życie(nadal w to nie wierzę ;F)
A Petro zapadł się pod ziemie ,nie mam pojęcia co się z nim dzieje...

użytkownik usunięty
Limonkaa

Moze znlzł soie inną stronę? ;P Opuścił nas :FF No cóz, dla mnie dziwnym jest to, ze część tego towarzystwa (w tym ja) tak długo jeszcze pisała ;) Ale pewnie na jesien więcej ludzi będzie przylegac do kompów i na necie siedzieć ;P Orajt, ja spadam więc narazie, trzym się! Pewnie jeszcze do zobaczenia kiedyś tam ;F

ocenił(a) film na 4

i co wszyscy poznikali?

LeaMao

Jak widać, skończyły się tłuste miesiące urzędowania na Zmierzchu. ;D
A do osób wyżej - zdaje się, że Wasz Petro usunął swoje konto.

ocenił(a) film na 2
nienawidzefilmwebu

Tragedia, tragedia... Zapadliście w przedwczesny sen zimowy? :F

Looney_Kermit

Pfffff ja tu często zaglądam ,ale zawsze WAS nie ma .Jest mi smutno i w ogóle.... :(
A od 1 września idę na studia więc wtedy dopiero będziecie za mną płakać ! O!

ocenił(a) film na 2
Limonkaa

Nie płacz <głaszcze po główce>

Może w przyszłym roku trafi się tak, że wszyscy będziemy na FW w jednym miejscu jednocześnie :D

Looney_Kermit

W przyszłym roku to ja mogę zginąć pod tramwajem!
Ołł jeee mam już plan na studia.....coś nie bardzo to widzę.

ocenił(a) film na 2
Limonkaa

Oby wczesniej, za blondyna :P
Nie narzekaj mogło być gorzej :F

Co u Lucka? Żyje w ogóle? :)

użytkownik usunięty
Looney_Kermit

A Ty żyjesz? ;) Ja zbyt zalatany jestem, żeby mieć czas przesiadywać na webie :F

ocenił(a) film na 2

Jeszcze żyję :D
To tak jak u mnie, ostatnio rzadko jestem na FW :F

Limona siedzi chyba przy ksiązkach, dobrze jej tak :D