Jeżeli ktoś nie chce psuć sobie wrażenia , niech nie pobiera i nie ściaga tego.W tym linku znajduje się scenariusz do New moon.Zaczełam go czytać i coś czuje ze 2 częsc bedzie tak samo nieudana jak pierwsza
http://www.sendspace.com/file/k1um2e
to mnie przeraża:/ przez tych ludzi czasem wchodzę na youtube z nadzieją, że wideo podpisane "New Moon Official Trailer" to prawdziwe:/ już na takie strony nie wchodzę xD
Mnie też to często myli;P Dlatego przed odtworzeniem wchodzę na filmweb, na "nasze" forum, na pewno pojawiłoby się kilkaset komentarzy;)
tak. xD jestem tego pewna xD ponadto na newmoonmovie.org, na imdb i innych stronach byłoby po kilka tysięcy komentarzy xD
taaak.... np teraz..... notka o selenie gomez.... czy to, ze jest znajomą taylora oznacza, by o niej pisac na newmoonmovie.org??
dlatego napisałam również Pośmiać. Widocznie to takie istotne. Może już któraś fanka ma serce złamane bo ją zdradza...
Luelle nie ciebie jedną...
Żal mi wszystkich aktorów z Twilight...
Nie wydaje mi się , żeby lubili te ,,najazdy" paparazzich na ich prywatność...
Ale kto ich tam wie...
na pewno tego nie lubią. kto by to kochał? nigdzie nie można pójść, a jak się już wyjdzie, to oblegają cię ludzie i nici z planów:/ straszne:/ najgorsze sa psychofanki:/ wg mnie takich książek nie powinny czytać osoby, które nie rozpoznają gdzie kończy się fikcja, a zaczyna prawdziwe życie:/
Ha, racja !
Powinni przeprowadzić jakiś test na ,,Zdrową Psychikę" zanim dopuszczą człowieka do sagi...xD