1 teaser do Twilight był niesamowity, strasznie mi się spodobał, był taki tajemniczy praz lekko mroczny i przerażający. Jeszcze ten utwór "Red mist"... :) następne trailery nie były już tak dobre:( a naprawdę na samym początku przygotowywałam się na naprawdę niesamowity film:)
właśnie też to gdzie słyszałam ale wg mnie to niemożliwe. Przecież dopiero w maju i to chyba jakoś w środku mają zacząć kręcić we Włoszech już akcje z Volturii zwiastun będzie niekompletny??
Zazwyczaj jest tak, że te pierwsze zwiastuny są bardzo krótkie, z małą ilością scen. Poczekamy, zobaczymy.
WRÓCIŁAM!!! Aby gnębić was dalej... ;)
Wpisałam "zwiastun" w wyszukiwarce (taki mały prostokącik nad listą tematów) i wyskoczyło mi jedynaście tematów, co oznacza, że dziesięć osób przed tobą miało pytanie podobnej treści. Czy nie sądzisz, że gdyby takowy zwiastun istniał byłby na you tube lub w ostatnich tematach???
właściwie to będzie teaser trailer. tak jak ten do Twilight, będzie pewnie trwał ok 1 min. Co ciekawe, teaser to Twilight również pokazano 5 maja:)
http://www.youtube.com/watch?v=xBvOhfL4mYw znalazłam tą pierwszą zapowiedz Zmierzchu, wygrzebałam na You tube. Jak taka będzie zapowiedz New Moon to mi wystarczy, ale zaostrzy apetyt!
niech się zdecydują, bo dostanę zawału xD rok temu już mnie 5 maja zaskoczyli i jak to zobaczyłam (na początku sądziłam, że to fanowski i weszłam zobaczyć....) to zaczęłam się drzeć. Z niedowierzania. Bo czekałam na to rok xD
co . ?
jezu jak fajnie ... mam nadzieje ze to prawda. '
jutro wchodze do domu i szukam zwiastuna . ^^
Żeby tylko to była prawda. Jak zobaczę to mogę dostać zawału, także będzie wielki pisk, jak znajdę oficjalny.
znalazlam jeden z nowych zwiastunow lecz jest to przeplatany z pierwszej czesci i z drugiej czyli ksiezyc w nowiu http://www.youtube.com/watch?v=OhLpe5riU9E
nowych zwiastunów może.. ale to kolejny fanmade ;)))
ta muzyka w tle zawsze przyprawia mnie o gęsią skórkę, nie o taką jak w Requiem dla snu ale jednak :-D
tak, jutro wychodzi blu-ray ale nie ma co liczyć, że jutro od razu będzie w necie. nie dość, że zanim to wkleją minie troche czasu, to jeszcze zważcie na różnicę czasową:) ok 6 godzin:) więc jakby co to pewnie będzie w środę. najwcześniej...
Co za pech;/ W śr. rano wyjeżdżam na wycieczkę klasową na dwa dni do jakiejśc dziury, gdzie pewnie nie będzie dostępu do neta;/ No, ale nic teraz nie zmieni faktu, że już mnie zżera ciekawość;))
Taa.. jasne xd Chyba z głupim się widziałaś/łeś.
Jedyne co jest teraz to 15 sekund z officialnego trailera ... ale mi ... "zwiastun"
może ktoś w usa się zlituje i wieczorem wklei na youtube czy gdzieś. wieczorem, ale u nich. czyli jakieś 6 godzin później niż u nas:( oby jutro już był...
Dziwne, że nie podali jakichś informacji, że się pojawi, czy coś w tym stylu... Bo to, że dzisiaj ma wyjść "mini" zwiastun to chyba tylko nasze przypuszczenia, czy o czymś nie wiem?:O ;)
ej a może wam chodziło o konkurs... nagrodą ma byc epizodyczna rola w filmie. bo jeśli tak to dziś się roztrzygną... ;P http://www.twilightthemovie.com/?page=contest
a ja znalazlam dzisiaj jedne super zzwiastun :)
na pociesznie.....niestety fanmade
http://www.youtube.com/watch?v=-TCOYWL-6j0
heh, co to niektórzy amerykanie już sobie siedzą w domu i oglądają po raz setny teaser, a my.........:(
1. to są trailery zrobione przez fanów... (fanmade)
2. A pomyśleliście o strefach czasowych!!! Przecierz nie będą tego trailer'a wstawiac w nocy, tylko o przyzwoitej poże...
Edziu, teaser na blu-rayu Twilight nie jest fanmade:) tylko, że nie został wrzucony. na imdb.com trwają gorące dyskusje ciągle :D w końcu nawet nie wiadomo czy to dziś ma u nich wyjść.
i tak, kwestie różnic czasowych już podjęłam:)
poczekamy , poczekamy
Co to jest blu-ray??? Tzn.W Stanach nikt też jeszcze nie widział? Myśle , żę skoro dziś to mieli wrzucić to będzie jutro ten zwiastun....
no i co z tym zwiastunem? bo ja doczekać się nie mogę :( :(
a już najbardziej to już doczekać się nie mogę filmu :P
No jak widać cisza. Może to była tylko plotka??
Pierwszy zwiastun do Twilight wyszedł podajże też 5 maja i może tak sobie ktoś skojarzył?? Nie mam pojęcia...ale liczę na to że się pojawi.