oby w tym roku nie puścili za dużo w tych spotach telewizyjnych....:/ prawie wszystkie sceny w nich były!!
Crep sie pojawia na gg a butter to nie wiem. Poszły hen, kiedy pokazali sie antyfani i ich inteligentne teksty ;0
Crep to dziś widziałam na gg, ale na fw w ogóle od.... nie wiem jak dawna... Przedpremiery Twilight?
butterfly i reszta starych, dobrych znajomych odpędzili antyfani... Zresztą mnie samej też się nie chce pisać na tym zasyfionym forum (a było takie czyste!!! tylko wspomnień z nim mam!) Twilight:( tylko czemu nie pojawiły się tu?:( jeszcze mają czas, żeby choć tu pogadać.... Pewnie nie pokazują się, bo wiedzą jakie to bolesne, kiedy z ich ulubionego forum o ulubionej książce robi się syf nad syfami i wszyscy je wyśmiewają.... ech:/
Właśnie... Jak dla mnie by wystarczyłó jakby był trailer, 2-3 sceny w spotach i na tym koniec. Jak cokolwiek się pojawi o New moon, to już będę mniej zniecierpliwiona ;)
Jestem bardzo ciekawa tej sceny kiedy Bella skacze z klifu ale chce ją zobaczyć dopiero w filmie :p Taka niespodzianka ...
cóż to będą za emocje w kinie:D:D:D szczególnie ten skok albo jak mi basior wyskoczy:D. Moje biedaczysko(tj chłopak) już sie wścieka że będzie musiał spędzić prawie 2 h w kinie jak to miało miejsce w czasie Twilight <lol> nie wiem dlaczego nie lubi sagi :(://
A mój chłopak to nawet nie narzeka, że będzie siedział w kinie 2 godziny na New moon. Sam nawet powiedział, że on bardzo chętnie ze mną pójdzie... Coś mi się zdaje, że to jakiś podstęp ;)
wg mnie ujęcie wilkołaka powinno pojawić na samym końcu teasera i taka dramatyczna muzyka i jego wycie xD
Najbardziej książka podoba mi się od momentu skoku z klifu bo wtedy wszystko się zaczęło. Ale to będą emocje wtedy na filmie.
@Luelle
Coś jak na końcu tego: http://www.youtube.com/watch?v=5Ye4d6DprVw&fmt=18 ? ;)
Dla mnie też jest zajebioza.!!!!Znaczy jest fajnie zrobiony juz nie mogę się doczekać premiery.!Wiem tyle że pod koniec maja kończą nakecać new moon i w czerwcu zaczną kręcić zaćmienie.!!!:):)
W książce wilkołaki były ogromne i w filmie też mają być wielkie bo jak nie to masakra ;/
na pewno nie,zdecydowanie nie,oby nie!! xD Muszą być ogromne...wielkości człowieka jak to w książce B opisywała - inaczej sobie nie wyobrażam. Może ten "fakt" zainteresuje mojego lubego w kinie xDDD
Dobre wieści na niedzielę:)
http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,6644064,Fragmenty_New_Moon_na_MTV_Movie_Awards _2009_.html
a nie wiecie może czy na innej stacji z satelity tylko z tych kanałów nie kodowanych (może być nie po polsku oczywiście) będzie gala ? np na BBC world bo pamiętam że Oscary były. chociaż wątpię żeby puścili hehe :D
ja wiem ze na niemieckim MTV bedzie mozna ogladnac ta gale na zywo o 3:00 rano w poniedzialek...tylko nie wiem czy w Polsce jest to MTV kodowane czy nie :/
Dzisiaj na MySpace o 7:45 PM będzie dostępny oficjalny trailer New Moon. Potwierdzone:):)
Zaje**ście:D I właśnie ja też przyłączam się do pytania o galę mtv. Może gdzieś w internecie będzie transmisja?;) Bo nie chce mi się czekać do 13 czerwca...:/
mam prośbę jak ktoś będzie miał dokładny link na myspace to niech poda na forum, bo jak ja sama zacznę szukać to na pewno nic nie znajdę;/
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=58173954
to jest link na myspace, ale nie chce się otworzyć w 'naszym regionie', czyli w Polsce... Chyba żeby komuś szło. Próbować. A jak nie, to trzeba szukać gdzie indziej...
I co? Udało się komuś??
A co z tą galą MTV? Dopiero zaczyna się o 9pm, ale gdzie można znaleźć relację live w internecie?
Spoko ludzie, nie macie się co denerwować, bo to, co zamieścili na myspace znajduje się dokładnie (a raczej oryginalnie) pod tym linkiem: http://www.hulu.com/watch/75210/e-news-now-new-moon-trailer i nie jest to nic innego, jak tylko zapowiedź tego trailera dziś, a raczej jutro nad ranem, na MTV, a w nim te 15 pierwszych sekund filmu i nic więcej.
Tak więc nie pozostaje nic innego, jak tylko wyczekiwać trailera między 3 a 5 na MTV :D
1 oficjalny zwiastun do New Moon w US będzie pokazany na MTV Movie Award 31 moja (dzisiaj) o 21:00 czyli u nas tak około 4 rano... Na pewno jutro będzie na youtube... xD
Już jest.!! Można w bardzo dobrej jakości go obejrzeć na mtv.com xD Polecam !! Trochę wilkołak mały i trochę śmieszna ta scena z Jasperem ale mi się podoba <33