Ja gdzieś czytałam (pytanie tylko gdzie??) że będzie 7 maja... Gdzieś indziej, że na początku maja (znów nie pamiętam gdzie ;/). Powinnam zapisywać te strony ;/. Bo potem nie mogę tego znaleźć...
Nie , to nie ten tylko kolejny fanmade. Są tam scenki z np. ,,Posłańców'' więc nie trudno się domyśleć , że to nie oficjalny.
To nie jest trailer - to zrobił jakis fan z roznych filmów, w ktorych wystepowali Robert i Kristen.
Trzeba czekac dalej.
To napewno nie jest ten Trailer... Jestem pewna... Mam nadzieje że niedługo wyjdzie ten prawdziwy... niestety pewnie musimy poczekać... ;/
chodziło mi dokładnie o link zaraz nad moim... a nie przed ostatni... tam są zwiastuny, które oglądałam już kilka tygodni temu...
Sprawdzam co jakiś czas szukam, szukam i wielkie NIC. Zlitujcie sie nad biednymi fanami sagi Zmierzch.
Wynika z tego, że zamieszanie zrobiło się nie potrzebnie. To musiała być plotka, gdyby zwiastun był w Usa dawno wyciekł by do internetu, a po za tym na wszystkich stronach oficjalnych New Moon też by był, ale jest jedna wielka LIPA! Wygląda na to,że przedwczesna radość.
http://www.youtube.com/watch?v=daTTOyu-E1w&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ekotek%2Epl%2F kotek%2F1%2C87050%2C6559653%2CEdward%5Fzakochal%5Fsie%5Fw%5F%5F%5Fcheeseburgerze %5F%5F%2Ehtml&feature=player_embedded
Zobaczcie sobie!! Uśmiałam się. Ludzie to naprawdę nie mają co robić...
oficjalnego jeszcze nie ma, ale są urywki z new moon np:
http://www.youtube.com/watch?v=ng8XyRb1DT8
urywki? fanowski trailer...ehh a oficjalnym jeszcze nie wiadomo. Cóż nawet i dobrze...akcja z volturi musi pojawić się w trailerze przede wszystkim :P
"But when is the New Moon teaser coming out on BD-Live? I NEED TO SEE IT NOW!"
-I do too. I have no 100% confirmed word on this. However, reader Melissa did send me an email reply she says was received in response to this very query to Summit prez Erik Feig:
"We’re aiming to have the teaser ready in mid-summer. Sometime June or July. As soon as it’s ready! The movie’s looking great so far."
Sounds about right, and let’s consider it the official word till we hear different, shall we?
(źródło: http://www.newmoonmovie.org/)
czyli sprawa chyba wyjaśniona, nie ma co czekać na trailer w tym momencie
czego wszyscy se upieprzyli ten trailer? Prawie wszystko z twilight jest i jakis innych filmów , nie wiem co Wam się podoba w tym fan-trailerze.Kurde no to poczekamy na prawdziwy z 2 miechy...nie kapuje niby juz jest triler ale mozna go zobaczyc za kilka miesiecy???
czego wszyscy se upieprzyli ten trailer? Prawie wszystko z twilight jest i jakis innych filmów , nie wiem co Wam się podoba w tym fan-trailerze.Kurde no to poczekamy na prawdziwy z 2 miechy...nie kapuje niby juz jest triler ale mozna go zobaczyc za kilka miesiecy???
A niech to...... Wrzodów żołądka dostane. Ale podobno oczekiwanie ma swe uroki tylko nie jestem w stanie ich teraz wymienić :D
Kurczę mnie te trilery fanmade też wkurzają jak mało co ... Potem wejdzie oryginalny i go nie pójdzie znaleźć wśród tych podróbek . ! Jeszcze wszędzie official triller no ludzie weźcie na wstrzymanie . ! Poza tym niektóre filmiki są po prostu żałosne i spartaczone przez fanów ... No nic na głupotę nie ma lekarstwa ale mam nadzieję,ze teraz zbastują z robieniem tych zapowiedzi ;]
plotki o teaserze na blu-rayu były prawdziwe, ale najwidoczniej nie zrobili wystarczająco dużo filmu........ w licu powinien pojawić się już trailer, teraz powinny dać teaser.... tak jak w przypadku Twilight - wyszedł 5 maja.
no proszę...nie jest z nami tak źle jak widzę.Jestem w szoku....cóż szalejmy dalej;) Jeżeli premiera NW będzie w tym samym czasie co w USA to już w ogóle bajka*(tak wiem mówione jest że tak ma być,ale nic nie wiadomo) Jak zobaczę zapowiedzi wcześniej to uwierzę...
Fajnie by było, gdyby u nas New moon było wtedy co w USA, ale.... Jakoś nie mogę w to uwierzyć! No, bo Polska zawsze była -i wydawało mi się, że będzie na wieki wieków (amen)- zacofana. A tu nagle taki szok.. Świat zmierza ku lepszemu;)
skąd wy macie takie informacje? xD
ja jakoś wątpie, by premiera była u nas 20 listopada, w ten sam dzien co w USa. Wiecie ile amerykanie robili problemów co do Twilight?! twierdzili, że u nas jest tak wielkie piractwo (i kto to mówi:/ kraj, który słynie z piractwa internetowego...:/), że nie mogą dać u nas premiery 2 tygodnie po światowej. Nie chcieli nam wystarczająco wcześnie przesłać kopii filmu, dopiero po premierze amerykańskiej....:/ a wtedy, dzięki niesamowicie długiej petycji podpisanej przez kilka tysięcy dziewczyn (:D), Monolith zrobiło kopie (nie wiem czemu, ale sprowadzali je z Włoch xD) i odbyły się pokazy przedpremierowe.... Jezu, czego my nie próbowaliśmy... xD Dlatego wątpie, by u nas była tak wcześnie premiera:D już to z nimi przerabiałam xD
kurcze,to Ty strasznie obyta jesteś w całym temacie. Nie słyszałam o tej petycji czy też o tym że u nas piractwo sie szerzy a o problemach z filmem tym bardziej.... szok. Nie wiem co o tym myśleć...chodź mnie sie zdaje że zależy im na kasie i rozgłosie tego filmu. Cóż sie będą przejmować piractwem - zawsze było wszędzie i będzie już zawsze trzeba sie z tym pogodzić.
Przecież to piractwo to właśnie przez zacofanie. jak ktoś nie może doczekać się filmu to co????? Ktoś myśli że będzie czekać 3 miesiące na to aż pojawi się u nas w kinie? NIE!!! Jak mogą USA oglądać to w czym jesteśmy od nich gorsi? SNOBY. te pirackie kopie to straszne dziadostwo, ale dla kogoś kto czeka choćby na trailer to i tak coś.
Informacje są potwierdzone przez monolith.pl. Polska premiera New Moon odbędzie się 20 listopada...
http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=37168
http://thetwilight.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=373
Ta, podobnie miało być z Twilight. "Tak, oczywiście, premiera będzie jak najszybciej. 5 grudnia!", a potem wyszło inaczej. Chociaż..... staram się być dobrej myśli i mieć jakąś tam nadzieję...:)
A skąd mam te informację? Gdyż na forum Twilight na filmwebie siedzę od 2007 roku xD właściwie to ja wkleiłam ten film do bazy xD od 2 lat jestem zakochana w Twilight i tworzyłam wspólnie z innymi takimi fankami wszelkie petycje. A ile zamachów planowałyśmy na dystrybutorów i producentów amerykańskich.... xD bodajże jest to wszystko na ostatnich stronach forum Twilight na filmwebie, może trochę później:D ale i tak było warto:)
3 lata? No tak nie którzy mają czas na takie zabawy.Cóż...
Zobaczymy jak to będzie z premierą u nas, bo przecież dubbingu sie nie obawiamy.
nie dziwie sie...chodź ja wole obejrzeć w kinie - zapłacić za wygodę i znakomitą jakość filmu. Cierpliwość popłaca...
Ja się nie zaliczam do tych co mają czas xD Wręcz przeciwnie xD Tak to jest jak się chodzi do 4-letniego dwujęzycznego liceum (18 godz. tygodniowo hiszpańskiego................) oraz szkoł muzycznej xD do domu wraca się w godzinach 21-22, odrabia lekcje i gra na instrumencie xD no i jeszcze czasem wejdzie się na filmweb xD nie dość, że i tak szkołę mam 6 razy w tygodniu, to jeszcze planuje zająć sobie niedzielę - w Romie xD
poza tym, nie znam tego 3 lata, tylko 2:) teraz zacznie się 3 rok.... mam jednak nadzzieję, że jednak tym razem nas nie zawiodą. Większej głupoty nie słyszałam, by nie wprowadzać filmu do kin z powodu piractwa. Hmmm, cóż, może takie jest moje zdanie, ale wydaje mi się, że piractwo jest większe, gdy film wchodzi później (bo ludzie się nie mogą doczekać i ściągają go). Ponadto kto to mówi!? USA, kolebka piractwa xD Przecież to z ich stron najczęściej się ściąga filmy xD
Niech zgadnę chodzisz do Cervantes'a?;) A wracając do głównego tematu - nic nie wiadomo kiedy będzie zwiastun? Już nie mówię o tym nieszczęsnym teaser trailer w rzekomym maju, tylko o tym czy producenci nic o jakimkolwiek zwiastunie nie mówili?:)
sorry ze tak od czapy......ale mam zamiar sie wybrac do tego liceum :)...i chcialabym wiedziec jak tam jest? jacy sa ludzie, nauczyciele....itp.
Luelle jakbys mogla mi na maila napisac bubinkam10@autograf.pl
:)
nie, nie chodzę do Cervantesa, tylko do Jose Marti. Cervantesa odradzam. Chciałam najpierw do niego iść, ale kiedy usłyszałam historie o tym co tam sie dzieje....... Poza tym uczniowi na lekcji spadł tam tynk na głowę i trafił do szpitala! Jakaś wielka afera tam była i połowa kadry odeszła. Obecnie Jose Marti jest lepsze od Cervantesa - w rankingu i w nauczaniu hiszpańskiego:)