Dawno się tak nie uśmiałam. Jak Bella oznajmiła, że coś się w niej rusza, wraz z mężem rechotaliśmy jak opętani. Dobrze, że nie poszliśmy na to do kina, bo wywaliliby nas z sali. Cała akcja ciągnie się jak flaki z olejem... już nie mogłam się doczekać końca. Bella zachodzi w ciążę (sic!) z martwymi plemnikami swojego oblubieńca... albo ja mam coś nie po kolei we łbie - albo może mylnie mi się wydaje, że ktoś na głowę upadł. Do tego wilkołak zakochujący się w niemowlaku!!!!! To zaciąga pedofilią.
Nie, nie i jeszcze raz NIE!
Fatalna akcja, wątki fatalne, nudne i ciągnące się jak gluty...
Ale są plusy!!! Przepiękna scenografia i za to właśnie 3 pkt!!
jak mi się kamień kałowy rusza to nie robię z tego powodu afery i nikt nie kręci filmu... buuuu
a akcja lepsza w modzie na sukces.
poza tym ewidentnie widać, że forsa poszła z Watykanu- urodzić dziecko- nie ważne, że matka nie przeżyje- trzeba rodzić i mnożyć się na potęgę- z byle z kim- byle się mnożyć...
super przesłanie...
Ale szydera... podoba mi się ;]
Ale ciiiiiiiiiiicho... bo nas jeszcze pani Diablicaaa przyłapie na waleniu łacha z "najlepszego filmu świata" i zwyzywa od schizofreników... hehehehehehe
taaa... i poszczuje moherwampiberetami...
się chyba natrę czosnkiem przed spaniem...
o ile w ogóle zasnę bo srałem w gacie bojąc się o Bellę- czy przeżyje, czy dziecko będzie zdrowe, czy Edward się nie potnie, co zrobi ojciec a co Jakob, czy plemię się nie rozpadnie...
Szydera, szydera i jeszcze raz szydera... Ty już się lepiej o to nie martw, weź coś na spanie (bo wiem - film jest wstrząsający do głębi... buhahahhahahaha) i kładź się nyny.
Za duża ilość emocji jak na jeden dzień ;)
Z tym Watykanem to mnie nieco zaskoczyłeś, ale jakby się zastanowić: 100 letni prawiczek, czekający do ślubu, antyaborcyjna Bella, pedofilia... pasuje idealnie!
Nie wiedziałam, że Watykan, a raczej katolicyzm zakłada mnożenie się na potęgę i/lub z byle kim o_O
z mężem oglądałaś? kobieto to nie jest film dla staruchów.. taka prawda ;] zresztą to jest fikcja i nie wiem dla czego sie z tego nabijasz... kompletny brak wyobrazni.
Brak wyobraźni to raczej jest specjalnością Meyer^^
I z jakiej niby racji nazywasz ją staruchem co? I niby dlaczego nagle wiek ma jakiekolwiek znaczenie do tego, że film się nie podoba? Widzę, że horyzontów to za szerokich nie masz.
Fikcja =/= bełkot bez sensu i składni^^ Najpierw sprawdź co słowo znaczy za nim będziesz nim bronić Zmierzchu. Normalnie jak Meyer.
A to pasuje bo ja z kimś kto ma aż tak mało szarych komórek^^ też nie mam ochoty gadać... cóż jak to stare przysłowie mówi są ludzie i są kaloryfery^^
^^ miałaś do mnie nie gadać bo wystraszyłaś się mojego avatara, nie? Cóż widocznie twoje słowa mają tyle samo wartości co intelekt.
sam sie o to prosisz... nie obrazaj mojego intelektu skoro mnie w ogole nie znasz... najwidoczniej Twoj jest znacznie nizszy niz moj, skoro odpisujesz.
sory ale mam uwagę po pierwsze to ty zacząłeś rozmowe wiec chyba twoje szare komórki też wyparowały a drugie to są ludzie i parapety. Parapecie
Wow aleś się obudziłaś, wow xD Wyleciałaś jak Filip z konopi ze swoimi "mądrymi" tekstami i ripostą godną najwyższego uznania kiedy już dawno po ptokach xD Wow.: http://assets0.ordienetworks.com/images/GifGuide/clapping/riker.gif
Jest, zwłaszcza kiedy już dawno sobie to wszystko wyjaśniłyśmy-_- To trochę jak próbowanie dorzucania oliwy do ognia, który już się nie pali. Robisz tylko brzydką kałużę.
Po za tym nie wiem czy zauważyłaś ale cała ta kłótnia poszła o to, że Elcia nazwała inną użytkowniczkę za starą na film. Tak tylko się upewnią bo to brzmiało jakbyś przeczytała tylko mój komentarz o parapecie( który był zwykłą prowokacją by zobaczyć czy się jednak odezwie mimo swojej niechęci do mojego avatara xD )-_- Co jednak nie zmienia tego, że jakoś się dogadałyśmy ale nie w tym temacie.
Dzięki za obronę :) No ale co, mając 28 lat jestem staruchą... widzę, że tym dwunastkom się we łbach poprzewracało...
Nie ma sprawy^^ Sprawiło mi to dużo przyjemności zwłaszcza, że takie osoby niezwykle łatwo sprowokować a później podziwiać ich cudowne "riposty' jak pewnie widzisz na górze xD Naprawdę przednia rozrywka.
no dwunastkom sie poprzeracalo, szkoda , ze ja tyle nie mam ;] aa czyli sie masz za jakas super mloda? :> 28 lat to ja juz sie nie dziwie , dlaczego tak komentujesz zmierzch.
Te panie chciałyby zamienić z tobą słówko:
http://files.myopera.com/JanetB/albums/933483/Twilight%20Moms.jpeg
Tak bo ludzie przed 28 rokiem wcale w podobny sposób nie komentują Zmierzchu, wcale xD
To, że jest to "fikcja" nie zmienia faktu, że brzmi to debilnie. "Zapłodnił mnie nieżyjący od 100 lat nieboszczyk" .
Nawet oddani fani serii, znienawidzili Zmierzch właśnie przez "Przed Świtem", bo zauważyli jak kiepsko jest to wszystko napisane.
I od kiedy ludzie, którzy są w małżeństwie są starzy? Ktoś tu cierpi na zaściankowość umysłową.
No tak, Bella za to szybko się nie puściła- 18 lat i już małżeństwo i dziecko. Ja znam parę co oboje mają po 22 chyba 24 już. I co to są starzy ludzie według ciebie?
Serio, właśnie to miałam teraz napisać, że mówi to fanka serii gdzie główna bohaterka co wyszła za mąż mając 18 lat xD
tu sie nabijasz, a ogladales "wampiry i swiry" szczyt hipokryzji <sprawdz sobie na wiki>
Co ma ten film będący parodią do Zmierzchu xD Ok, jak widzę geniusz z ciebie niesamowity, twój nurt rozumowania wykracza poza jakiekolwiek normy^^
duzo ma do rzeczy... jezeli wampiry i swiry Ci sie bardziej podobaly niz zmierzch to nie komentuje, prymitywie nie komentuj mnie i tyle... debilizm na tle kretynizmu serio.
http://chcielidobrze.streemo.pl/Image/602018_m.jpg a i http://4.bp.blogspot.com/-Diz6C5NBjbw/TvqcJuWpixI/AAAAAAAAALY/_rO3DFeJ0yI/s1600/ cartman_lame-1046.jpg postaraj się lepiej by mnie obrazić.
do tej pory byłem przekonany, że puścić to można latawiec na wietrze albo pawia...
ale teraz widzę, że elciasek4 to puściła swój mózg, który szybko się pokapił, że nie ma po co wracać...