Bella grana przez Kristen to główna bohaterka.
Przyglądając się jej poczynaniom można by ją oskarżyć o zbytnie przywiązywanie wagi do rzeczy przyziemnych.
Aby Kermit nie zarzucał mi ,że mój wywód to elaborat ,z dedykacją dla niego wszystko napiszę w ładnych punkcikach ;)
1.Edward dysponuje dużą ilością mamony.
2.W garażu wampirza rodzinka przetrzymuje szybkie samochody.
3.Przemienienie w wampira będzie jej gwarantowało życie pełne bogactw.
4.Rodzice Edzia mają na własność wyspę-kto by takiej nie chciał.
5.Jacob nie ma dużo kasy więc to jest prawdziwa przyczyna odrzucenia jego miłości :P
6.Edward w słońcu świeci się jak diament ,od tego momentu nie musiałaby nosić świecidełek.
7.Gdyby jeszcze dołożyć chęć zysku i brak skrupułów Bella mogłaby się pokusić o utworzenie czarnego rynku wprowadzając masę wampirzą(w końcu świecą się jak diamenty)
8.Dzięki temu ,że jako wampir można się poruszać bardzo szybko zaoszczędziłaby na biletach :P
9.W książce największą uwagę zwracała ma wygląd swojej ,,miłości” określała go ,,młodym bogiem” i tak potrafiła przez 3 strony :O
10.Nikt nie mógł czytać jej w myślach więc Edward nie poznał się ,że chodzi jej o jego klatę :D
Lubiłem, ale wiesz, nie będę korespondował z kimś, kto ma takie jazdy i w swoich narkotycznych wizjach odnotowuje kosmitów na podwórku przed domem. Ba! W dziewięciu różnych statkach kosmicznych.
Jesteśmy sami. Nie tylko we Wszechświecie - ale i w życiu na co dzień tak naprawdę.
Stwierdziła, że widziała dziewięć statków kosmicznych w pobliżu swojego domu. A o dziwo, nie powstrzymało jej to traumatyczne wydarzenie przed władowaniem się na forum i tryskaniu humorem. Ja bym w takiej chwili nie myślał o Internecie... Jakby spodek jej wylądował na trawniku przed chałupą to i tak by tu wlazła.
No nie wiem,ja miałam podobną sytuację :P Widziałam 4 ,,statki kosmiczne" :O
Po tygodniu wujaszek mnie poinformował ,że to były obiekty wojskowe :P
A ja już myślałam ,że mnie ufo lubi :(
Pewnie, predator chciał ją porwać do nowego filmu, ale okazała się słabym osobnikiem i sobie poleciał :P
Chyba jednak ją porwali, skoro przestała się tutaj udzielać... Bo wcześniej to była tutaj podłączona całodobowo do tego forum.
No nie wiem, na trailerach jej nie widziałem, chyba, że zagrała jednego z predatorów :P
ja zapytałem pierwszy :P
ale żabim okiem Słowacja, Serbia, (choć z blondynkami nie przepadam) i meksyk trochę :D
Eee tam nie znasz się :P Z nich aż tynk odpada (oprócz Serbii):D
A moje typy to tak naturalnie wyglądają :P
http://3.bp.blogspot.com/_BRoF0Cfublo/S5310hANp-I/AAAAAAAAR9M/o6eUp07G1vo/s400/W orld%2BCup%2B2010%2BFans%2BPhotos%2B6.jpg
może być? z facetami jest trudniej :P