Warto było iść do kina.Dużo osób go krytykowało tylko widząc zwiastun, ale nie można powiedzieć nic złego, bo był to dobry film i radze na przyszłość najpierw obejrzeć film a nie wystawiać błędnej opinii chyba że chodzi o coś innego. Czytałam wszystkie części i oglądam i jest to duży sukces dla Stephenie Meyer , napisała fajną powieść i niech pisze dalej o ich losach. Filmy mogłyby być trochę dłuższe. Polecam ten film :)
Muszę się przyznać, że nie czytałam najnowszej książki S.Mayer, ale Intruza także nie czytałam za co mi aż trochę wstyd. Zabieram się już do obu książek tylko nie za bardzo mam kiedy.. nawet w wakacje. Aktualnie skończyłam trylogie Czarnego maga i zaczęłam jedną z trylogii z cyklu czytaj po zmierzchu. : ) A co do tej najnowszej książki S.Mayer jestem bardzo ciekawa czy też będzie, przynajmniej w jakimś stopniu, hitem. : ))
Zmierzch jest łagodny, przeznaczony dla wszystkich a Intruz już dla czytelników dorosłych. Jest to pierwsza książka napisana przez S.Meyer. I też jest wciągająca, ciekawa, taka mocna . Podobały mi się wszystkie . D.Ż.B.T też jest fajne, nawet myślałam że to nic specjalnego, ale zaryzykowałam i nie żałuje. W księgarniach przez internet, można kupić za 24zł jest rabat, również pytać trzeba w bibliotece publicznej, choć ona jest świeża i nie wszystkie biblioteki zakupują, książka ma 195str. W zaćmieniu jest trochę pokazane Bree, ale nie ma tego co ona myśl, czuje, jak powstaje uczucie między nią a Diego ( to też wampir nowo narodzony), jak byli okłamywani przez Rileya itd........ Uważam, że też Ci spodoba się ta książka . ,,,,,,, Mi się podobała,,,,,,, :)
Ta nowa książka twoim zdaniem jest bardzo dobra a ten Diego to rozumie że chłopak Bree Będę musiała do sagi skompletować tą książkę A intruza nie czytałam o czym to jest
To najlepiej przeczytaj też jest ciekawa ale mocna (jak ja to mówię). Dusza z kosmosu Wagabunda czyli Wanda, wchodzi w ciało, umysł, i wspomnienia , emocje Melani. Melani się buntuje wstawia opór . Ma brata i faceta którzy są rebeliantami. Wspomnienia i emocje Melani są tak silne, że Wanda sama zakochuje się a Jaredzie (Jared Howe), w końcu obydwie zawarły sojusz i wyruszyły szukać Jareda i Jamiego. Kiedy już znalazły się na miejscu, tamci zorientowali się że w jej ciele jest obca dusza nawet chcieli ją zabić (Wandę). Wanda uświadamia sobie że Jared kocha tylko jej ciało , które nie należy do niej odrzuca jego uczucia. Chcieli aby została z nimi , ma takie zdolności które im przydadzą się, chciała aby usunąć ją z ciała Mel i żeby ją zabili, ale znów obudziła się w innym ciele.................. ,, to tak w skrócie ,, miłego czytania,, :)
Czytałam Bree myślałam że będzie więcej uczucia, ale poza tym była niezła. Dobrze że przeczytałam i uzupełniłam kolekcję Sagi. Intruz faktycznie jest to coś innego ale super. Zadowolona jestem 100%
Nie chcę być złośliwa, ale od czego jest internet, znajdziesz dziesiątki opisów..